Speed Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Hi! Na hazaértem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Hi! Na hazaértem... Képek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Képek?? Miről testvérem? ;) Kééépzeljétek! 7,48 l/100km lett az átlag fogyim az úúúton! ;) (2048km) 140-nel nyomtam végig a pályán. zsíííír, nem? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 7.48 L/100 ez mi ? :) ;) ;) Na jó csak viccőtem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 7.48 L/100 ez mi ? :) ;) ;) Na jó csak viccőtem... ;) 1,8 benzintől 140-nel... szerintem guma jó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Nézzétek csak: opelastra.lap.hu jobb oldalon, "Magyar oldalak -Astra, Zafira " rész, ott pedig a legutolsó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Nézzétek csak: opelastra.lap.hu jobb oldalon, "Magyar oldalak -Astra, Zafira " rész, ott pedig a legutolsó! :) Klassz!Ügyi vagyol. ;) De hol vannak a képek az új cuccról??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Remélem Speed hozott nekünk vásárfiát..... ;) :) ;) ;) messziföldről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Klassz!Ügyi vagyol. ;) De hol vannak a képek az új cuccról??? :DMég azóta sem sikerült időt keríteni rá, hogy átépítsem a site-ot... és felrakjam az új kedvenc képeit! Remélem Speed hozott nekünk vásárfiát..... :D ;) :lol: :( messziföldről. :) háááát... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Gratula Speed az oldalhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Ki, mennyit tippel?Meddig lesznek tixták a gépeink? Mert tegnap kocsit mostam+takarítottam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Ki, mennyit tippel?Meddig lesznek tixták a gépeink? Mert tegnap kocsit mostam+takarítottam. ;) Én nem mostam ma, de ha holnap le-kitakarítom: tuti, hogy esni fog 2 napon belül!! Mindig ez van! :) De lassan itt a tavasz!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 De lassan itt a tavasz!! ;) De tavasszal csak akkor esik, ha lemostad.Ha nem mosol 3 hétig, akkor addig nemesik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 De tavasszal csak akkor esik, ha lemostad. Meg Húsvétkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Meg Húsvétkor. Értelemszerűen! :) Vagy ha csak mentek v.hová. Pl. talira! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Ki, mennyit tippel?Meddig lesznek tixták a gépeink? Mert tegnap kocsit mostam+takarítottam. ;) Nálam is megvolt ma a nagy külső-belső tisztítás! Úgyhogy most ragyog a gép! ;) Remélem még jó időnk lesz egy darabig! Srácok, mikor lesz az első országos tali az idén? (Fót, vagy ilyesmi) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Srácok, mikor lesz az első országos tali az idén? (Fót, vagy ilyesmi) :) Néha a magazin oldalra is el kéne nézni. ;) Egyébként ekkor: Éves programterv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 xxx Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 De nagy let itta csend, kicsiny házunk táján! :) ;) Egyébként voltam ma Lajosmizsén egy igen kedves fiatalembernél, és sikerült egy kis péézet is elkölteni nála, de 30e.-ért végül kaptam egy komplett kábelköteget vezérlőelektronikával, légtömegmérővel, és motortartóbakkal.Már csak olyat kell szerválnom, ami a motort hátulról tartja, aztán hellyel közzel már be is lehetne aplikálni a mocikát a kismérgesbe.Mert asszem találó lesz rá ez a kifejezés. Egyébként volt még néki 2db gyári Recarója meg elektromos napfénytető mozgató mechanikája is eladó.Előbbiért 10e. pézt, a másikért meg asszem talán 20 péézt szeretne kapni. Hamarosan megjön Demó, Ő is hoz néhány belevaló kacatot, szal alakul a projekt, de talán nyár környékén áll össze annyira a helyzet, hogy érdemileg is hozzá lehessen szagolni a témához.S, a MI Böhöm klubtagunk is el lesz látva villanyászati melóval! ;) Bizti örül majd neki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 De nagy let itta csend, kicsiny házunk táján! :) :D Egyébként voltam ma Lajosmizsén egy igen kedves fiatalembernél, és sikerült egy kis péézet is elkölteni nála, de 30e.-ért végül kaptam egy komplett kábelköteget vezérlőelektronikával, légtömegmérővel, és motortartóbakkal.Már csak olyat kell szerválnom, ami a motort hátulról tartja, aztán hellyel közzel már be is lehetne aplikálni a mocikát a kismérgesbe.Mert asszem találó lesz rá ez a kifejezés. Egyébként volt még néki 2db gyári Recarója meg elektromos napfénytető mozgató mechanikája is eladó.Előbbiért 10e. pézt, a másikért meg asszem talán 20 péézt szeretne kapni. Hamarosan megjön Demó, Ő is hoz néhány belevaló kacatot, szal alakul a projekt, de talán nyár környékén áll össze annyira a helyzet, hogy érdemileg is hozzá lehessen szagolni a témához.S, a MI Böhöm klubtagunk is el lesz látva villanyászati melóval! ;) Bizti örül majd neki! ;) Ne tudd meg hogy várom már Demót!!! ;) Nem vagyok hívő,de mint a messiást! Csak az a gond,hogy szombaton lesz egy fuvarom és nem lesz idő felrakni,max este! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Csak az a gond,hogy szombaton lesz egy fuvarom és nem lesz idő felrakni,max este! Ha elakadnál, akkor szólj, aztán segítek szívesen! ;) Még fotomasinát is tudok vinni! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 1-n a gokartpályán VW ünnep lesz a Scirocco Klub szervezésében. scirocco.hu minden Volkswagen fanatikust szeretettetel varnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Köszi az infót, én nyilván kinézek.... ;) ;) Annó VW fanatikus voltam. ;) (vagyok...) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Én meg megkaptam az Astrához az ültetőrugókat, és onnan, ahonnan ez jött, van még eladó egy 40mm-es szett, v.mint egy 60/40-es is.Szal ha vki esetleg ilyesmi merényletet tervez a gépe ellen, keresse Atommanót.Tuti FK, és tuti új. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Közben már gyorsan el is kelt... :) Ami maradt még azt meg betettem a eladó alkatrészek topicba... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts