J0hnny Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Minden esélyünk megvan rá... elnézve pl. az ifjú Rosberg-et. ;) De szerintem Alonso és Raikönnen sem fogja magát hagyni! ;) Button sem volt piskóta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 A Dugár kollégahoz annyit, hogy a limuzinra a szárnyat 1centivel jobbra szerelte. Dekoros vagyok nekem szemet szúrt. És fizettem is érte. Nézőpont kérdése.. Az autó volt 1 centivel balra. :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Hajrá! :) ;) Egyébként én is csípem Schumit. De ezt megbeszélhetnénk a chatben is az autósport topicban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Hajrá! :) ;) Egyébként én is csípem Schumit. De ezt megbeszélhetnénk a chatben is az autósport topicban. A nagyobb érdeklődés reményében? ;) Amúgy éppen ezt javallottam anno, hogy az Autosport témába sokminden beleférne, akáár a MotoGP is.Kicsit lehetne pörgetni azt a témát is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 A nagyobb érdeklődés reményében? :) Amúgy éppen ezt javallottam anno, hogy az Autosport témába sokminden beleférne, akáár a MotoGP is.Kicsit lehetne pörgetni azt a témát is! ;) Látod csak van igény a Forma 1 és Moto Gp-re! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Látod csak van igény a Forma 1 és Moto Gp-re! :) Van hát, csak a megfelelő helyre kell írni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Mer oszt ide mér nem fér be? :) Modik lettek egyből irtanak mindent! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Mer oszt ide mér nem fér be? :) Émilyetnemmondtam. Modik lettek egyből irtanak mindent! ;) www.nyasgem.hu ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Egyelőre nem kellene kapkodni a topic nyitással, tudunk valamit amit ti még nem. ;) De majd kiderül hamarosan. Lesz rá topic ennyit már lehet tudni. www.nyasgem.hu Bólogat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Button sem volt piskóta! :D Ő is versenyzett? ;) :) Na jóóó... nekem ő nem volt olyan szembetűnő... fogalmam sincs, hogy hányadik lett... ;) Mer oszt ide mér nem fér be? ;) Modik lettek egyből irtanak mindent! :lol: Csapj bele Testvérem! :( Ez lesz, ha valaki hatalmat kap! De nem baj, 2hete pénteken megbeszéltük, hogy mi lesz, ha nem úgy művelik, ahogy kellene! :( Ugye Johnny? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Csapj bele Testvérem! :lol: Ez lesz, ha valaki hatalmat kap! De nem baj, 2hete pénteken megbeszéltük, hogy mi lesz, ha nem úgy művelik, ahogy kellene! :D Ugye Johnny? :D Voltál-e már szomorú fűzfa alatt vidáman pic............... -án rúgva?? :) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 JOhnny, szivemből beszéltél! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Most hogy mindenki vállon veregette J0hnny-t próbáljunk másról is társalogni. :) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Jövőhéten Pénteken megpróbálok lemenni Kecsóra. Most sajnos sulim lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Most hogy mindenki vállon veregette J0hnny-t próbáljunk másról is társalogni. :) ;) ;) ;) Fáj a kritika, mi? :lol: Jövőhéten Pénteken megpróbálok lemenni Kecsóra. Most sajnos sulim lesz! :D E hét péntek nekem is kimarad... viszont jövő pénteken viszek mutatóba cuccot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Érdekelne az a bizonyos Kecsói cég: Dugár. Mit tudtok róla? Megtaláltam őket az autotuning.lap.hu-n, de hátha vannak személyes élményetek róluk...kép után csináltatott nálluk nagylököst valaki? Szemelyes tapasztalatom nincs, de akivel beszeltem rola azok mind szidtak :) Mark: Csiripeltek a madarak hogy felnit veszel, milyen lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Szemelyes tapasztalatom nincs, de akivel beszeltem rola azok mind szidtak :) Ezt akkor kár volt leírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Szemelyes tapasztalatom nincs, de akivel beszeltem rola azok mind szidtak ;) Mark: Csiripeltek a madarak hogy felnit veszel, milyen lesz ? Én is hallottam sok rossz véleményt róla! Én sem hiszem, hogy vele csináltatnám a tuningom... Felni lesz... illetve van... csak el kell hozni. Még decemberben megvettem, csak azóta a tesóméknál van (Németországban). Holnap megyek érte! ;) .... illetve, ahogy az órát nézem, ma! Szóval ideje lenne szundítani egyet! Ezt akkor kár volt leírni. Azért mert Te mást gondolsz? :) Szerintem ezt Neked volt kár leírni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 A dugár honlapján megnéztem a referenciát, az alapján nem lehet gáz...Sziszi: mit mondtak mi volt a gond? Speed: Jó utat! Csapass egyet a kedvemért az AutoBahn-on! Fotót kérünk a maximumról!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ezt akkor kár volt leírni. Nezd, szerintem az is jelent valamit ha sok embernek rossz a velemenye :) A dugár honlapján megnéztem a referenciát, az alapján nem lehet gáz...Sziszi: mit mondtak mi volt a gond? Tobbekkozt horror arakrol, nem tul minosegi munkakrol szamoltak be. Vegulis volt egy kis szemelyes tapasztalat is, rakerdeztettem hogy megoldhato lenne-e a lokharitom aluracsozasa fekete raccsal, erre az volt a valasz, hogy csak natur alu van mert csak az nez ki jol, es nem is csainal masbol ;) Hadd dontsem mar el hogy szerintem hogy nez ki jol ;) Felni lesz... illetve van... csak el kell hozni. foto ? meret ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2006 Vegulis volt egy kis szemelyes tapasztalat is, rakerdeztettem hogy megoldhato lenne-e a lokharitom aluracsozasa fekete raccsal, erre az volt a valasz, hogy csak natur alu van mert csak az nez ki jol, es nem is csainal masbol :) Hadd dontsem mar el hogy szerintem hogy nez ki jol ;) noname muanyagos ember berakta párezerért a rácsot a lökösömbe meg a maszkomba amit vittem neki és még lökös átalakitás is volt igaz, az nem egy über-elit kalibra csak egy asztra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Sziszi, Speed! Azért írtam, hogy kár leírni, mert hallomásból véleményt nyílvánítani nem szép dolog. Horror árak? Hát nem tudom. Nekem 80-ért szerelte, fújta, anyaggal együtt a kocsit metál fénnyel. Ebben van hátsó féklámpás szárny, aminek a natúr ára 32000 szemöldök 4000/pár hűtőrács 4000/db kiömlő utánzat kb.5-6000/pár A maradék 34-35000-ben pedig benne van a festék, a lakk, a műanyag munka, a festés, a szerelés, és határidőre készen volt. Ez sok? Fekete rács: én is feketét akartam először, de végülis én választottam, volt fekete rács is nála. Ha annyira szar lenne akkor nem szállítana Ausztriába, szerintem. Viszont tényleg oda viszi mindenki a kocsiját ahova akarja, de szerintem felületes infók alapján nem kellene pálcát törni, főleg nem meggyőződésként reklámozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Nezd, szerintem az is jelent valamit ha sok embernek rossz a velemenye :) Szerintem 2 az nem sok.... :D Én csak jót hallottam, és láttam a műhelyében amikor ott voltam ! És amit láttam elég meggyőző volt, pozitív értelemben.... "natur alu van mert csak az nez ki jol, es nem is csainal masbol ;) Hadd dontsem mar el hogy szerintem hogy nez ki jol " Többféle rács létezik, és érdekes nekem mind meg -is mutatta... Az árakrol meg annyit, ingyen semmit sem adnak, pláne tuningcuccokat... Különben meg én nem ajánlok senkinek semmit...mindenki járjon utánna maga !!!!!!! :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 noname muanyagos ember berakta párezerért a rácsot a lökösömbe meg a maszkomba amit vittem neki és még lökös átalakitás is volt igaz, az nem egy über-elit kalibra csak egy asztra ;) Vegulis nekem is igy lett kesz tegnap ;) Viszont tényleg oda viszi mindenki a kocsiját ahova akarja, de szerintem felületes infók alapján nem kellene pálcát törni, főleg nem meggyőződésként reklámozni. Nemtudtam hogy ilyen Dugar fanok vagytok :D Nos nem reklamoztam semmit, ez a maganvemenyem, nekem eleg volt amit hallottam, en nem viszem oda a kocsim az tutti. Szerintem 2 az nem sok.... :lol: Én csak jót hallottam, és láttam a műhelyében amikor ott voltam ! És amit láttam elég meggyőző volt, pozitív értelemben.... Többféle rács létezik, és érdekes nekem mind meg -is mutatta... Az árakrol meg annyit, ingyen semmit sem adnak, pláne tuningcuccokat... Különben meg én nem ajánlok senkinek semmit...mindenki járjon utánna maga !!!!!!! :( :) ;) :D Eedekes multhet penteken mikor kerestem a varosban racsot akkor is azt az infot kaptam hogy nem is szokott lenni nalla. Ti meg vagytok elegedve vele en meg a rossz hirek alapjan ugydontottem ki se probalom, ennyi nincs mit ezen temazni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Nemtudtam hogy ilyen Dugar fanok vagytok ;) Dugar spoiler rulez! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts