paja Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Viszek gépet, hátha most jobbak lesznek a képek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Nekem családi jelenésen kell részt vennem Kecelen, ha igyekszem 4-re ott leszek :) De még függő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Üdv Cartársak! Itt van a weboldal ahol meglehet nézni a felni és a gumifelhozatatalt, meg az árakat is! Ja ha az üzletet akarjátok kiválasztani, akkor az AUSGBURG-it kell bejelölni, mert azt tudom személyesen is megnézni, vagy esetleg rendelni onnan! http://www.quick.de Jó nézelődést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Itt a fórumon van valahol f-1 topic? Rosberg fantasztikus volt!Tökös gyerek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Néztem EGYET 195/50-15-ben.Érdekes árak vannak. V-s sebességindexű gumiknál persze.Lehet szorozni! Pl. egy Dunlop SP 2020 ebben a méretben kint 14600ft kb. itthon pedig 18e. párszáz.Lehet megéri az ilyemsit kintről beszerválni?? :) ;) De akkor Kacsero jöhet a Karaván projekt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Itt a fórumon van valahol f-1 topic? Rosberg fantasztikus volt!Tökös gyerek! Szerintem is. Magasan Ő a nap hőse, nem pedig a májköl, vagy az alonzó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Én sajnos nem láttam, mert mire eszembe jutott, hogy ma F1 van, addigra már vége is volt. :) De F1 topicot tényleg lehetne csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Itt a fórumon van valahol f-1 topic? Rosberg fantasztikus volt!Tökös gyerek! Társalgó/ autósport.Szvsz oda belefér.De szvsz minden C6 topicba is.Ide is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Szerintem is. Magasan Ő a nap hőse, nem pedig a májköl, vagy az alonzó... Nagyon állat volt Rosberg! ;) Elég bevállalósan nyomta! De Kimi Raikönnen sem volt kispályás! ;) 21. helyről dobogóra állni nem akármi! ;) Tud valamit! És hála Istennek a cipész megint nem nyert!!! :) Üdv Cartársak! Itt van a weboldal ahol meglehet nézni a felni és a gumifelhozatatalt, meg az árakat is! Ja ha az üzletet akarjátok kiválasztani, akkor az AUSGBURG-it kell bejelölni, mert azt tudom személyesen is megnézni, vagy esetleg rendelni onnan! http://www.quick.de Jó nézelődést! Irányító szám? Azt kéri, nem várost! --> Megvan: 86153 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Irányító szám? Azt kéri, nem várost! --> Megvan: 86153 ;) Én város alapján is rá tudtam keresni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Én város alapján is rá tudtam keresni. :) A várost meg kell keresni a listából, de ha beírod a PLZ-t, akkor már csak Augsburg-ot dobja ki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 De jó, hogy van(nak) Forma 1 rajongó(k) a fórumon. Szerintem nagyon jó volt a Bahrein-i futam. Keke Rosberg fia nagyot alakított! Mondjuk a "Jég Ember" sem semmi: 21.-ről-3.-nak lenni... ez nem is ember! Miből vannak az idegei ennek a Finnek? Én személy szerint Schumis vagyok, nem nagyon szeretem az Alonsót, de el kell ismernem, hogy nagyon jó sofőr. Remélem ez az idény jobb lessz, mint a Tavalyi!! Hajrá Ferrari! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 HAJRÁ OPEL ! ;) ;) :D Ja , mi nem indulunk... ;) Tegnap láttam a Dugár féle G Astrát a városban, így felrakva a lökösök már nem is annyira teccenek... :lol: Kicsit nagyok azok a beömlők az elején... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 HAJRÁ OPEL ! ;) ;) :D Ja , mi nem indulunk... ;) Tegnap láttam a Dugár féle G Astrát a városban, így felrakva a lökösök már nem is annyira teccenek... :lol: Kicsit nagyok azok a beömlők az elején... :) Van itt Petőfiben is egy Vectra B CARAVAN :D Elég komoly lökösökkel, de nagyon billent a kanyrban.Lehet, futómű nincs hozzárendelve a dolghoz, pedig nemártana. 1X beszéltem egy Astrás cartárssal, aki a Szilvási melletti Shell kúton melózik-zott, neki is csináltak széép, mélyrehúzott lökösöket, aztán mivel a gyári futómű nem éppen kanyarkirály, olykor leért néki.Most agyal, hogy hogyan is tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Érdekelne az a bizonyos Kecsói cég: Dugár. Mit tudtok róla? Megtaláltam őket az autotuning.lap.hu-n, de hátha vannak személyes élményetek róluk...kép után csináltatott nálluk nagylököst valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Érdekelne az a bizonyos Kecsói cég: Dugár. Mit tudtok róla? Megtaláltam őket az autotuning.lap.hu-n, de hátha vannak személyes élményetek róluk...kép után csináltatott nálluk nagylököst valaki? Gepárd és az én gépem is nála készült optikailag! Pontos, precíz, a munkájára rettentő igényes, és éppen ezért relative nem is olcsó.De nagyon szép munkákat ad ki a keze alól, és annyiért, amennyiért megegyeztetek. Alkudni is lehet nála az ésszerűség határain belül. Szal nekem alapból CSAK pozitív a véleményem róla, róluk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Meglévő sablonok közül választva olcsóbb, de vállalnak egyedi dolgokat is.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Hajrá Ferrari!Na ezt nem kellett volna! ;) :lol: Na jóóó... csak vicceltem... de én részemről nagyon nem csipázom a "cipészt"! :D Ja , mi nem indulunk... ;) Tegnap láttam a Dugár féle G Astrát a városban, így felrakva a lökösök már nem is annyira teccenek... :D Kicsit nagyok azok a beömlők az elején... :);) Én ezért mondtam... mutatta a srác egy fotón is... én azért maradok az OPC lökösnél! :( Paja, csináltatunk Neked is egyet majd! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 én azért maradok az OPC lökösnél! ;) Paja, csináltatunk Neked is egyet majd! ;) Szerintem olcsóbb is lenne a több darab esetén... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Hajrá Ferrari :) A Dugár kollégahoz annyit, hogy a limuzinra a szárnyat 1centivel jobbra szerelte. Dekoros vagyok nekem szemet szúrt. És fizettem is érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Szerintem olcsóbb is lenne a több darab esetén... ;) Flottakedvezmény rulez! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Na ezt nem kellett volna! ;) :D Na jóóó... csak vicceltem... de én részemről nagyon nem csipázom a "cipészt"! :lol: Miért kell a Ferrarit csak Schumacher nevével összehozni?? ;) ;) Más is ül(het) abban az autóban! Hajrá Schumacher!! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Miért kell a Ferrarit csak Schumacher nevével összehozni?? ;) ;) Más is ül(het) abban az autóban! Hajrá Schumacher!! :lol: :) Ém sem szeretem.Meg a F1-t sem annyira szeretem. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Én se csipem a súmakkert :) ,de remélem hogy az új arcok végre jó kis harcokat fognak vívni,én azért nézem az F-1-et! Nekem nem tetszik az a hozzáállás,hogy guruljunk be a biztos második helyen!Harcoljon vazee,azért verseny!Nem nyugdíjjas klub! Nézzetek meg egy motoGP futamot,ott élethalál harc megy még az ucsó körben is! Remélem F-1 is ilyen lesz az idén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Én se csipem a súmakkert :) ,de remélem hogy az új arcok végre jó kis harcokat fognak vívni,én azért nézem az F-1-et! Nekem nem tetszik az a hozzáállás,hogy guruljunk be a biztos második helyen!Harcoljon vazee,azért verseny!Nem nyugdíjjas klub! Nézzetek meg egy motoGP futamot,ott élethalál harc megy még az ucsó körben is! Remélem F-1 is ilyen lesz az idén! Minden esélyünk megvan rá... elnézve pl. az ifjú Rosberg-et. ;) De szerintem Alonso és Raikönnen sem fogja magát hagyni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts