Gepard Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Csak az elsőt lecserélni ? Hát.... :) Valahol el kell kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Valahol el kell kezdeni.Bizomány! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 06:40 : +7°C pont most kezd tavaszodni, hogy lesz nekem így estére fehérkarácsony? ennek a márciusnak teljesen elment az esze!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 06:40 : +7°C pont most kezd tavaszodni, hogy lesz nekem így estére fehérkarácsony? ennek a márciusnak teljesen elment az esze!! Hogy te semminek nem tudsz örülni. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Had melegedjen csak az idő... :) Jövő hétre nagyon kell a jó idő... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 15.-én nagyon utálnám, ha hideg lenne, vagy esne az eső. Csak a kutas szid mert a vonalkódleolvasó nem olvassa a kódot. Ismerős probléma, ilyen nálunk is volt cégnél, aztán a leolvasófej üvegének tisztítása megoldotta a problémát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Paja cserélni kell a lököst :) Ha megvan a rávaló ne gondolkozz sokat a caravanra ritkább a hástsó lökös de azért akad. Wolfi a katalógusokat mikor adja vissza a Feri? BC-ért még nem mentem nincs időm majd ha jobb idő lesz meg eltankoltam egy BC árát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Tomi ezt neked találtam ! Nem tudom hogy a rugók jók-e a dieselbe... A katalogusok valameike engem is érdekelne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 http://www.irmscher.de/pdf/files/Astra-G_D_08-04.pdf Megnéztem de nem megy be a Caravanba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 http://www.irmscher.de/pdf/files/Astra-G_D_08-04.pdf Megnéztem de nem megy be a Caravanba ;) Jó kis verdák... ;) és sok jó ötlet, pl. a középkonzolomhoz. ;) De szerintem a Dugár féle első lökös frankóbb...(már kezdek is gyüjtögetni...) :) az OPC-hez hasonló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Wolfi a katalógusokat mikor adja vissza a Feri? BC-ért még nem mentem nincs időm majd ha jobb idő lesz meg eltankoltam egy BC árát :) Amikor mész a BC-ért, akkor elkéred tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Wolfi Viszek neked csomagot ma meetre ha nem leszel odaadom Gepárdnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Wolfi Viszek neked csomagot ma meetre ha nem leszel odaadom Gepárdnak. Maradjon a vasárnapi időpont! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Jó kis verdák... ;) és sok jó ötlet, pl. a középkonzolomhoz. ;) De szerintem a Dugár féle első lökös frankóbb...(már kezdek is gyüjtögetni...) :) az OPC-hez hasonló... Voltam ma Kőrösön és útközben beléptem a Dugárhoz - gondoltam megnézem az a bizonyos lököst! ;) Tényleg jópofa! Nekem az OPC jobban tetszik, én - majd egyszer - olyan fogok csináltatni magamnak. Viszont, ha Neked ez tetszik, az tök jó! Így nem lesz ugyanolyan az első lökösünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 A katalogusok valameike engem is érdekelne... :) Az én FK-m Márknál van. Ha visszaadja elviheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Az én FK-m Márknál van. Ha visszaadja elviheted. Ha ma mennék a talira visszaadám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Hát gyere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Hát gyere! Ha tudnék mennék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Nos mégiscsak összejött a dolog. Paja vasárnap viszem a katalógust. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Sajna a cégnél tegnap délután behalt a net.... :D Rövid volt a meet ? Csak nem cukorból vagytok ? :) ;) ;) Vacak 1 idő van , én már fohászkodok a jó időért a jövőhétre... ;) Köszi Gepard, vasárnap elkérem azt az FK-t.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Joee! Reni is kipinte a fáradalmait? Az este már nagyon megviseltnek tünt. :) Ti is benéztek vasárnap a terembe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Joee! Reni is kipinte a fáradalmait? Az este már nagyon megviseltnek tünt. ;) Ti is benéztek vasárnap a terembe? Kipihente. Tegnap már nekem is elegem volt kicsit. :) Mikor mentek holnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Mikor mentek holnap? 16:00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 16:00 Meglátjuk. Reni 14.00 tól van suliban. Nekem meg még mindig nincs fehér talpú sportcipőm. Azért megpróbáljuk összehozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Akkor kibic leszel. :) Valaki fotózhatna is esetleg. J0hnny elég fotogén. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts