Speed Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Blau Ha Blau, akkor sima ügy! Ha a Tormásiék nem tudják, vagy pénzt akarnak érte kérni, szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Ha Blau, akkor sima ügy! Ha a Tormásiék nem tudják, vagy pénzt akarnak érte kérni, szólj! Tudsz occsóé jobbat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Én igen ... :) van 10 lehetőséged.....ha bejön nyertél.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Blau Az enyémben Philips van Car 400 -nak! A főnököm Car 400 -a is Philips...gyanítom Blaupunkt a 300 -at csinálta csak, de az nem 100% Amúgy nekem 5000 vagy 5500 HUF lett volna a kód pótlása a Tormásinál! ...tehát kell érte fizetni! :) Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Amúgy nekem 5000 vagy 5500 HUF lett volna a kód pótlása a Tormásinál! ...tehát kell érte fizetni! :) Üdv! De a tiéd import verda, azokhoz biza péézbe kerül, mert kintről kell lekérni.Az enyém Mo.-i gép volt, ezért elég volt csak megnézni az adatbázisukban, és símán ment.Gepárd is akksit cserélt, szal enki is elszállt a rádió, de az övét pl. már shímán telefonban bemondta a bajai ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Az én verdám is kinti, Belga.... Nekem a szervízkönyvben van 1 kis kártya amin a rádió tipusa, gyáriszáma és kódja van feltüntetve.... ;) Azonnal ki is vettem az ótóbol... ;) Nekem szerencsém volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Az én verdám is kinti, Belga.... Nekem a szervízkönyvben van 1 kis kártya amin a rádió tipusa, gyáriszáma és kódja van feltüntetve.... :lol: Azonnal ki is vettem az ótóbol... ;) Nekem szerencsém volt... ;) Az enyémnek meg rá volt írva vastag fíííccel a tetejire! ...és csak akkor vettem észre mikor kínomban kiszedtem, hogy viszem kikódoltatni!! ;) ...amúgy egy jó barátomnál van protekcijóm, és lekérte nekem bibíí! ..... dejaz nem volt jó mert az enyimben gyárilag valszeg cd -s volt! Csak aztat kivették! ...ésés.... az immonak a kódja is le lett kérve! bibbííííí! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Wolfi! Így utólag, (mert csak most olvastam) GRATULÁLOK a babához! Sok egészséget az egész családnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Wolfi! Így utólag, (mert csak most olvastam) GRATULÁLOK a babához! Sok egészséget az egész családnak! Nagyon nagyon köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Üdv Cartársak! Biztos hallottátok a hírekben, hogy milyen idő van itt németben! Szóval azt mondják a helyiek, hogy 125 éve nem esett egyszerre ennyi hó itt Augsburgban! Az ennyi azt jelenti, hogy 2 nap alatt 45 cm!!!! De remélem, hogy szerdán mikor megyek haza addigra vége lesz a télnek! Üdv mindenkinek, a pénteki meeten valószínűleg ott leszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Az én verdám is kinti, Belga.... Nekem a szervízkönyvben van 1 kis kártya amin a rádió tipusa, gyáriszáma és kódja van feltüntetve.... ;) Azonnal ki is vettem az ótóbol... ;) Nekem szerencsém volt... :) Szerencsére nekem is meg volt minden dokumentáció a géphez. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Üdv Cartársak! Biztos hallottátok a hírekben, hogy milyen idő van itt németben! Szóval azt mondják a helyiek, hogy 125 éve nem esett egyszerre ennyi hó itt Augsburgban! Az ennyi azt jelenti, hogy 2 nap alatt 45 cm!!!! De remélem, hogy szerdán mikor megyek haza addigra vége lesz a télnek! Üdv mindenkinek, a pénteki meeten valószínűleg ott leszek! Itthon sem sokkal jobb a helyzet, mert szvsz. itt Kecskeméten is legalább 25-30cm tutira esett.De legalább reggelre járhatóak voltak az utak.A gépek szórták a raktári készleteket 1000rel. Csodálkoztam is, hogy mit keres olyan fél éjfékor sószóróautó az utcánkban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Üdv Cartársak! Biztos hallottátok a hírekben, hogy milyen idő van itt németben! Szóval azt mondják a helyiek, hogy 125 éve nem esett egyszerre ennyi hó itt Augsburgban! Az ennyi azt jelenti, hogy 2 nap alatt 45 cm!!!! De remélem, hogy szerdán mikor megyek haza addigra vége lesz a télnek! Üdv mindenkinek, a pénteki meeten valószínűleg ott leszek! Mond meg a helyieknek, hogy takarítsák rendesen. Bár ott biztos máshogy állnak ehez, mint a kecskeméti hókotrók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Mond meg a helyieknek, hogy takarítsák rendesen. Bár ott biztos máshogy állnak ehez, mint a kecskeméti hókotrók. A helyiek takarítanak rendesen, csak nem tudják már hova tolni! Tegnap a céghez is be kellett menni a csarnok tetejéről lekotorni a havat!! Féltek hogy be ne szakadjon a nagy hómenniség alatt! Jó meló, volt de legalább megfizették!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Itthon sem sokkal jobb a helyzet, mert szvsz. itt Kecskeméten is legalább 25-30cm tutira esett.De legalább reggelre járhatóak voltak az utak.A gépek szórták a raktári készleteket 1000rel. Csodálkoztam is, hogy mit keres olyan fél éjfékor sószóróautó az utcánkban! ;) Tegnap este még igen csak más volt a helyzet, de hál isten hogy felébredtek a munkások :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Itthon megoldják... még e 15 cm -es havat is inkább sozzák, nem tologatják... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Itthon megoldják... még e 15 cm -es havat is inkább sozzák, nem tologatják... :) Aztán majd széttapossák az autósok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Én is ellapátoltam Squash után az udvart a két garázs előtt meg az utca részt a ház előtt, de hajnalban jött a traktoros cimbi és amit összegyüjtött az utcában azt 40cm-es bakhát formában letette a kapum elé. reggel ha ki szeretnél állni kelj korán :) tegnap este még visszaszereltem a téli kerekeket! Ja és megvan a fékbetét is Textar, a tárcsa Brembo THX: Paja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Én szerettem volna kevesebböl kihozni... ;) Remélem beválnak az alkatrészek és nem bánod meg , hogy velem bizniszeltél...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SBiker Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Sziasztok Skacok! Sikerült megoldani a kódos dolgot! Szélmalomnál tormásiék 5000ért kérték volna le a gyárból, jelzem itthoni a kocsi! Jász u. Opel szervíz: "persze természetesen, hozzam be a szervízkönyveket és már nézik is!" Skacok!?! Nem egy cég a kettő??? Vigyázzatok mert ott rántanak le ahol tudnak! Azért köszi a segítséget! Üdv: SBiker (Kecsó) Astra G 1.4 16V Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Jász u. Opel szervíz: "persze természetesen, hozzam be a szervízkönyveket és már nézik is!" Erről beszéltem. Skacok!?! Nem egy cég a kettő??? Vigyázzatok mert ott rántanak le ahol tudnak! Azért köszi a segítséget! Üdv: SBiker (Kecsó) Astra G 1.4 16V Elvileg egy, de jelentős szemléletbeli különbségek vannak közöttük.Főleg pl. újautóértékesítés terén. Persze vannak közöttük jó srácok is! Igaz Balázs?A miBalázsunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Persze vannak közöttük jó srácok is! Igaz Balázs?A miBalázsunk! ;) Ha majd regel a fórumra akkor Böhöm néven kell majd keresni.:) Meg esetleg nyitunk neki Vivarós topicot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Ha majd regel a fórumra akkor Böhöm néven kell majd keresni.;) Meg esetleg nyitunk neki Vivarós topicot is. :) Meg Vivaró tükör; oldalablak topicot is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Wolfi ! Örülök hogy sikeres lett a fék szervíz.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Wolfi ! Örülök hogy sikeres lett a fék szervíz.... :) Remélem Tomi meg tudott állni! ;) Még nem hívott, hogy gáz lenne! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts