tomi023 Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Mi is szeretnénk gratulálni, nagyon szép kisbaba! :) Mi lesz az első szó amit megtanítassz neki? Corsa Astra vagy GSI? ;) Csilla&Tomi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Mi is gratulálunk és jó egészséget kívánunk mindenkinek.A fiamnak nagyon tetszik a kislány.Még lehet hogy udvarol is későbbb. ;) Nálunk szokás inni az újszülöt egészségére. :( Mindjárt meg is teszem.... :( Köszi, és erre az udvarlásos dologra térjünk vissza később! :D Amúgy én szívesen innék, de abból nagy zűr lenne!Ugyanis olyan 13 éve nem ittam egy kortyot sem, szal elég lenne v.mi ütős dologból 0.5DL, aztán se kép, meg sehang lenne! :lol: Mi is szeretnénk gratulálni, nagyon szép kisbaba! :) Mi lesz az első szó amit megtanítassz neki? Corsa Astra vagy GSI? ;) Csilla&Tomi ;) Köszi! Az első szó?Háát, majd a nővére megtanítja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Wolfi ! A piálással kb. én is így állok.... ;) De nem berúgásról volt szó... :) Amúgy jár 5 nap apanap, a szabadságon felül..... 2 hónapon belül kell kivenni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Wolfi ! Amúgy jár 5 nap apanap, a szabadságon felül..... 2 hónapon belül kell kivenni... ;) Igen, tudok róla.Éppen az idén lépett ez talán életbe, ha jól emléxem! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Ez már legalább 2-3 éve mükszik.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Ez már legalább 2-3 éve mükszik.... ;) De mint ha kevesebb nap lettt volna erre, és rendkívüli szabinak hívták!V. keverem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 De mint ha kevesebb nap lettt volna erre, és rendkívüli szabinak hívták!V. keverem? :) Úgy tudom eddig 2 nap volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Úgy tudom eddig 2 nap volt. Nekem is ez rémlett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Látom kerestetek néhányan msn-en, bocsi mindenkitől, de nem voltam otthon kb. 4 órátol és ilyenkor általában odaülnek a szüleim a géphez. Az msn-t meg elfelejtettem kikapcsolni. Szóval bocsi mégegyszer. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Ez már legalább 2-3 éve mükszik.... ;) 2002-ben már volt ilyen! :) Nekem már akkor volt lehetőségem igénybevenni... És már akkor is 5 nap volt. ;) Tom! Nem gond. ;) Ja, Jó reggelt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Gartula, szep babat sikerult osszehozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Gartula, szep babat sikerult osszehozni :) Köszi, igyekeztem! ;) De a végét megint elkapkodtam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Szóval Wolfi, ezúton is GRATULÁLOK Nektek a gyönyörű kislányhoz, Orsihoz! :) Remélem hamarosan otthon lesznek már! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Szóval Wolfi, ezúton is GRATULÁLOK Nektek a gyönyörű kislányhoz, Orsihoz! ;) Remélem hamarosan otthon lesznek már! ;) Köszi! ;) Szerintem szerda körül már itthon lesz a csapat, addigra letisztulnak a dolgok, remélhetőleg, meg kiszedik a varratokat, és tsai. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Köszi! ;) Szerintem szerda körül már itthon lesz a csapat, addigra letisztulnak a dolgok, remélhetőleg, meg kiszedik a varratokat, és tsai. :) Aztán lehet ügyködni egy újabb picuron! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Aztán lehet ügyködni egy újabb picuron! :) Azért az nem olyan hirtelen megy ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Azért az nem olyan hirtelen megy ám. Lesz olyan itt közöttünk, aki ilyesmin töri a fejét! :) Amúgy most voltam bent, nagyon rendben vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Zoli: ma én jöttem szembe a ceglédi úton a caravan F Astraval :) és tülköltem is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 jaaaa valaki dudált, aztán elment mellettem.... öömm olyan kicsinek tünt, gondolkodtam eröössen, hogy F Astraaa?, dehát ilyen nincs a szekcióban... aztán meg már messze jártál Nem tudtam jobban megnézni :) szija!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SBiker Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Sziasztok! CAR400-as autórádiómhoz keresem a kódot. Tud vki segíteni? S/N: GM0400Y2947440 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Sziasztok! CAR400-as autórádiómhoz keresem a kódot. Tud vki segíteni? S/N: GM0400Y2947440 Bemész a Tormásihoz, elmondod annak a gépnek a motor és alvázszámát, amiben benne volt eredetileg a rádió, és megmondják ingyen, és bérmentve.A külhonból jött be a gép, akkor SUX van, mert bár meg lehet tudni, de matzera, és sokáig tart, valamint pénzbe is kerül. Szóval ezek vannak.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Sziasztok! CAR400-as autórádiómhoz keresem a kódot. Tud vki segíteni? S/N: GM0400Y2947440 Próbáld meg a Wolfi féle verziót! Ha az nem sikerült, akkor visíts nekem és megpróbálok segíteni! (ez amúgy Philips vagy Blaupunkt?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 (ez amúgy Philips vagy Blaupunkt?) Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 A hétvége miatt későn értem ide, de mégegyszer gratulálok a kislányhoz, Wolfi! Remélem, vagány autós csajszit nevelsz belőle! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 A hétvége miatt későn értem ide, de mégegyszer gratulálok a kislányhoz, Wolfi! Remélem, vagány autós csajszit nevelsz belőle! :) ;) Köszi! ;) Ebben bizti lehetsz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts