mélykék76 Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Köszi. :wink: Ha nem horror árban van, akkor abból pénteken beújítok egyet. Van vagy 2000-3000 Forint a tán 20 x 80, vagy valami hasonló darab :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Csak rácsot honnan lehetne szerezni hozzá? De ha elmégy a baumaxba akkor ott is találsz mindenféle rácsot a zárak-vasalatok környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 De ha elmégy a baumaxba akkor ott is találsz mindenféle rácsot a zárak-vasalatok környékén. Tom ! Sőt ott vehetsz hobbybetont és lefalazhatod a kocsi orrát :wink: :D :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Sziasztok! Összeszoktatok futni néha Kecskeméten? úgyértem pl. hétvégente... esténként... ilyesmi? üdv, S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Hááát, egy és félszer már sikerült összeröffennünk..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Igen meg szoktuk próbálni, most egy kicsit ugrott a dolog, mert sok helyre megyünk és hát a minden hétvégén történő bulizás kicsit sok a családnak :D A koncentrálás most a fóti talira összpontosul. A következő helyit meg majd megtárgyaljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Összeszoktatok futni néha Kecskeméten? úgyértem pl. hétvégente... esténként... ilyesmi? Nem olyan régen alakult meg még a szekció, meg ugyi hideg vóóót! :D De ha kijön a jó idő tervezzük azért, hogy talizgatunk...naná! :P Gyere te is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Van valami ebben a pályán való közlekedésben is. Kérdés, hogy a dízelek tudják-e tartani a 130-140-es tempót? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Ha megengeditek, hogy belepofázzak a dologba, én is a pályára szavaznék. Még ha csak 120-130-al is megyünk, akkor is sokkal kényelmesebb... valamint gyorsabb is. Sajnos túl sokat jártam a régi 5ösön Pestre, és már nagyon utálom azt az utat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Az össze röffenés alatt én azt értettem, hogy mi is a haverokkal - főként nyáron - esténként összefutunk valahol dumálni. Van egy fix hely és oda szoktunk kimenni. De sokan járnak be pl a Centrum parkolóba is. Én valami ilyesmire gondoltam, hogy van-e olyan, hogy itt-ott szombatonként összefuttok este. Akár ilyen 20-22óra körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Tom ! Sőt ott vehetsz hobbybetont és lefalazhatod a kocsi orrát Egyre jobbak a lehetőségek. Viszont a lefalazás kétségkívül egyedi lenne. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Az össze röffenés alatt én azt értettem, hogy mi is a haverokkal - főként nyáron - esténként összefutunk valahol dumálni. Van egy fix hely és oda szoktunk kimenni. De sokan járnak be pl a Centrum parkolóba is. Én valami ilyesmire gondoltam, hogy van-e olyan, hogy itt-ott szombatonként összefuttok este. Akár ilyen 20-22óra körül. Ilyen hely még nincs, de ami késik az .... Persze eddig hideg is volt meg nem túl régi még a csapat sem. Tom! A Baumaxxal nem vicceltem tényleg láttam náluk olyan rácsot, mint ami az enyémben is van, és elég olcsó is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Köszi. 7végén feltétlenül megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 140-el a pályán?? Uhhh, sajna az én gépsárkányom nem tud annyival menni.... :D :P Úgy látom, egyénileg kell elgurulnom Fótra..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Speed!Üdv. a fórumon!Remélem hamarosan köztünk is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Köszi Warwolf! Igyekszem! :D Corsarulez! Nem kell 140el menni (szerintem). Simán jó akár 120-al is... nem? :oops: Még akkor is érdemes felmenni a pályára! Nem? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Nem kell ennyire sarkosan venni a dolgokat, mehetünk emberibb sebességgel is, én csak dízeleseket akartam heccelni. :wink: :wink: 110-120-at ezért visz a tied is nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 sziasztok, Itt nagyon lapítottam eddig, szombaton lesz itt Kecsón a veteránbörze szerintem tarthatnánk tematikus szekciótalit, reflektorfényben a Pannóniák, Csepelekkel valamint: Speed szerintem jó idő lesz, akár fűben heverészős előmajálisozós is lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 kicsit zavaró a nevem időnként... nem tudom, hogy a sebességről van szó... vagy rólam... :wink: A gokart pályán lesz a tali? (veterán) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 sziasztok, Itt nagyon lapítottam eddig, szombaton lesz itt Kecsón a veteránbörze szerintem tarthatnánk tematikus szekciótalit, reflektorfényben a Pannóniák, Csepelekkel valamint: Speed szerintem jó idő lesz, akár fűben heverészős előmajálisozós is lehet Ha van rá igény természetesen ott is összefuthattok, de mi páran Pécsre megyünk az ottani szekció megalakulását figyelemmel kísérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Speed ! Nem írnál magadról pár szót? Mondjuk ide--> http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=4&start=105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Speed ! Nem írnál magadról pár szót? Mondjuk ide-->http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=4&start=105 Köszönöm érdeklődésed, írok. :wink: Mindjárt keresek egy rendes fotót is az autómról... és feldobom oda. Kis türelmet kérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 de mi páran Pécsre megyünk az ottani szekció megalakulását figyelemmel kísérni. mert én ezt meg teljesen el is felejtettem... Seien Sie Begrüßt!! De igen a Gokart pályán lesz és jó korán nyitnak, de nem megyek csak leghamarabb nyóc körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Hát... felraktam egy rövid bemutatkozást... 1-2 fotóval a kisautómról. http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=4&...d6cec28a894ef8a Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 HI Speed. Igen , én vóltam akivel összefutottál. Örülök hogy máris itt vagy köztünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts