warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Jóó lenne ;) Mondjuk nem annyira jön be a Seat, de elfogadnám. Sógorasszonyék gépe.... :blink: Érdekes módon ehhez 14-15 ezer píz a tampomatos kapcsopó, kábelköteggel. A többi cucc benne van gyárilag...... ;) Vagy inkább ez a természetes ? Az Opel meg érdekes...? Inkább bosszantó :rolleyes: A gép még garis ezért gondoltunk a Skoda szervíznél érdeklődni... A Brill marad utoljára.. :D Nem volt idejük annyira variálni a kábelkötegeket, meg költségcsökkenteni a dolgokat lévén, a Leon elég fiatal konstrukció.Meg ilyenek.De a tempomatos kapcs. relative olcsó hozzá.Vagy kevesebb a matzera vele.Mint Opeléknél. Ott van pl. Udi gépe, ami ugye "alap" Astra, és a jobb hátuljához nincs kikábelezve a ködlámpa.Most, hogy lámpát cserélt, kellett rájönnie.Nekem, a fiatalabb verdámban benne volt a kábel, csak éppen az izzó nem volt kiépítve a foglalatban.A régiben persze.Az újban már benne van. Hát így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Ez még a régi kasznis Leon, (nem a "Bonts Formát" )talán az utcsó kiadás... :blink: De az is érdekes 2005 -ös ótóba még berakták a 90 lovas TDI-t.... :rolleyes: Mondjuk ezért is vették meg , ez még az agyon elektronikázott korszak elötti vas... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nem volt idejük annyira variálni a kábelkötegeket, meg költségcsökkenteni a dolgokat lévén, a Leon elég fiatal konstrukció.Meg ilyenek.De a tempomatos kapcs. relative olcsó hozzá.Vagy kevesebb a matzera vele.Mint Opeléknél. Ott van pl. Udi gépe, ami ugye "alap" Astra, és a jobb hátuljához nincs kikábelezve a ködlámpa.Most, hogy lámpát cserélt, kellett rájönnie.Nekem, a fiatalabb verdámban benne volt a kábel, csak éppen az izzó nem volt kiépítve a foglalatban.A régiben persze.Az újban már benne van. Hát így. Az enyémben spec. az izzó benne volt (van), de nincs bekötve, és az sem fiatal gép már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 A G-t néztétek már ? Ott még furat sincs a foncsoron...a foglalatot még nem néztem.. :rolleyes: Úgy látom ebben a témában nincs álltalánosság , ahány ótó annyi féle lehetőség.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Országonként más az előírás azért vannak eltérések a hátsó ködlámpák, és tolató lámpák bekötésében. Mivel eddig nekem sehol sem szóltak érte, gondolom akkor itt elég a bal oldali hátsó ködlámpa, és a jobb oldali tolatópilács. Vagy valami ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Országonként más az előírás azért vannak eltérések a hátsó ködlámpák, és tolató lámpák bekötésében. Mivel eddig nekem sehol sem szóltak érte, gondolom akkor itt elég a bal oldali hátsó ködlámpa, és a jobb oldali tolatópilács. Vagy valami ilyesmi. A legtöbb autó esetében csak egy oldalon van gyárilag ködlámpa. Hogy miért? A fene tudja! De mivel Magyarországon még a ködlámpa léte sem kötelező, így nem szólhat érte senki, ha csak az egyik oldalon világít. Pláne, hogy gyárilag ilyen! :blink: Tegnap kiírta a BC, hogy kiégett az első izzóm! :rolleyes: Tök jópofa! Mármint nem az, hogy kiégett, hanem, hogy kiírta! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Tempomattal kapcsolatban lehet kapni univerzálisat amihez használható a gyári bajuszkapcsoló is 50 körül. Ha egyszer megvadulok beépítem majd a C14SE-be... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Ugye a szekció tagok közül mindenkinek van érvényes tagságija, aki befizetett a vacsorára? Akinek nincs az szóljon és adok csekket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nekem lehet,hogy lejárt,de jeleztem már Ákosnak,hogy az évadnyitón adom kp-ban neki oda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nekem lehet,hogy lejárt,de jeleztem már Ákosnak,hogy az évadnyitón adom kp-ban neki oda! Nézd, meg a kártyán, hogy mikor jár le, szerintem február 5.-én. Ha Ákos azt mondta, hogy jó úgy akkor nekem nem lehet kifogásom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Szasztok!! Tempomat-ügyben.Leonba nem kell semmit cserélni,csak ki kell húzni a vezetéket a kapcsolótól a mot.vezérlöig. Holnapra meglesz a k.rajz. Paja!! A tempomathoz van kábelkorbács is,vagy csak a bajuszkar??? Ugye a szekció tagok közül mindenkinek van érvényes tagságija, aki befizetett a vacsorára? Akinek nincs az szóljon és adok csekket. Gepárd!!! Nekem csak vacsorám nincs!!!!!! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Ez még a régi kasznis Leon, (nem a "Bonts Formát" )talán az utcsó kiadás... ;) De az is érdekes 2005 -ös ótóba még berakták a 90 lovas TDI-t.... :blink: Mondjuk ezért is vették meg , ez még az agyon elektronikázott korszak elötti vas... :D nekem azok a Leonok nagyon bejövősek.olyan szép autóformájuk van.Akárcsak a Toledóknak.Főleg ha 2.0T Cupra felirat is van rajtuk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Bajuszkar + kábelkorbács + Leon Ezek vannak meg a művelethez... :D Köszi ! Lakfekete színű, és szép.... :blink: Nyárra 18" Cupra felnik lesznek alatta.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Köszi ! Lakfekete színű, és szép.... :D Nyárra 18" Cupra felnik lesznek alatta.... ;) Biza' szép is lesz! ;) Amúgy erről az új Seat Leon+Altea+Toledo vérvonalról csak annyi a véleményem, hogy ritka gatyán néznek ki. :blink: Akárcsak a Renault Vel Satis.Minő hasonlóság! :rolleyes: Vagy Renault megane 5 ajtóval! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Rendesen "Bontják a formát".... :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Rendesen "Bontják a formát".... :rolleyes: :blink: ;) Volt egy kép egy ilyen Alteáról.Tényleg bontották a formát.De főleg a bal elejét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 nekem azok a Leonok nagyon bejövősek.olyan szép autóformájuk van.Akárcsak a Toledóknak.Főleg ha 2.0T Cupra felirat is van rajtuk! :rolleyes: Wolfi, ez kicsit nem stimmel! ;) Van Leon 1,8T R és RR azokban van 1,8 Turbo ;) és van a Cupra R, az pedig a 2,8-as ;) De az tuti, hogy 2,0T Cupra nincs! ;) Viszont gyönyörű autók a sportos optikájú Leon-ok! (1,9PDTDI és 1,8T-től már gyári opt. tuninggal) Biza' szép is lesz! ;) Amúgy erről az új Seat Leon+Altea+Toledo vérvonalról csak annyi a véleményem, hogy ritka gatyán néznek ki. ;) Akárcsak a Renault Vel Satis.Minő hasonlóság! :blink: Vagy Renault megane 5 ajtóval! :D Én kezdtek megbarátkozni az új Leon-nal is. De a régi az gyönyörű! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Wolfi, ez kicsit nem stimmel! ;) Van Leon 1,8T R és RR azokban van 1,8 Turbo :rolleyes: és van a Cupra R, az pedig a 2,8-as :D De az tuti, hogy 2,0T Cupra nincs! :blink: Viszont gyönyörű autók a sportos optikájú Leon-ok! (1,9PDTDI és 1,8T-től már gyári opt. tuninggal) Én kezdtek megbarátkozni az új Leon-nal is. De a régi az gyönyörű! ;) Asszem én Toledón láttam ezt a 2.0T feliratot.Talán német rendszámmal. Az igazi vaddisznó viszont tényleg a 2.8-as.De van RR, meg FR, meg minden ilyen furcsa jelzés rajtuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Asszem én Toledón láttam ezt a 2.0T feliratot.Talán német rendszámmal. Az igazi vaddisznó viszont tényleg a 2.8-as.De van RR, meg FR, meg minden ilyen furcsa jelzés rajtuk. Lehet, hogy az új Toledoban már van 2,0T hisz az új A4-esekben is az van már. Az FR pedig a Francia autókon szokott lenni! :blink: Nem olyat láttál? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Lehet, hogy az új Toledoban már van 2,0T hisz az új A4-esekben is az van már. Az FR pedig a Francia autókon szokott lenni! :D Nem olyat láttál? ;) Asszem ott csak v.mi designelem ami sportossá teszi, semmi több. De én spec. nem a rendszámról beszélek ám! :blink: vagy mégsem cak design? http://adrenaline.vezess.hu/index.php?pagetypeid=3&pageid=15 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Mi a jóisten ez itt?Seat klub? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Volt egy kép egy ilyen Alteáról.Tényleg bontották a formát.De főleg a bal elejét! :blink: Erre gondoltál? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Igen.Szószerint érelmezte a dolgot a pilot! :rolleyes: :blink: ;) Johnny!S, mikor te Saab klubbot csináltál?Hm? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Akkor már legyen Skoda klub! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 No és persze a Trabantosokat se hagyjuk ki! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts