mackosajt Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 nahallod! ;) Igazándiból a melóhelyen is elég sok üresjárat van olykor, aztán így lehet fórumozni. :rolleyes: Ja kérem, ahol a melóhelyen is van internet, ott könnyű... nekem csak itthon van net! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Ja kérem, ahol a melóhelyen is van internet, ott könnyű... nekem csak itthon van net! :blink: Hát elvileg nekünk sem lehetne! :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Hát elvileg nekünk sem lehetne! :rolleyes: :blink: :D Gratula a 6K-hoz Wolfi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Gratula a 6K-hoz Wolfi! :rolleyes: Köszike! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Wolfinak gratuláluok a szétvert bill-hez :rolleyes: Márk: szerintem kár variálni miénk a reptér ahogy megbeszéltük. Legyen minimeet pénteken vagy csütörtökön mert én külföldön leszek. A listát aki eltette annak van aki nem az meg kérjen attól akinek van. De átvehető a Jókai utcán is a cégemnél. Ha bárkinek kérdése van a táblák pontos helyét illetően, keressen meg. Nem kell félni semmilyen szervtől mondtam hogy van engedélyünk. Szeretném ha a fórumon nem beszélnénk többet a táblákról!!! mégis csak nyilvános! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Legkésőbb csütörtökön meg kellene ejteni a talit a már korábban említett okok miatt, vagyis hogy elő tudjunk készülni még bármi újonnan felmerülő problémára, teendőre. Tomi, én nem variálok, szerintem (úgy emlékszem) azt beszéltük, hogy a miénk a Ceglédi út, a reptéri és a félegyházi... A Pistiéké meg az M5 és a régi 5-ös. ;) De lehet, hogy félre értettem valamit... :rolleyes: :D :blink: Vagy lemaradtam egy változtatásról! ;) Mindegy valahogy majd lesz. Valamelyik nap (csüt?) lefixáljuk, hogy ki mit csinál és kész ;) De Tomi, ha van engedélyünk, akkor mi a gáz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Legkésőbb csütörtökön meg kellene ejteni a talit a már korábban említett okok miatt, vagyis hogy elő tudjunk készülni még bármi újonnan felmerülő problémára, teendőre. Tomi, én nem variálok, szerintem (úgy emlékszem) azt beszéltük, hogy a miénk a Ceglédi út, a reptéri és a félegyházi... A Pistiéké meg az M5 és a régi 5-ös. ;) De lehet, hogy félre értettem valamit... :rolleyes: :D :blink: Vagy lemaradtam egy változtatásról! ;) Mindegy valahogy majd lesz. Valamelyik nap (csüt?) lefixáljuk, hogy ki mit csinál és kész ;) De Tomi, ha van engedélyünk, akkor mi a gáz? ;) Nekem azt mondta Tomi,hogy Ti mentek a 44-es felé,Joee+én megyün a ceglédire,Wolfi és Gepárd megy az 5-ösre!Nekem ezt mondta a Tomi,de majd megbeszéljük csütörtökön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Nekem azt mondta Tomi,hogy Ti mentek a 44-es felé,Joee+én megyün a ceglédire,Wolfi és Gepárd megy az 5-ösre!Nekem ezt mondta a Tomi,de majd megbeszéljük csütörtökön! Nekem mindegy! :blink: Majd lesz valahogy! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Kitalááltammm!Mindenki megy mindenfelééé! :D :rolleyes: :blink: Paja, akkor majd beugrok érted, ha gondolod!Aztán megyünk táblázni!Meg megállunk minden kocsmánál! ;) Elvégre ÉN vezetek!S, most nem számít a részidő! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 OKÉÉÉÉ :rolleyes: Már kezdtem aggódni, hogy kihagytok.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 OKÉÉÉÉ :rolleyes: Már kezdtem aggódni, hogy kihagytok.... :blink: Nagy volt a hallgatás, de már korábban megdumáltuk, ezért kár lenne kimaradni belőle, hiszen miénk a legizgalmasabb szakasz! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Sziasztok! Megcsináltam a hátsó kapaszkodóvilágítást!És képzeljétek elsöre sikerült!! :blink: ;) :D Pajának asszem láttam ma a kocsiját,ha JIX-es a rszáma.Batthyányin,utána meg Csóka utcán. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Jó a szeme kolléga... :blink: Az enyim most kicsit influenzás... :rolleyes: Azért nem láttalak, bocsi.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Jó a szeme kolléga... ;) Az enyim most kicsit influenzás... :rolleyes: Azért nem láttalak, bocsi.. :D Én azt hittem,hogy a nejed vezeti. Ezek szerint az enyim is rossz!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Ilyen rosszul vezetnék...? :rolleyes: :blink: ;) Tempomat ügyben van-e valami infód.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Ilyen rosszul vezetnék...? :blink: ;) :D Húú bázz! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Húú bázz! :rolleyes: :blink: Ezt jól megkaptam mi... ;) Mentségemre legyen a nejem régóta és igen jól vezet..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Ilyen rosszul vezetnék...? :rolleyes: :blink: ;) Nem,de azt hittem,hogy hölgyemény vezeti,mondjuk én is késve láttam meg a matrinyát,mert abból következtettem,és néztem ki lehet az!! :D A tempomatot még nem felejtettem el,adatot gyüjtök hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Mentségemre legyen a nejem régóta és igen jól vezet..... ;) Nálunk még annyit, hogy soxor még gyorsan is! :rolleyes: Vezet a nej! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Tempomat ügyben van-e valami infód.... :blink: Paja, amennyiben nincs behúzva az indexkapcsolódhoz a kábel (egy kicsit csati rá kell, hogy legyen szigszalagozva az index kábelkötegére), akkor elég macerás. Egyrészt szerezni kell bontóból csatlakozókat: - a tempomatos indexkapcsolóhoz, - a kuplung kapcsolóhoz - és rossz esetben a fékpedál kapcsolóhoz Venned kell: - új tempomatos bajuszkapcsolót - kuplung kapcsolót - rossz esetben még fékpedál kapcsolót is. A felprogramozása a kisebb gond - amennyiben tudja a BC (erre Ákos valszeg tudja a választ). Ez így könnyen van egy 50-es... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Azon gondolkodtam 50-ből hány tégla jön ki? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Azon gondolkodtam 50-ből hány tégla jön ki? :rolleyes: :blink: Annak azért picit más hatása van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Bocsika de nem az Opelbe lessz tempomat :blink: Hanem Seat Leonba..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Bocsika de nem az Opelbe lessz tempomat ;) Hanem Seat Leonba..... :blink: Te Paja!CSak nem az a másodok autó otthon? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Jóó lenne ;) Mondjuk nem annyira jön be a Seat, de elfogadnám. Sógorasszonyék gépe.... :blink: Érdekes módon ehhez 14-15 ezer píz a tampomatos kapcsopó, kábelköteggel. A többi cucc benne van gyárilag...... ;) Vagy inkább ez a természetes ? Az Opel meg érdekes...? Inkább bosszantó :rolleyes: A gép még garis ezért gondoltunk a Skoda szervíznél érdeklődni... A Brill marad utoljára.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts