J0hnny Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Mai nap legaktívabb hozzászolói: 1.warwolf 5,983 33 11.54% 2.J0hnny Mnemonic 1,232 20 6.99% :blink: Wolfi mi leszünk az offmesterek? :rolleyes: ;) Speed: a héten le kell ülni egy csendes helyen ezt megbeszélni és leirni konkrétan ki-merre-hova! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Speed: a héten le kell ülni egy csendes helyen ezt megbeszélni és leirni konkrétan ki-merre-hova! Rendben. Szerintem legkésőbb szerdán meg kellene ejteni, hogyha még bármi eszünkbe jut legyen időnk felkészülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Rendben. Szerintem legkésőbb szerdán meg kellene ejteni, hogyha még bármi eszünkbe jut legyen időnk felkészülni. Esetleg egy szerdai rendkívüli rövid és velős CP?Hiszen pénteken már mindenki készülődik majd az évadnyitó körüli teendőkre.Máramik még maradnak persze. :rolleyes: Mai nap legaktívabb hozzászolói: 1.warwolf 5,983 33 11.54% 2.J0hnny Mnemonic 1,232 20 6.99% ;) Wolfi mi leszünk az offmesterek? :blink: :D Én igyexem nem offkodni, de olykor sikerül.Mindenesetre a héten idáig minden nap én voltam a legaktívabb.Ha jól láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Igaz,igaz!Próbálok én sem sürün offolni,inkább hasznos hozzászólás a célom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Esetleg egy szerdai rendkívüli rövid és velős CP?Hiszen pénteken már mindenki készülődik majd az évadnyitó körüli teendőkre.Máramik még maradnak persze. :rolleyes: Ilyesmire gondoltam én is. Szerintem ezt kéne kicsit eröltetni. Egy gyors ca. fél órás megbeszélés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Én igyexem nem offkodni, de olykor sikerül.Mindenesetre a héten idáig minden nap én voltam a legaktívabb.Ha jól láttam. A kedves cartárs hajt a 6k-ra! :rolleyes: már csak 11 hiányzik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Na kitakaritottam a billentyűzetem,szépen ki lett mosva,olyan mintha új lenne!Még a hangja is más! :rolleyes: Volt benne kenyérmorzsa és más egyéb bőven! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Na kitakaritottam a billentyűzetem,szépen ki lett mosva,olyan mintha új lenne!Még a hangja is más! :D Volt benne kenyérmorzsa és más egyéb bőven! ;) Hangja??? van neki olyan is? Ja, a billentyűzetet nem tányérként kell használni, és akkor nem lesz benne morzsa! ;) :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 De ha egyszer nem ér rá máskor enni! vagy annyit ül a gép előtt valaki, hogy kénytelen ott enni. A mi billentyűzetünkben sok csoki van. meg csipsz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 De ha egyszer nem ér rá máskor enni! vagy annyit ül a gép előtt valaki, hogy kénytelen ott enni. A mi billentyűzetünkben sok csoki van. meg csipsz. :blink: Egészségtelen!!! ;) ... a billentyűzetnek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Én csak a sört borítottam bele párszor... De jól bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Nem is "Sörös Sanyi" lenne a neved, ha nem sört borítasz bele!:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Én csak a sört borítottam bele párszor... De jól bírja. Na majd nyáron szemesen egymásba borítjuk a söröt kartás! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Pénteken még abban maradtunk, hogy a ceglédi szakaszt mi csináljuk a Tomival. Akkor Ti kimaradtatok a táblázásból... :rolleyes: :3 szakasz van fiúkák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Na majd nyáron szemesen egymásba borítjuk a söröt kartás! :rolleyes: Akkor ezt letiztáztuk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 A kedves cartárs hajt a 6k-ra! :rolleyes: már csak 11 hiányzik! Nem kell annyira hajtani, meglesz az fél pillanat alatt! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Nem kell annyira hajtani, meglesz az fél pillanat alatt! :rolleyes: Mondom én.... már csak 7! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Mondom én.... már csak 7! Ugyanmán!A végén még pironkodni fogok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Ugyanmán!A végén még pironkodni fogok! :rolleyes: 6000-nél iszunk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Ugyanmán!A végén még pironkodni fogok! :rolleyes: Most azt akarod, hogy számoljak visszafelé? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 6000-nél iszunk! :D Én üdítőpárti vagyok.Volt egy megrázó élményem Mr. alkohollal.Szóval azóta. :blink: :rolleyes: Most azt akarod, hogy számoljak visszafelé? ;) Te is gyűjtöd a Hsz.-eket? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Te is gyűjtöd a Hsz.-eket? :blink: azért még van mit behoznom: Warwolf: 9.5 Hozzászólások átlagos száma naponta / 3.69% Az összes hozzászólásnak Én: 8.5 Hozzászólások átlagos száma naponta / 0.77% Az összes hozzászólásnak Mondjuk te 2004 júniusa óta jutsz a 6000-hez, én meg tavaly szeptember vége óta tartok itt (1250)! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 azért még van mit behoznom: Warwolf: 9.5 Hozzászólások átlagos száma naponta / 3.69% Az összes hozzászólásnak Én: 8.5 Hozzászólások átlagos száma naponta / 0.77% Az összes hozzászólásnak Mondjuk te 2004 júniusa óta jutsz a 6000-hez, én meg tavaly szeptember vége óta tartok itt (1250)! :rolleyes: Eleinte nem is használtam a fórumot, talán tavaly január környékén kezdtem el úgy aktív tag lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Eleinte nem is használtam a fórumot, talán tavaly január környékén kezdtem el úgy aktív tag lenni. akkor kb. 1 év alatt hoztad össze.... szép teljesítmény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 akkor kb. 1 év alatt hoztad össze.... szép teljesítmény! nahallod! :blink: Igazándiból a melóhelyen is elég sok üresjárat van olykor, aztán így lehet fórumozni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts