Gepard Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nem kell állruha,de szerintem jobb lenne éjel csinálni,csak kisebb a veszélye,hogy a "csúnya bácsik" megkérdik mit is csinálunk! :rolleyes: Ragadós a para? Szerintem péntek éjjel jobban mozognak, az illegálok miatt is. Jó a szombat reggel én akkor megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Ragadós a para? Szerintem péntek éjjel jobban mozognak, az illegálok miatt is. Jó a szombat reggel én akkor megyek. Mármint hogy MI akkor megyünk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Szombat hajnal az a legjobb időpont szerintem. Álcázásnak elég egy fehér Astra mágneses fényvisszaverő csíkokkal... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Szombat hajnal az a legjobb időpont szerintem. Álcázásnak elég egy fehér Astra mágneses fényvisszaverő csíkokkal... :rolleyes: Kicsit gyengén látó vagyok. Futófényeket nem tesztek ki? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Kicsit gyengén látó vagyok. Futófényeket nem tesztek ki? :rolleyes: ha olyat látsz, akkor futás! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Van saját topicom: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...53entry166953 ZAG: A hátsó kapaszkoró világítás nagyon hasznos én is betettem az astraba és a vectraban is bent van :rolleyes: Még egy elhalványodás modul és kész :blink: Bent az új motortartó ;) mintha kicserélték volna...nem zörög, nem kopog, megy mint a meszes :D A ütőmet meg szeretem! Vettem rá grip-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Csináljuk láthatósági mellényben és fehér astrával? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Bent az új motortartó :rolleyes: Nekem meg a pincében a Corsa jövendőbeli motorja! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Van nálam 4 db CB! Ha akarjátok csinálhatjuk úgy is a táblázást, hogy elől-hátul valaki megáll és félúton valaki pedig a táblát pakolja. Így többen kellünk hozzá, de legalább tuti nem lesz balhé! Mit gondoltok? És így egy - de nagyobb - csapat rakná ki az összes táblát. Szerintem még így is működhetne. Hm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Van nálam 4 db CB! Ha akarjátok csinálhatjuk úgy is a táblázást, hogy elől-hátul valaki megáll és félúton valaki pedig a táblát pakolja. Így többen kellünk hozzá, de legalább tuti nem lesz balhé! Mit gondoltok? És így egy - de nagyobb - csapat rakná ki az összes táblát. Szerintem még így is működhetne. Hm? Az 5let nem rossz, de szvsz azok a táblák, főleg a városon belül még azelőtt eltűnneka szorgos kezeknek hála, mielőtt még ideérne a csapatunk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Az 5let nem rossz, de szvsz azok a táblák, főleg a városon belül még azelőtt eltűnneka szorgos kezeknek hála, mielőtt még ideérne a csapatunk. :rolleyes: Vihetünk létrát, és jó magasra tesszük azokat a táblákat..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Vihetünk létrát, és jó magasra tesszük azokat a táblákat..... ;) :rolleyes: jó 5let! :blink: Akkr legalább bizti a siker! Hogy vagytok otthon? Kikecmeregtél már a dögrovásból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Wolfinak mindjárt jön a 6000.ik hozzászólása! Előre is gratula! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Wolfinak mindjárt jön a 6000.ik hozzászólása! Előre is gratula! ;) Eh' Hol vanazmég! :blink: De azért Thx! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Az a röpke 29 hozzászólás megvan fél nap alatt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nem könnyű menet...még elég vacakul vagyok. Reggel dolgozni sem birtam elmenni... :rolleyes: Létrát meg rám bízhatjátok, több méret is van a birtokomban... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nem könnyű menet...még elég vacakul vagyok. Reggel dolgozni sem birtam elmenni... :blink: Létrát meg rám bízhatjátok, több méret is van a birtokomban... ;) Neked mid nincs? :rolleyes: Komolyan mondon ez a szexció felér egy Keresztapa bandával! ;) Itt mindenkinek van valamilye,vagy ismer valakit! :D A létra tényleg jó ötlet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nem könnyű menet...még elég vacakul vagyok. Reggel dolgozni sem birtam elmenni... :rolleyes: Létrát meg rám bízhatjátok, több méret is van a birtokomban... ;) Nálunk Flóra van keményen dögrováson.Már megint.De legalább már nem lázas, csak piszokul köhög. Tetőcsomagtartó Rlz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Skacok ! Van már valami leosztás a táblázásra ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Skacok ! Van már valami leosztás a táblázásra ? Tomi023 volt a karmester, mi pedig bőszen bólogattunk!Meg a többiek tömték a majmot! :blink: Neked mid nincs? ;) Komolyan mondon ez a szexció felér egy Keresztapa bandával! ;) Itt mindenkinek van valamilye,vagy ismer valakit! ;) Jól van ez így! :D Ismered a mondást, ne tanuskodj, tovább élsz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 A pályán mi megyünk Wolfival, legfeljebb a fehér astrával megyünk :rolleyes: Kutyakiállítást, fogathajtást, meg repülőnapot is kitáblázták, és nem hallottam, hogy bárkinek szóltak volna érte. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni. Ha szólnak akkor levesszük, és fél óra múlva kirakjuk újra, ennyi. De ha a többi kpm-es táblát nem takarja, (márpedig nem fogja) akkor mindenki tehet egy szivességet, akinek nem tetszik, hogy ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Nyugodtan mehetünk a sötét zöldel is..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 A pályán mi megyünk Wolfival, legfeljebb a fehér astrával megyünk :rolleyes: Akkor ez is el van döntve! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Most megint az lesz mondva,hogy Gepárd döntött mi meg ;) az ő valagát! :blink: Javaslom szvazzunk! Vagy MONJON LEEEE! :rolleyes: Mi Joeeval a cegléd felöli oldalt csináljuk,Tomi adott is listát,de még pontosítanom kell vele melyik táblákra is gondolt konkrétan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Az 5let nem rossz, de szvsz azok a táblák, főleg a városon belül még azelőtt eltűnneka szorgos kezeknek hála, mielőtt még ideérne a csapatunk. ;) Nem hiszem, hogy bárkinek is kellene a mi táblánk! Kutyakiállítást, fogathajtást, meg repülőnapot is kitáblázták, és nem hallottam, hogy bárkinek szóltak volna érte. Azt ne akard már a mi Opeles évadnyitónkat egy Fogathajtó Világbajnoksággal vagy egy Nemzetközi Repülőnappal összehasonlítani! Gondolod, hogy arra nem kaptak külön engedélyt, mi? :blink: Nekem mindegy, táblázhatunk. Aztán majd lesz valami. ;) Mi Joeeval a cegléd felöli oldalt csináljuk,Tomi adott is listát,de még pontosítanom kell vele melyik táblákra is gondolt konkrétan! Pénteken még abban maradtunk, hogy a ceglédi szakaszt mi csináljuk a Tomival. Akkor Ti kimaradtatok a táblázásból... ;) Most akkor mivan? :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts