warwolf Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 :rolleyes: Mindenki nincs itt???? :blink: ilyenkor kissé kihalt a pálya, de elő szoktunk fordulni!Okés, akkor beesek a Skodához!Holnap.Olyan 13:30 után v.mikor.Gepárd nem dolgozik, ezért nem fontos időben beérnem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 ZAG kartárs ! Halihó.. :blink: 1 kérdés a Skodánál vállaltok-é tempomat beszerelést Seat Leonba ? Megvan a gyári bajúszkapcsoló, kanócokkal... :rolleyes: Ja bocs...1.9 tdi 2004-es évjáratú... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Skodánál dolgozok,mint ampervadász.... :rolleyes: Esetleg egy lengéscsillapító mérésre nem lehet benevezni akciósan? :blink: Régen a Wartbugomét is ott mérték be, a mentő szervízesek küldtek, és egész olcsó volt úgy, béfa mentesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Esetleg egy lengéscsillapító mérésre nem lehet benevezni akciósan? :D Régen a Wartbugomét is ott mérték be, a mentő szervízesek küldtek, és egész olcsó volt úgy, béfa mentesen. Őőőő! :blink: Két autóval mennénk! :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Látod, ZAG? Csak elszólod magad, hogy hol dolgozol és máris lecsapnak Rád! TI ÉRDEKEMBEREK! FÚÚÚÚJ! :D :rolleyes: ZAG, figy, tudsz olcsó alkatrészt? :blink: Na jóóó, csak vicceltem!!! ;) Nem is kell ám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Szasztok!! A lengéscsillapító-padunk behalt,már kb.2-3 hete,meg sem lesz javítva,hanem újat rendeltek,ez már amugy is régi.. Seatba még nem raktunk tempomatot,de utána nézek!!kellene motorkod ,évjárat. Alkatrészt tudok ha VW csoportbeli kell azt is ,de az Opel boltba(izsáki út),meg a Bárdinál is van kedvezményem!! Ja,még valami ,hogy csorogjon a nyálatok,ma beraktam 1 állítható ablaktörlö intervallum relét a verdába,és remekül müxik!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Ja,még valami ,hogy csorogjon a nyálatok,ma beraktam 1 állítható ablaktörlö intervallum relét a verdába,és remekül müxik!! :rolleyes: Húúúúú... Ez szerintem érdekel pár embert. :blink: Köztük engen is.. ;) Holnapra lessz motorkód a Seathoz....amúgy meg előre is köszi.. :D Holnap este CP ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Holnap este CP ? Ez már csak természetes! :rolleyes: ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Eszméletlen mennyiségű csapadék hullott le ma.Bázz, a Mindszentin szabályosan csak csónakkal lehetett közlekedni.S, a tetejébe iszonyat mennyiségű, és nagyságú kátyú van a víz alatt.Tegnap sikeresen fogtam is vagy kettőt, mert a szembejövő az Istenért sem akart lentebb húzódni.A futóművem meg majd kiszakadt a Corsa alól.Kicsit sem voltam mérges! Ááááá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Intervallum kapcsoló! Érdekes lehet! more info...PLS CP 19:30 OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 A ma esti CP részemről is O.K. Majd időben elkúszok a melóhelyről. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Én még épp Szegeden vagyok... hogy készüljek? Vigyek csónakot, vagy hazajutok autóval is? :rolleyes: Este 19:30 CP! (ha úgy alakul hajóval! :blink:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Sajna lehet hogy mégse jutok el CP-ba... ;) Tegnap reggel óta keményen küzdök valami nyavajával.... :blink: Úgy néz ki ő áll nyerésre... :rolleyes: ( hidegrázás, láz meg hasonlók) A gép elöl figyelem a fejleményeket... :D Jó mulatást ! Vasárnapig hátha változnak az erőviszonyok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Vasárnapig hátha változnak az erőviszonyok... :rolleyes: Forraltbor és társai. Vettem ütőt, ki lehet próbálni, sajnos használt nem volt így újat vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Forraltbor és társai. Vettem ütőt, ki lehet próbálni, sajnos használt nem volt így újat vettem. Pajának mielőbbi gyógyulást! Pisti: hiába az új ütő....:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Pajának mielőbbi gyógyulást! Pisti: hiába az új ütő....:D Tomi, aki TENISZÜTŐvel fallabdázik... az ne szóljon semmit! :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Tomi, aki TENISZÜTŐvel fallabdázik... az ne szóljon semmit! :blink: ;) :D Nekem palacsintasütőt mondtak! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Tomi, aki TENISZÜTŐvel fallabdázik... az ne szóljon semmit! :rolleyes: :blink: ;) Én is azzal kezdtem...nincs abban semmi.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Én is azzal kezdtem...nincs abban semmi.. :blink: csak nem erre való... :rolleyes: Ez olyan, mintha autóval tanulnál motorozni... ;) (na jóóó... ez hülye példa... de mégis! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Bocs fiúk,de asszonypajtás szervezett családiprogramot,ezmiatt nem bírtam elkúszni a talira :rolleyes: Pedig jó volna már tanálkozni,észtosztani egymásnak!! Vettem ma Champion ablaktörlöket ,csak ajánlani tudom ,elötte a másik autómon Valeo volt az nem bírta csak félévig,utána már csíkozott. Jövő héten hátsókapaszkodó-világítás projectbe fogok,remélem sikerül,.. :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Bocs fiúk,de asszonypajtás szervezett családiprogramot,ezmiatt nem bírtam elkúszni a talira :rolleyes: Pedig jó volna már tanálkozni,észtosztani egymásnak!! Vettem ma Champion ablaktörlöket ,csak ajánlani tudom ,elötte a másik autómon Valeo volt az nem bírta csak félévig,utána már csíkozott. Jövő héten hátsókapaszkodó-világítás projectbe fogok,remélem sikerül,.. ;) ;) :( Pedig vártunk egy jó darabig. ;) Lgközelebb hátha összejön. Nekem valeo van, már több, mint egy éves és nincs bajom vele. Először az is csíkozott, de meg fordítottam, azót a no problem. Hátsó kapaszkodó érdekelni fog. csak nem erre való... :blink: Ez olyan, mintha autóval tanulnál motorozni... ;) Kocsi is megy két keréken. (lásd: Taxi) ;) :D Tomi, ennyi erővel ping pong-ozni is hozhatnád az ütőd ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Van-e már valami haditerv a Jövő heti tábla kihelyezéshez ? Időpont.....meg hasonlók... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Na hazaértünk sikeresen pestről,de valami kór megtámadott engem,mert a belső "csőrendszerem" kicsit hibásan müködik!Magyarán szólva megy a hasam világgá!Lehet a tegnapi pizza tett be? Egyébként szép hely,ahol voltunk,kiszolgálás 10/10pont,pizza 5/10! Nem rossz hely,de a "régi" szerintem jobb!Ez inkább csajozos vacsikhoz jó! :rolleyes: Paja: kaptunk egy listát Tomitól,tőle kérd majd az infókat,az időpontról majd pontositunk! Lehet hogy péntek éjjel kéne csinálni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Lehet hogy péntek éjjel kéne csinálni! ;) Sunyi módon, az éj leple alatt! :rolleyes: :blink: Ninjaruhában, kéményseprő sapiban!Arab útlevéllel! ;) :D ;) Johnny, nagyon-nagyon szépen köszönöm a HELP-et, és tessen jönni majd estve felé, hogy el tudjunk menni tankolni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Sunyi módon, az éj leple alatt! :rolleyes: :blink: Ninjaruhában, kéményseprő sapiban!Arab útlevéllel! ;) :D ;) Johnny, nagyon-nagyon szépen köszönöm a HELP-et, és tessen jönni majd estve felé, hogy el tudjunk menni tankolni! ;) Nincs mit igazán!Megyek majd 7 körül,akkora mondta csabi hogy vigyem vissza futót! Nem kell állruha,de szerintem jobb lenne éjel csinálni,csak kisebb a veszélye,hogy a "csúnya bácsik" megkérdik mit is csinálunk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts