Speed Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 A 8 óra nekem nem jó. De én majd megoldom a Squash-ozásomat! :rolleyes: Ne foglalkozzatok velem! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Gepárd mesélt erről a szkvassolásról :rolleyes: , de én féltem a keresztszalagjaimat. Kicsit lazák, ezért nem mejek ilyen "tömegsportra" :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Ha nem jön közbe semmi nekem is jó a vasárnap 20:00. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Ok,nekm jó a 8 is!Csak a jobb kezem legyen addigra jó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Tudod, kutyaharapást szőrével... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Meló végén indultam haza.Mindszenti, ötös kerszteződése.Mivel látom, hogy jobbról jön egy Passat, fékezek.Megállok, és várok.Látom, hogy kirakja az irányjelzőt, és jobbra, a Mindszenti folytatására kanyarodik, a Sütőüzem felé.Elkezdek csorogni, hogy ne kelljen megvárnom a nekem balról, az ötösön érkező kocsisort, eere ez az idiót@ beleáll a fékbe, és elkezd mutogatni.Én szintén satu, és néztem, hogy mi a jó édes anyukáját mutogat.Aztán láttam, hogy szinplán hüle, ezért egyes, aztán pörgő kerékkel tova.Aki nem normális, az ............. A Halasi útig nem ért senki sem utol, és most az örömlányok sem akartak annyira elémlépni.Sőt, inkább hátráltak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Warwolf,te minden nap a Mindszenti krt-n jársz el?? Akkor láthatod nap,mint nap a gépsárkányom!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Warwolf,te minden nap a Mindszenti krt-n jársz el?? Akkor láthatod nap,mint nap a gépsárkányom!! :rolleyes: Hol is kell nézni???? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Legyen vasárnap hogy hány órakor az mindegy. De ha megint 4-en leszünk szerintem elég 1 pálya is akkor meg jó a 18h :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Legyen vasárnap hogy hány órakor az mindegy. De ha megint 4-en leszünk szerintem elég 1 pálya is akkor meg jó a 18h :rolleyes: Akkor maradjunk ennyiben. Ma már én is jobban érzem a jobb kezem, most jönne ki a hatása? Warwolf,te minden nap a Mindszenti krt-n jársz el?? Akkor láthatod nap,mint nap a gépsárkányom!! :blink: Sőt én is járok arrafelé elég sűrűn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Akcióban!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Olyan gyors vagy :D a gépem nem képes követni :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 J0hnny a beállásodról "Juanes - La camisa negra" című számának klipje jut eszembe. :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Engem inkább Aggasi-ra emlékeztet! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Engem inkább Aggasi-ra emlékeztet! :rolleyes: Inkább olyan "Smalville" sorozat "Clark Kent"-es a mozgás Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 http://img118.imageshack.us/img118/7070/dsc013269by.th.jpg Akcióban!!!! :rolleyes: Ez a kiforrott mozdulet!Hmmm! :blink: Igazi reflexember! ;) ;) A lényeg, hogy jó buli volt! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Jó volt egy kis mozgás, az öreg csontjainknak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Warwolf,te minden nap a Mindszenti krt-n jársz el?? Akkor láthatod nap,mint nap a gépsárkányom!! :blink: ZAG! Én ma árgus szemekkel néztem az autód, de nem láttam seholsem! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Ma már én is jobban érzem a jobb kezem, most jönne ki a hatása? Bizony 3-ad napra jön elő a hatás igazán... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Nos, úgy alakult a helyzet, hogy sem én sem Wolfi nem tudunk leutazni paksra. Ha valaki mégis menne az ma vagy holnap délelőtt jelezze, kellene csináltatnunk egy koszorút a szekció nevében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 ZAG! Én ma árgus szemekkel néztem az autód, de nem láttam seholsem! :rolleyes: ;) Ma nem is láthattad,mert termosztátot kellett cserélnem ,és bennt állt a mühelybe.. :D Ahol általában parkolni szoktam,az ott van a kutyakiképzötelep kerítésénél.A zöldséglerakat mellett. Fehér F Car. Pénteken,ha lennne tali akkor elmennék,most már van 1 kis időm.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 CP állandónak tekinthető... :rolleyes: Mondjuk nem régóta vagyok szekcsőtag de eddig még mindig voltunk/voltak hol többen, hol kevesebben.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Ahol általában parkolni szoktam,az ott van a kutyakiképzötelep kerítésénél.A zöldséglerakat mellett. Fehér F Car. Okhaj!Leesett!Először néztem bután, hogy lehet, hogy nem is egy utcában melózunk! :rolleyes: De mostmár okés.Na ha arra járok pl. csütörtökön, akkor beköszönök! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Okhaj!Leesett!Először néztem bután, hogy lehet, hogy nem is egy utcában melózunk! :blink: De mostmár okés.Na ha arra járok pl. csütörtökön, akkor beköszönök! ;) Skodánál dolgozok,mint ampervadász.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 :rolleyes: Mindenki nincs itt???? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts