Kacsero Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Én is megyek, vagyis megyünk, mert viszem a páromat is! Gondolom nem probléma! :) Szóval 19.30 C.P.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 "Jöjjön el Mindenki... és hozzon magával még egy embert!" :blink: (választási lázban égünk!) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 (választási lázban égünk!) ;) Igaz is! :rolleyes: Mit is vacsizzak? :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Szép számban voltunk azért ma is, sajnos nekem most hamarabb le kellett lépnem, mert a fiam beteg. Ilyenkor jobb ha kocsi is, meg én is kéznél vagyok. Ja és holnap esni fog, mert a tali előtt lemostam a kocsit. (ráfért nagyon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Jobbulást a fiadnak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Jobbulást a fiadnak... :rolleyes: Már alakul szépen, csak a hétvégét most itthon töltjük, és nem utazunk el. Fontosabb most neki a fekvés, mint a buli. Persze sajnáltam szegényt mert az ovis farsangról lemaradt a mandulája miatt, pedig nagyon készült rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Sajnálattal kell közölnöm, hogy Kovács István (KoPi) klubtársunk a minap minden előjel nélkül szívérbetegségben elhunyt. 42 éves volt. A felesége most hívott engem, hogy tudassa a szörnyű hírt. Aki nem ismerte volna, KoPi Pakson lakott és az erőműben dolgozott (ahova az Opeleseknek tavaly egy nagyon jól sikerült látogatást is megszervezett), emellett az utóbbi időkben egy pécsi főiskolára is járt továbbképezni magát. Feleségével két gyermeket neveltek. Időnként nagy meglepetésünkre és örömünkre feltűnt Lurdys és egyéb pesti minitalikon is szürke G Astrájával, de feleségével ott voltak nagyobb eseményeken is (pl Blitz weekend, tavalyi évadzáró). Nagyon jó embert veszítettünk el vele... Egyszerűen felfoghatatlan. Én a héten még beszéltem is vele. Úgy volt, hogy jön a feleségével Kecskemétre az évadnyitóra... Hihetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Részvétünk a családnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Egyenlőre megdöbbenve ülök, és nem találok szavakat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Egyenlőre megdöbbenve ülök, és nem találok szavakat. :rolleyes: Hasonló a szitu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Hihetetlen. Én csak egyszer találkoztam vele, amikor lejött hozzánk Kecskemétre egy CP talira... De teljesen szimpatikus volt. Őszinte részvétem a családnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Egyszerüen nem fogom fel!Hogy történhet meg ilyen? :rolleyes: :blink: Teljesen kiakadtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Igaz, én is csak egyszer találkoztam vele (CP) de számomra olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást. Őszinte részvétem a családnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Már megest szakad a hó.Komolyan mondom, EZT NEM HISZEM EEEELL!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Én ma óriási hóesésbe keveredtem Kalocsa körül, alig láttam ki az autóból! De nem marad meg, remélem..... Mióta megint az omv-nél tankolok, nagyon megy a Corsa és nem rángat úgy, mint az egyéb benzinektől. mindenesetre veszek egy kis Metabondot, kipróbálom, van-e valami pozitív hatás..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Miért vagytok ennyire beijedve egy kis hóóótól? Én azt sajnálom, hogy nem tud rendes hó esni. Kéne végre egy kis igazi hóesés... ca. 30-50cm! :rolleyes: Én szeretem a havat nagyon! Ha már tél van, legyen hó is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Én azt sajnálom, hogy nem tud rendes hó esni. Kéne végre egy kis igazi hóesés... ca. 30-50cm! :D Én szeretem a havat nagyon! Ha már tél van, legyen hó is! Ezzel én is így vagyok... ;) Mondjuk a Corsával jobban élveztem a téli vezetést... :rolleyes: Az jobban bírta a havat, Matador téligumik voltak rajta de nagyon jól fogtak... Az Astrán " márkásabb " gumik vannak, de nem lehet összehasonlítani a Corzával... :blink: Ennyit számítana Kb. 300 kg súlykülönbség..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Ezzel én is így vagyok... ;) Mondjuk a Corsával jobban élveztem a téli vezetést... :rolleyes: Az jobban bírta a havat, Matador téligumik voltak rajta de nagyon jól fogtak... Az Astrán " márkásabb " gumik vannak, de nem lehet összehasonlítani a Corzával... :blink: Ennyit számítana Kb. 300 kg súlykülönbség..? Meg a tengelytáv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Bizony... sokat számít a tengelytáv. A régi kis 1-es Golf-om kezesbárány volt... olyan gyönyörűen lehetett vele forogni kézifékkel. :rolleyes: Az F astra sem volt rossz, azért már érezhetően nehézebb volt. A coupeval még nincs sok tapasztalatom. Ritkán rakom kereszbe. Inkább csak a kapura szoktam kézivel ráfordulni hóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Jó volt a fallabda!:rolleyes: Köszi Gepárd :blink: Mi már 1 éve szekciózunk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Jaja!Jó volt! :rolleyes: Nem kicsit voltunk bénák,na de elsőre nem is mehet flottul! Lesz ez jobb is! A jobb kezem kicsit kész is van! :blink: Ezentúl minden héten lesz ilyen szexciózás is! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Ezt nézzétek meg! :rolleyes: Szerintem nagyon jóóóópofa! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Ezt nézzétek meg! ;) Szerintem nagyon jóóóópofa! :D Nekem is tetszik, csak éppen te vagy a 3. aki belinkeli a fórumra. :rolleyes: :blink: A Fallabdához annyit, hogy a vasárnap este 6 oké de csak 1 terem van. DE Este 8-ra (vasárnap) ha jó nektek, akkor mindkettő ráér egyszerre, holnapra kell választ adnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Nekem is tetszik, csak éppen te vagy a 3. aki belinkeli a fórumra. ;) :D ... ;) Bocs, én nem találkoztam eddig vele... :rolleyes: mármint itt a fórumon... :blink: De azért még jóóóó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 De azért még jóóóó! :rolleyes: Ezt nem vitatom. Vasárnap este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts