Hagalex Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ez most az a matrinya amit a mi Tomásunk csinál??? A multkor a szezonnyitó pősti bulin nem adtak senkinek Senátorék keretet, meg stb...ami nekem szólt??? Tomás mintha mondta volna, hogy lehozza.... :D :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Volt ilyenről szó de Senátor azt mondta, hogy megvárjuk a csekkeket amiket akkor gyártottak és majd mindent együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ez most az a matrinya amit a mi Tomásunk csinál??? A multkor a szezonnyitó pősti bulin nem adtak senkinek Senátorék keretet, meg stb...ami nekem szólt??? Tomás mintha mondta volna, hogy lehozza.... :D :?: Nem tudok róla, hogy bárki hozott volna ilyesmit, de ha nincs akkor Fóton megkapod, úgy nem lesz jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Szewa Tomi!! :D Jóvan, jóvan!! Nem sürgős, csak eszembe jutott! Akkor majd Fóton! Te jössz oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Szeretnék. Legyen olyan hogy konvolyban vonulás kecskemét.opelclub.hu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Hát naná!!Már a multkor én is pedzettem ezt! ..minél többen annál jobb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Tőlem mehetünk úgy is, csak akkor azt kellene tudni, ki mire szavaz. Pálya vagy régi 5-ös? Szerintem ráérünk, részemről az 5-ös oké. Plusz az ezres amibe a pálya kerülne, jó lesz a beugróra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 jaja! :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Kinek nincs még rendszámkerete, matrinyája?? Nekem már klubkártyám is van, hehehe! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Tomi! Szombaton délután megyek Budapestre Kecskeméten keresztül,a sapit átvenném ha van 5perc szabad időd.Kb 3órakkor leszek ott. De ha nem érsz rá akkor esetleg 1 klubtársat megkérek. A fóti talira nem biztos hogy tudok menni. köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 A klubtársak közül 3 Pécsett lesz akkor, de biztos lesz megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Hi! Nem 4 mentek? Hétfőn jövök vissza akkor is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 3 tag + egy oldalborda. Ha nem jön össze a szombat akkor a héfőt simán összehozhatjuk. Majd egyeztetünk Tomival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Beszétünk múltkor utángyártott maszkról... Műxik még a lehetőség??? Újfajta lámpicskuhoz kéne... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2005 Tőlem mehetünk úgy is, csak akkor azt kellene tudni, ki mire szavaz. Pálya vagy régi 5-ös? Szerintem ráérünk, részemről az 5-ös oké. Plusz az ezres amibe a pálya kerülne, jó lesz a beugróra. amikor mi mentunk jobban jártunk a pályával turheto minoség, állando tempo -> nem veszes fogyasztas...sztem siman megsporoltam az uzemanyagon a matrica árát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Pedig Te ellenezted a legjobban... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2005 Pedig Te ellenezted a legjobban... :roll: ez igaz...ebböl is látszik hogy nem vagyok tökéletes :D viszont észérvekkel meggyőztetek és beláttam hogy igazatok van...elvégre ez az én érdekem is volt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Beszétünk múltkor utángyártott maszkról... Műxik még a lehetőség??? Újfajta lámpicskuhoz kéne... Üdv.: Atommanó Csak a szó hiányzik! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Wolfi.... :wink: Köszi... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Wolfi.... :wink: Köszi... Üdv.: Atommanó S akkor fényzetlenül, rácsozva!Ha okés, akkor a fóti mókára elviszem majd. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Köszi! Meg mennyi is lesz??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Csak rácsot honnan lehetne szerezni hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Van pl a Bombastikban, vagy az Auto-sunban is... :wink: Vagy 10 féle színben... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Köszi. :wink: Ha nem horror árban van, akkor abból pénteken beújítok egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Wolfi! Viszont ne legyen benne fixen a rács, mert akor necces lenne fényezni... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts