paja Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Az én ótóm szerelője is szokott kanyarni az ótóval pár kilómétert... :) Elszalad alkatrészért meg hasonlók....de nem szórakozásból és a munka helyett teszi.... :P Emellett mindig feltölti az ablakmosót új illatosítót rak bele, és a nem kért dolgokat is átnézi... :D Igaz nekem régi ,gyerekkori cimborám... ;) Mások szerint drága és arogáns... ;) Szerintem meg jó szakember... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Jajaja, nem sokat ment vele de ment, és azért én is haragszom ha nincs oka az autókázásnak. Főleg ha a munka meg nem akar haladni. De ezt már leírtam az anyázósban. Síelésről képek? Nem fotóztam... illetve csak amikor odaértünk és amikor eljöttünk. Aznap. Egy párat. De tavalyról vannak képeim! :) Ugyanitt voltunk. Amúgy unokahúgom fotózott, neki vannak jó képei és egy-két videot is csináltunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Szerintem altalanos ervenyu hogy ha felted a kocsid akkor ne hagy ott sehol, lehetoleg vard meg mig megcsinaljak a helyszinen. Gubacsi-nal is ott voltam vegig amig csinalta a kipuffot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Wolfi, az olaj a hátsó kerekeden, vagy csak víz? Nemnem, előtte mostam le, hogy széph legyen.Ez látszik a kerék belső részén még. A Gubacsi Tibinél én is megvárós voltam, mind2 autónál, igaz, hogy xarrá fagytam, de végignéztem ahogy melózik, és tetszett amit láttam.Nem ad ki xar munkát a kezei közül. Árpinál pedig nekem is volt csúszásom, de amit megcsinált, pontosan, precízen, szakszerűen, megfelelő hozzáértéssel csinálta, és úgy gondolom, ezt manapság becsülni kell a sok kókány között, akik autószerelőknek nevezik magukat. Speed!Ha csak a fogyinövekedés miatt gondolod, hogy meg lett zargalászva az autód, sztem ha figyelembe vesszük az időjárási körülményeket is, nem biztos, hogy helytálló ez a dolog.Egyébként a lámpák királyságosak lettek, sokan megbambulják őket a parkolókban!Dagad is a májam, rendesen.Egy kicsit féltem tőle, hogy hogyan fog kinézni a gépen, de végül is úgy gondolom, hogy nagyon okos dolog volt megszerválni őket s, az ehhez nyújtott segítséged nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!!!! :D Szerintem altalanos ervenyu hogy ha felted a kocsid akkor ne hagy ott sehol, lehetoleg vard meg mig megcsinaljak a helyszinen. Gubacsi-nal is ott voltam vegig amig csinalta a kipuffot. Jól beszél a Calibrás cartárs! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Gubacsi-nal is ott voltam vegig amig csinalta a kipuffot. Emlékezett rád. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Emlékezett rád. :) Tenyleg ? Mit mondott ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Tenyleg ? Mit mondott ? Hogy sokat fényképeztél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ma reggel -10fok volt, mikor indultam melózni.Grrrrrr. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Én meg most raktam ki a gépem a jó meleg garázsból....ÁÁÁÁÁÁÁ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Hogy sokat fényképeztél! ;) Jaja! Paja neked a vasárnap is lőve a Squashoz? Tominak, J0hnnynak, és nekem is jó a vasárnap, csak azért kérdem mert lefoglalnám akkor a helyet. Ha nem tudsz jönni akkor jöhet valaki negyediknek, de egyébként is lehet jönni, megosztozunk a helyen. Du 3-4 körül gondoltam. Udi jön kamerázni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Paja neked a vasárnap is lőve a Squashoz? Tominak, J0hnnynak, és nekem is jó a vasárnap, csak azért kérdem mert lefoglalnám akkor a helyet. Ha nem tudsz jönni akkor jöhet valaki negyediknek, de egyébként is lehet jönni, megosztozunk a helyen. Du 3-4 körül gondoltam. Udi jön kamerázni ;) ;) Én lehet, hogy elnézek. Közületek fallabdázott már valaki? :P Szerintem altalanos ervenyu hogy ha felted a kocsid akkor ne hagy ott sehol, lehetoleg vard meg mig megcsinaljak a helyszinen. Gubacsi-nal is ott voltam vegig amig csinalta a kipuffot. Ez szerintem hozzáállás kérdése. Én abból indultam ki, hogy megbízok a szerelőben, ha elviszem hozzá az autómat. Rájöttem, hogy ezt nem tehetem ma Magyarországon. És ez nagyon szomorú! ;) A Gubacsi Tibinél én is megvárós voltam, mind2 autónál, igaz, hogy xarrá fagytam, de végignéztem ahogy melózik, és tetszett amit láttam.Nem ad ki xar munkát a kezei közül. Árpinál pedig nekem is volt csúszásom, de amit megcsinált, pontosan, precízen, szakszerűen, megfelelő hozzáértéssel csinálta, és úgy gondolom, ezt manapság becsülni kell a sok kókány között, akik autószerelőknek nevezik magukat. Speed!Ha csak a fogyinövekedés miatt gondolod, hogy meg lett zargalászva az autód, sztem ha figyelembe vesszük az időjárási körülményeket is, nem biztos, hogy helytálló ez a dolog.Egyébként a lámpák királyságosak lettek, sokan megbambulják őket a parkolókban!Dagad is a májam, rendesen.Egy kicsit féltem tőle, hogy hogyan fog kinézni a gépen, de végül is úgy gondolom, hogy nagyon okos dolog volt megszerválni őket s, az ehhez nyújtott segítséged nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!!!! ;) 1. A Gubacsinál nekem sem volt bajom a minőséggel... bár nem tudom, hogy nézett volna ki 1-2 év múlva a kipuff... ez még érdekelne. Nem tudom, hogy a coupe-ra nála csináltassak-e majd... :D 2. Árpi valóban korrekt és precíz embernek tűnik. Szimpatikus is volt, csak ez a meghajtós móka nem tetszett. A fogyasztás növekedés pedig: én előtte azt a 130 km-t 95%-ben -10fokban városban toltam bele - normál használatnál, annál többet hadd ne fogyasszon már lakott területen kívül... ráadásul 10 km alatt! :) Ez nekem nem kóser! 3. a lámpa: örülök, hogy tetszik, örülök, hogy segíthettem! Kíváncsi vagyok nagyon rá! Nekem is nagyon tetszett az F Astrámban! Sokat dob rajtuk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Én lehet, hogy elnézek. Közületek fallabdázott már valaki? :D Paja gyakorlott a témában, Tomi már teniszezett, a többiek csak ki akarják(juk) próbálni, és ha bejön akkor később is nyomulhatunk. Szal abszolút kezdő gárda. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Paja gyakorlott a témában, Tomi már teniszezett, a többiek csak ki akarják(juk) próbálni, és ha bejön akkor később is nyomulhatunk. Szal abszolút kezdő gárda. :) Hm. Akarjátok, hogy elmenjek? Ha Paja nincs, akkor a szabályokat is el kéne valakinek mesélnie! :D Viszont mivel vasárnap nekünk családi ebéd van, ezért még nem 100%... de azért úgy 4 körül valszeg már el tudnék menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 3. a lámpa: örülök, hogy tetszik, örülök, hogy segíthettem! Kíváncsi vagyok nagyon rá! Nekem is nagyon tetszett az F Astrámban! Sokat dob rajtuk! :P Hogy sokat?? :D Rengeteget! ;) S, a fényereje is nagyobb, mint a szária lámpáé, ezért jobban látható.Mikor berakom hátramenetbe, olyan mint ha hátul is tompítottat kapcsoltam volna! :) Sztem a Coupera is rakathatod a Tibinél a kipuffot, csak előtte fixáld le, hogy milyet akarsz, és várd is meg.S, öltözz vastagon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Hogy sokat fényképeztél! :) Az mar igaz csinaltam vagy 30 kepet legalabb, el is kuldtem neki aztmondta majd felrakja a referenciak koze a keszulo weboldalara :D ...Tomi már teniszezett... Az mi jelent latott mar teniszutot ? ;) Ez szerintem hozzáállás kérdése. Én abból indultam ki, hogy megbízok a szerelőben, ha elviszem hozzá az autómat. Rájöttem, hogy ezt nem tehetem ma Magyarországon. És ez nagyon szomorú! ;) Naiv voltal :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Hogy sokat?? ;) Rengeteget! :P S, a fényereje is nagyobb, mint a szária lámpáé, ezért jobban látható.Mikor berakom hátramenetbe, olyan mint ha hátul is tompítottat kapcsoltam volna! :) Sztem a Coupera is rakathatod a Tibinél a kipuffot, csak előtte fixáld le, hogy milyet akarsz, és várd is meg.S, öltözz vastagon! ;) :D Teljesen olyan lesz tőle az autód, mintha egy gyári "facelift"-en esett volna át! ;) Már csak előre kéne egy Angel és teljes lenne a kép! ;) Mire én kipuff-ot rakatok rá, addigra max egy póló kell majd! ;) Naiv voltal ;) Inkább jóhiszemű... ;) De végülis naiv is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Hm. Akarjátok, hogy elmenjek? Ha Paja nincs, akkor a szabályokat is el kéne valakinek mesélnie! :D Gyere nyugodtan. Egyébként a szabályokba már beleolvastam a neten. De nem baj ha van aki a gyakorlatban is elmagyarázza (és otthon van mindhárom témában :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 :) Teljesen olyan lesz tőle az autód, mintha egy gyári "facelift"-en esett volna át! :D Már csak előre kéne egy Angel és teljes lenne a kép! ;) Mióta buccoltam azzal a Fiestával, azóta még csak 5letét is elvetettem.Ott lőném fejbe magam, ha a széép lámpám megrepedne!De majd tervbe vesszük, ha minden kész lesz, amit terveztem idénre!Addigra hátha "elfogadhatóbb" áron is lesz, mint jelenleg! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Gyere nyugodtan. Egyébként a szabályokba már beleolvastam a neten. De nem baj ha van aki a gyakorlatban is elmagyarázza (és otthon van mindhárom témában ;) ) Mind3? MI? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Idézet ralliscsajtól, csak poén volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ez a nem mindegy: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Háát ez felettébb ciki! :) Ismerős, v. csak úgy lőtted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Bazz... ez kész van! :) Küszöb szét túrva... a kasztni megcsavarodva... :D Bazz... ;) Ez a Tormásiéknál készült, ahogy látom! Gondolom Bazs szolt neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Bazz... ez kész van! :) Küszöb szét túrva... a kasztni megcsavarodva... :D Bazz... ;) Ez a Tormásiéknál készült, ahogy látom! Gondolom Bazs szolt neki! Egy kis elemcsere, meg húzogatás, fényezés, és máris gyári.Aztán majd jön rá v.mi madár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Egy kis elemcsere, meg húzogatás, fényezés, és máris gyári.Aztán majd jön rá v.mi madár. Ezzel azért kell ám dolgozni, mire rendbe hozzák! Azért az aláváz is kapott rendesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts