ZAG Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Na.Beszerkesztettem a csomitérbe is a neonokat.Klafa lett.A bekötés végét Johnny felügyelte.Jobb, ha az ilyet szakember előtt csináljuk! :D :) Fotók,esetleg?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=59&st=3480 lap alján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=59&st=3480 lap alján. Patent. Milyen hosszúak,a csövek? Kecsón vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Patent. Milyen hosszúak,a csövek? Kecsón vetted? Chyga klubtárs forgalmazza, tőle lehet jutányosan beszerni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Harcostársak!Letöltöttem a Hemi álltal jelzett az adónk 1%-ról történő rendelkezési nyomtatványt, van még 3db-m ha v.kit érdekel, akkor szóljon, aztán odaadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1117 Ha v.kinek kellene fénycső,neon, meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Srácok!Nem kellene lassan Morgó verdáját is prezentálni szépen lassan?Mert nagyon szép lett az a kombi!Szerintem! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Srácok!Nem kellene lassan Morgó verdáját is prezentálni szépen lassan?Mert nagyon szép lett az a kombi!Szerintem! :) ;) Nekem Hemi segített... ;) Mondjuk az első lépést nekem kellett megtennem.... :D Képek+ egy kis rizsa... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Képek+ egy kis rizsa... :D Konkrétan erre gonodltam ém is! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Reméljük ezt olvassa az illetékes is... :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Képek+ egy kis rizsa... :D Jó lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 30mm széles 1mm vastag mindkét felén krómozott lemezt keresek a szobajtók küszöbdeszkájára szoktak ilyesmit szögelni szóval ilyen kéne tudtok ajánlani egy boltot, ahol érdemes keresnem? tudom lakber bolt, meg sálsapka mert hideg van deee olyan kéne ahol van is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Baumax, praktiker, asztalosipari üzletek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 hö :) kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Konkrétan ? Szerintem Kafka M. u. Faipari Áruház...( konzervgyárral szemben ) Vagy : Bimbó Zárszaküzlet...(Dómusszal szemben...) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 A múltkor volt szó erről a szekció pénzről. Vasárnap lesz egy éves a szekció, szerintem innét számíthatnánk a pénzügyi évfordulót is. Tomi elvállalta a pénztárosságot ( nem volt más választása ) neki lehet majd adni a pénzet. Javaslom, hogy ne tegyük kötelezővé csak egy kis különbséget tegyünk a fizető és nem fizető emberek között. Pl: annyit, hogy akik beadnak a közösbe, azok legyenek a honlapon "Aktív" tagként feltüntetve a többiek meg csak sima tagok maradnának. Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 A múltkor volt szó erről a szekció pénzről. Vasárnap lesz egy éves a szekció, szerintem innét számíthatnánk a pénzügyi évfordulót is. Tomi elvállalta a pénztárosságot ( nem volt más választása ) neki lehet majd adni a pénzet. Javaslom, hogy ne tegyük kötelezővé csak egy kis különbséget tegyünk a fizető és nem fizető emberek között. Pl: annyit, hogy akik beadnak a közösbe, azok legyenek a honlapon "Aktív" tagként feltüntetve a többiek meg csak sima tagok maradnának. Vélemény? Támogatom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 mivel egyesületröl van szó könnyen lehet, h alapszabázat módosítást igényelne a tagok megkülönböztetése. szvsz vezetöségi és vagy tagsági döntést von maga után. egyébként baráti társaság pénztára minden további nélkül is lehet uff köszi a tippet a Bimbó céget hívtam és elég könnyen képbe helyezték magukat, van saválló krómlemezük, táblában tartják, vágatni kell 800+áfa dm2-ként vágással szal nem óccsó ez a krómdolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Én a kecsói évnyitón odaadom a szekciópénzt, mert egyelőre még nem tudok részt venni a talikon.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Én a kecsói évnyitón odaadom a szekciópénzt, mert egyelőre még nem tudok részt venni a talikon.... :) Mindig csak a munka! :D 1X szervezünk egy ilyen minitalit majd Kiskőrösre is! ;) Eseleg Svadkertre.Bár utóbbiról volt szó, de aztán úgy "elhalt" a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 A múltkor volt szó erről a szekció pénzről. Vasárnap lesz egy éves a szekció, szerintem innét számíthatnánk a pénzügyi évfordulót is. Tomi elvállalta a pénztárosságot ( nem volt más választása ) neki lehet majd adni a pénzet. Javaslom, hogy ne tegyük kötelezővé csak egy kis különbséget tegyünk a fizető és nem fizető emberek között. Pl: annyit, hogy akik beadnak a közösbe, azok legyenek a honlapon "Aktív" tagként feltüntetve a többiek meg csak sima tagok maradnának. Vélemény? Én is támogatom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Wolfi kell segítség..? ;) Csak nehogy eltévedjetek... :P Őrültek után nem mejek! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Eddig én néztem őrültnek mindenkit....de lehet hogy tévedek... :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Eddig én néztem őrültnek mindenkit....de lehet hogy tévedek... ;) ;) :) Vannak fokozatok, szal ne álltalánosíts! :D ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 mivel egyesületröl van szó könnyen lehet, h alapszabázat módosítást igényelne a tagok megkülönböztetése. szvsz vezetöségi és vagy tagsági döntést von maga után. egyébként baráti társaság pénztára minden további nélkül is lehet Akkor írhatjuk azt, hogy BTP-i tag is, ( Baráti Társaság Pénztári ) és nem csorbul a renomé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts