J0hnny Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Mária körút. A kupival szemben. Azok nagyon kóklerek!Inkább Római akksi a halasi út végén,de ha tudsz várni megkérdem kollegám mennyiért tud bosch akksit!Neki a 19EFt-ost hozták 12E-ért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Római akksi-ra szavazok en is, meg voltam veluk elegedve ! http://www.romaiakkumulator.hu/ Kora reggel jöttem vissza Pestről a Pözsivel... Természetesen nem végig jöttem így! Miert nem nyomtad 250-ig ? :D sokan palyaznak a vesedre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 http://www.romaiakkumulator.hu/]http://www.romaiakkumulator.hu Miert nem nyomtad 250-ig ? ;) sokan palyaznak a vesedre :D Az autó csak egy 136LE-s HDI... és ca. 205-210-et ment max végre... de most nem nagyon akart 200 fölé menni. Mi van Sziszi? Jössz és kötekedsz már megint? ;) Te a "csúcs calibrával" csak 40-nel jársz? Akkor miért nem a kispolszkit használod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Az autó csak egy 136LE-s HDI... és ca. 205-210-et ment max végre... de most nem nagyon akart 200 fölé menni. Mi van Sziszi? Jössz és kötekedsz már megint? ;) Te a "csúcs calibrával" csak 40-nel jársz? Akkor miért nem a kispolszkit használod? :) Poláknál nem kell 250, 50-nél is törik úgy,hogy viszik a veséd! :D Városban reggel az agyamra mennek a polákok mikor 30-cal cammognak előttem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 mikor 30-cal cammognak előttem! :D Próbáltál volna engem utolérni! ;) Egyébként futómű, és menetstabilizáló meg ABS ide v. oda, tényleg nemjó ötlet ilyenkor 2K környékén kocsikázni!De sztem Speed is csak "megnézte" :) :P Amúgy ma reggel nyögve ugyan, de első pöccre beindult a kicsikocsi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Márk! Tonhalas saláta elfogyott? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Márk! Tonhalas saláta elfogyott? ;) :) Szegfűszeggel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Mi van Sziszi? Jössz és kötekedsz már megint? ;) Te a "csúcs calibrával" csak 40-nel jársz? Akkor miért nem a kispolszkit használod? :P Nos nekem ugytunik hogy te kotekedsz ;) A "megint"-et meg nem is ertem ;) Nos az en "csucs Calibra-m" eppenseggel nem a csucs hanem az alap, a csucs a turbo :) Egybekent mikor ilyen idoben kellett menjek akkor meg a 100-at is sokalltam ;) Egyebkent nyaron ragyogo napsutesben eltoltem 200ig en is. Városban reggel az agyamra mennek a polákok mikor 30-cal cammognak előttem! ;) Asszonyt utol se erned, ugy kozlekedik hogy rettegek mellette neha ;) Addig van a gond amig felgyorsul, az kisse lassucska :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Minket megtráéfált ma a minusz 13 fokban (lemértem!) a családi gázos Skoda. Bedermedt benne a gáz vagy valami ilyesmi, mert nem akart indulni a nyavalyás, és leszivta a frissen töltött akksit is.... Grrrrrrrrrr..... :) Gyalog mentem dolgozni a minuszokban, majd megfagyott mindenem!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán hazajöttem a Corsáért - az rögvest indult! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Asszonyt utol se erned, ugy kozlekedik hogy rettegek mellette neha :) Szoktam néha látni a polákkal, a sqash klubnál, a Jász utcán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Szoktam néha látni a polákkal, a sqash klubnál, a Jász utcán. Iden ? Meg tavaly volt az nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Márk! Tonhalas saláta elfogyott? ;) :D ;) El ám! ;) De tudod, milyen ku..a finom volt? ;) Teljesen telizabáltuk magunk vele! :P Olyan jóóó salátát tudok csinálni... hogy ihajjj! ;) Egybekent mikor ilyen idoben kellett menjek akkor meg a 100-at is sokalltam :) Egyebkent nyaron ragyogo napsutesben eltoltem 200ig en is. Az autópályán jöttem haza... egyrészt plusz volt, másrészt pedig száraz út... Nyilván nem a kiskörúton nyomtam a 2kilót! ;) És valóban nem huzamos ideig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Nyilván nem a kiskörúton nyomtam a 2kilót! ;) Bocsi, de ezt ugye nem kell, hogy elhigyjem! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Iden ? Meg tavaly volt az nem ? Jaja, még tavaly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Tényleg, próbáltátok már a Sqash-t.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Tényleg, próbáltátok már a Sqash-t.. Én már láttam, hogy hogyan csinálják!Sztem nemjó játék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Egy párszor voltam a haverokkal...nagyon kemény...Ha van kedved mehetünk...van ütőm...meg kedvem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Jaja, még tavaly. Mozik kornyeken illetve a GAMF fele fordul elo surubben, a Jasz utcan a GAMF koli van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Mozik kornyeken illetve a GAMF fele fordul elo surubben, a Jasz utcan a GAMF koli van. A Jász utcai még mindíg GAMF koli? Már amikor oda jártam, akkor is ott akarták hagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Bocsi, de ezt ugye nem kell, hogy elhigyjem! :) :D ;) Miért? ;) Ez tényleg az M5-ösön készült hazafelé Pestről. Tényleg, próbáltátok már a Sqash-t.. Én egy időben (kb. fél évvel ezelőttig) rendszeresen jártam (heti 1szer) egész sokáig... Ha gondolod, játszhatunk valamikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Miért? ;) Ez tényleg az M5-ösön készült hazafelé Pestről. Rendben!Hiszek neked! ;) De mint ha a km.óra plexijén a nagytemplom óráját láttam volna............. :) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 a Jasz utcan a GAMF koli van. Tudom, faterom ott recepciós. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Tudom, faterom ott recepciós. :D Humán input-output managger! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 A Jász utcai még mindíg GAMF koli? Már amikor oda jártam, akkor is ott akarták hagyni. Megmindig bar mostmar van meg 2, lepukkant munkasszallo kinezete van az egesznek, bar a Salgotarjan-i PSZF kolinal meg ezerszer jobb alapotban van, ugye Mark ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Jó ötlet ez a szekciópénz. Természetesen benne vagyok. Bocs, hogy mult héten nem voltam pénteken. Viszont a változatosság kedvéért most sem leszek. Péntek reggel indulunk szlovákiába, hétvégére. Jövőhéten én leszek az első a meet-en :) Már hiányzik a La Verde-s pizza. Lehet rendelni kellene egyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts