Speed Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Hello Kacsero! :blink: Figy, Te mennyivel jársz - amikor mész ki a németekhez - a corsával? Úgy értem mennyivel szoktál menni a pályán kifelé? Mit eszik az autó? Csak pl. saját tapasztalat a céges 1.2-es 3 hengeres Fábiával, hogy ha megyek vele Pestre 9-10-et eszik a pályán 140-160 között, ami nem kevés. Nálad mi a szitu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Ezt látnotok kell: Porche Carrera GT Magyarországon eladó!!! A képek alapján zsír új... de ami durva, hogy nézzétek meg a körülötte letakart autókat. A vonalak alapján ugyanilyen Carrera GT-k!!! Csak mesélem, hogy az autó a németeknél kerül 380.000,- és 480.000,- EUR között újonnan! (azért esélyes, hogy csak nem itthon van ez a néhány GT!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Korábban Kori fényképezett egy Szer4biába menő Porsche szállítmányt, amit még így vízen szállítva is lényegesen olcsóbban vett meg a tulaja Németországból, mint ha ott helyben, esetleg Mo.-on történt volna a vásárlás. Most, hogy ugye elvileg független kereskedő is adhat el újautót, már más a helyzet.Lásd: Mazda Dakó, és az udvarában álló 0km-es Audik!A6 ; A8.Szal érdekes. NAMITSZÓLTOK? :blink: De ott van Paja gépe is már! :) A héten beszéltem egyébként a bontósommal, és említette, hogy van egy alkatrészbolt v.hol a Budai kapu környékén, ahol még a Kiss és tsánál is olcsóbban lehet normális alkatrészhez jutni.Nincs v.kinek bővebb infója erről a helyről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Korábban Kori fényképezett egy Szer4biába menő Porsche szállítmányt, amit még így vízen szállítva is lényegesen olcsóbban vett meg a tulaja Németországból, mint ha ott helyben, esetleg Mo.-on történt volna a vásárlás. Most, hogy ugye elvileg független kereskedő is adhat el újautót, már más a helyzet.Lásd: Mazda Dakó, és az udvarában álló 0km-es Audik!A6 ; A8.Szal érdekes. NAMITSZÓLTOK? :) De ott van Paja gépe is már! :) A héten beszéltem egyébként a bontósommal, és említette, hogy van egy alkatrészbolt v.hol a Budai kapu környékén, ahol még a Kiss és tsánál is olcsóbban lehet normális alkatrészhez jutni.Nincs v.kinek bővebb infója erről a helyről? Teljes királyság! :blink: Asszem nekem is kéne írni már valamit... :lol: Legalábbis illene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Háát bizon bizon! :blink: Akinek ilyen széép autója van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Itt Kőrösön az egyik autókereskedésben van egy veterán E-type jaguár kabrió. Tréleren áll, már két hete. Csak elé kellene állni a Corsával és máris vihetném! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Itt Kőrösön az egyik autókereskedésben van egy veterán E-type jaguár kabrió. Tréleren áll, már két hete. Csak elé kellene állni a Corsával és máris vihetném! :blink: :) Esetleg lefotózhatnád, ha megengedik! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 http://www.roadrunners-owl.de/treffen/i500...es/image23.html az új i500:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 http://www.roadrunners-owl.de/treffen/i500...es/image23.html az új i500:) Konkrétak ezek az idomok! :blink: Mit tud a mocija?2.8V6 biturbo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Itt Kőrösön az egyik autókereskedésben van egy veterán E-type jaguár kabrió. Tréleren áll, már két hete. Csak elé kellene állni a Corsával és máris vihetném! :blink: :) Azt én is láttam már,a vasúti átjáró előtti kereskedésben van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Az E type állííítóóólag újkorában sem volt egy megbízható járgány, több egykori tulajdonos is nyilatkozta ezt, több különbözo veteránozós magazinban. a legkomolyabb vélemény: a megtehetö km nem a benzintartály méretétöl függ. bár tényleg szép szerintem ne vedd meg :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 http://www.roadrunners-owl.de/treffen/i500...es/image23.html az új i500:) SZia!! A kilincsrugó ,jó F Astrához is??? Ha igen,nekem kellene a két elsö kilincshez. Hol lehetne átvenni??? Elöre is köszi:ZAG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Hello Kacsero! :) Figy, Te mennyivel jársz - amikor mész ki a németekhez - a corsával? Úgy értem mennyivel szoktál menni a pályán kifelé? Mit eszik az autó? Csak pl. saját tapasztalat a céges 1.2-es 3 hengeres Fábiával, hogy ha megyek vele Pestre 9-10-et eszik a pályán 140-160 között, ami nem kevés. Nálad mi a szitu? Hello Speed! :blink: Álltalában 140-el megyek, 95-öst tankolok, és megáll a fogyasztásom 6-6,5-ben. Az enyém mondjuk csak 1.0-es de szintén 3 hengeres! :) Ha van még kérdésed irj! Üdv: Kacsero Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 A nőt is először el kell vinni vacsizni... hülyíteni... virágot vinni neki... jó esetben nem lehet egyből megdugni! :lol: Nem? És pont ettől jó az egész! :) Szerintem a szívás is hozzátartozik az autótuninghoz! Szerintem semmi érdekes nem lenne abban, hogy megveszed, beadod egy tuning céghez, mellégurítasz 1 millát és készen kapod vissza... :blink: Nem? Van benne valami :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Ez kb. olyan kérdés, mint a veteránosoknál: -megcsinálod magad, kitanulsz hozzá kb. 10 különböző szakmát és rámegy 2-3 éved a felujításra -vagy beadod egy céghez, ahol 2 hónap alatt szakszerűen megcsinálják, persze több pénzért Aki a 2. számú megoldást választja, azt általában jól megszólják.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Ez kb. olyan kérdés, mint a veteránosoknál: -megcsinálod magad, kitanulsz hozzá kb. 10 különböző szakmát és rámegy 2-3 éved a felujításra -vagy beadod egy céghez, ahol 2 hónap alatt szakszerűen megcsinálják, persze több pénzért Aki a 2. számú megoldást választja, azt általában jól megszólják.... De akkor hova lesz az alkotás öröme? :blink: :) :) Meg az ötletmásolás élvezete?Az ám az igazi feeling! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Persze, érthető, hogy az antik Jaguarokat meg Bentley-ket nem a sufniban fogja csinálgatni sajátkezűleg a milliárdos tulaj, dehát ebből is élnie kell valakinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Nagyon terveztem, hogy idén már lesz téli autóm, közben struchtúrálischan át kellett gondolnom a dolgokat. egy: hitelre már nem akarok autót venni kettő: mielőtt két autó rendbentartására gondolok, szükséges felszerelnem a garázst is megfelelő szerszámokkal három: normális garázs is kell négy: már valami lakásfélére is gondolni kell öt: már nem engedhetem meg magamnak, hogy hó végén az egyenlegem minuszban legyen hat: "szigorú" megszorító csomagot léptettem életbe, az ilyen havi 3-400, évi max kb 5e km-et jelent (karácsony óta ma indítottam be először) (közutak bringás réme lettem :blink: ) hát így valahogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Hello Speed! :blink: Álltalában 140-el megyek, 95-öst tankolok, és megáll a fogyasztásom 6-6,5-ben. Az enyém mondjuk csak 1.0-es de szintén 3 hengeres! :) Ha van még kérdésed irj! Üdv: Kacsero Az komoly! Hihetetlen! Nem is értem. Eddig folyamatosan azt tapasztaltam, hogy a kismocis autók kint a pályán 140-150 körül már hihetetlen mennyiségű üzemanyagot termelnek be. Mennyit megy végre a gép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Az komoly! Hihetetlen! Nem is értem. Eddig folyamatosan azt tapasztaltam, hogy a kismocis autók kint a pályán 140-150 körül már hihetetlen mennyiségű üzemanyagot termelnek be. Mennyit megy végre a gép? Az én egykori Off Renault 5-ösöm a 900 ccm- vel, és az Off Puntóm a maga 1100 ccm -ével sehogy sem érte be 7-8 lityi berzinnél kevesebbel... :blink: Több benzinessel már nem próbálkoztam.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Az komoly! Hihetetlen! Nem is értem. Eddig folyamatosan azt tapasztaltam, hogy a kismocis autók kint a pályán 140-150 körül már hihetetlen mennyiségű üzemanyagot termelnek be. Mennyit megy végre a gép? A végét még nem próbáltam, de már mentem vele 160-al, igaz nem huzamosabb ideig! :blink: Nem tudom Neked mi a tapasztalatod, de én most,hogy folyamatosan járok ki németbe, és végig autópályan, ahol 130-140-el megyegetek, tényleg nem több a fogyasztásom 6,5 l.-nél! Ezt szoktam is vigyelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Csak gondoltam beírom, hogy milyen szééépp időnk volt ma, meg van is.Amolyan hidegfajta.Meg néha szállingózott az izé.Lehet, hogy hahó? :D csak nagyon csönd volt ittest, aztán .................. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Hát, csapjunk egy kis zajt !!!!!! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Hát, csapjunk egy kis zajt !!!!!! :) :D ;) Meghívsz a medencédbe?Akkor dumálunk! ;) Nade...........félre a tréfával.Haga is küzdött egy ilyen hibával, neki egy fűtéscsőcsap adta meg magát.Nem volt olcsóság, dehát ezért van a klub.Uhuhu vette észre a tavaszi Fóti talin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 A " medencém " szárítása nem volt egyszerű ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts