paja Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Megy az msn ezerrel nálunk. Szal abban állapodtunk meg a holnapi meettel kapcsolatban, hogy a La Verdébe megy aki tud. Joe pedig elnéz a Centrum parkolóba 19:30 körül, ha valaki ott keresne bennünket. Én sajna se itt se ott.... A multhéten is pont dolgoztam , meg ma is....na majd legközelebb :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Amúgy az alapvető probléma az útfenntartással ott van, hogy míg a nemzetközi adatok szerint, ahhoz, hogy megfelelő minőségűek lehessenek az utak folyamatosan, 5 évente az összes utat ki kellene cserélni teljesen, addig Magyaroszágon a jelenlegi rendszer/tempo mellett 20 év alatt cserélődnek ki az utak! :) Elbactam! Ma reggel hallgattam a TV-ben, hogy Pesten átlagosan 40 évente cserélődnek ki teljesen! Én nem merek esküdni a ma esti talira... (mármint, hogy ott leszek) Tegnap Tomival felpattantunk Pestre a Lurdi-mini-talira... s lassan nagyon kéne már tanulnom... (van 3 vizsgám a jövőhéten) de így munka mellett a francnak sincs kedve tanulni... :) Na mindegy. Lehet, hogy asszonnyal benézünk... lehet, hogy nem. :blink:... de ez biztos! :lol: A lényeg, ma este 19:30 La Verde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 A lényeg, ma este 19:30 La Verde? Ahogy mondani tessik. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Most ezt nem ertem Tisztelt Szekcióvezető Úr! A kecskeméti chatben beszéljük meg a talit a talisba csak az évadnyitó? nembaj írok akkor mindkettőbe ez is növeli a hozzászólásaim számát és biztos kapok valami díjat! :blink: este 19:30 La verde OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 biztos kapok valami díjat! :) este 19:30 La verde OK! Kapsz egy GONG pizzát! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 hi, ma nem tudok menni, itt kellett maradnom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 a kecskeméti chatben beszéljük meg a talit a talisba csak az évadnyitó Ezt meg én nem értem, de majd este megbeszéljük. :blink: Kapsz modern tóking képet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 hi, ma nem tudok menni, itt kellett maradnom Hol???? :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 :blink: de mán nem is vagyok itt mindjárt majdnem ott leszek, de ott nem. leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Én is közel vagyok, de mégse elég közel...... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 :) de mán nem is vagyok itt mindjárt majdnem ott leszek, de ott nem. leszek. Hm. Szóval, ha Te most arra gondolsz, amire gondolom, hogy gondolsz, hogy mi gondolunk... akkor igazán örülök, hogy végre már nem ott vagy, hanem ott. Csak kár, hogy itt nem voltál tegnap. Mármint nem itt, hanem ott! :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Mi lesz azzal a közös üvegtigris 2 nézéssel? Indítunk listát, stb??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Mi lesz azzal a közös üvegtigris 2 nézéssel? Indítunk listát, stb??? Mikortól vetítik? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Mikortól vetítik? :blink: én az 1-et sem láttam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 én az 1-et sem láttam... Rossz pont! :blink: beszélj Joeeval! Én is tőle kaptam kölcsön. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Mikortól vetítik? :blink: 19.-től ha jól tudom. Amint kiderülnek a pontos vetítések jelentkezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Rossz pont! :) beszélj Joeeval! Én is tőle kaptam kölcsön. :lol: Nahaaaaat pedig meg sincs neki :) Egyelore meg az sem biztos hogy jatszak kecskemeten, idotan mukodik ez a mozi ceg (is), lehetosegem van bepillantani a kulisszak moge is mostanaban :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Nahaaaaat pedig meg sincs neki :) Egyelore meg az sem biztos hogy jatszak kecskemeten, idotan mukodik ez a mozi ceg (is), lehetosegem van bepillantani a kulisszak moge is mostanaban :blink: Be is bacna ha nem lenne kecsón! :) Ha lesz asszonypajtásod letud nekünk foglalni x számú jegyet jó helyre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Be is bacna ha nem lenne kecsón! :blink: Ha lesz asszonypajtásod letud nekünk foglalni x számú jegyet jó helyre? :) Ugytudom csak akkor tud ha callcenter-ben dolgozik epp, de megkerdezem ha hazajott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Ugynezki mukodik a jegyfoglalas, azt nem tudni meg ilyenkor hogy mennyivel hamarabb lehet. hany fore kene ? ha jatszak 19en akkor akkor mennetek ? helyileg hova a teremben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Ugynezki mukodik a jegyfoglalas, azt nem tudni meg ilyenkor hogy mennyivel hamarabb lehet. hany fore kene ? ha jatszak 19en akkor akkor mennetek ? helyileg hova a teremben ? Szerintem legyen 20.-a péntek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 20péntek jó 3db jegy kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Nézegettem az évadnyitós topicot.Gyűlik a nép! :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Nézegettem az évadnyitós topicot.Gyűlik a nép! :) :blink: Tényleg tök jó hogy már a hétvégen ennyien jelentkeztek! Ügyes fiucskák és lányocskák vagytok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Tényleg tök jó hogy már a hétvégen ennyien jelentkeztek! Ügyes fiucskák és lányocskák vagytok. :blink: Ezt majd azután mond, ha jóllaktál a sültestálból, ami vacsiként lesz szervírozva! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts