Gepard Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Ezt azért érzem viccesnek, mert jelenleg egy liter 98-ast megkapsz 259Ft-ért, egy liter V-Power 95-öst pedig 271-273 körül. Mellesleg én épp most kezdtem el 98-ast tankolni! :blink: Én tankoltam a shell 98-asát, is meg az omv 98-asát is,el kell mondanom, hogy a drágább V-power 95-el kevesebbet eszik és így 100 km-en 300-500 Ft is megspórolható a "drágább" benyával. Visszatértem a V-power 95-re, amíg lehet kapni mást nem nagyon fogok belenyomni. Szal nekem bejött, és nem siratom a 98-ast ha nem lesz. Este 6 La verde(a). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Én tankoltam a shell 98-asát, is meg az omv 98-asát is,el kell mondanom, hogy a drágább V-power 95-el kevesebbet eszik és így 100 km-en 300-500 Ft is megspórolható a "drágább" benyával. Visszatértem a V-power 95-re, amíg lehet kapni mást nem nagyon fogok belenyomni. Szal nekem bejött, és nem siratom a 98-ast ha nem lesz. Este 6 La verde(a). Nem tudom Pisti... én most tankoltam OMV 98-ast, de még csak 4-5 km-t mentem vele. Kíváncsi leszek a fogyasztásra ez esetben is... sőt, ki fogom próbálni mind2 cég 100-as üzemanyagát is. Aztán számolok... :blink: (amúgy az sem kizárt, hogy itt is számít a motor is... sokan mondták, hogy nem éreznek különbséget az üzemanyagok között - teljesítményben. Én az F Astrával éreztem. Lehet, hogy a fogyasztásnál is ugyanúgy kijöhet különbség.) Este 6-ra próbálok én is a La Verde-ben lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Én három egymás utáni tank omv-t autóztam el és ezek alapján mondhatom, hogy nekem nem jött be. A Shell V-power racing-ből meg azért nem teszek bele, mert a kutasok elmondása alapján a 95-ös 900 míg a másik 1200 fokon ég el. Szerintem a motor élettartama szempontjából nem mindegy az a 300 fok különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Én tankoltam a V-power racingből, de komolyan mondom, a sima Ömv 95-östől jobban húz az autóm és kevesebbet fogyaszt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Én tankoltam a V-power racingből, de komolyan mondom, a sima Ömv 95-östől jobban húz az autóm és kevesebbet fogyaszt..... A "régebbi" mocik máshogy reagálnak az üzemanyagokra.Anno én a Suzimba tankoltam csodabenyát, de semmi hathatós változást nem vettem észre rajta.Az Astrába is kipróbáltam az OMV98-at, de nem is ment, meg étvágya is volt belőle.Most Vpower van benne.Minimális különbéset veszek észre a menetteljesítményén, de a fogyasztása lényegesen kedvezőbben alakul a jobb minőségű benyából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2005 A "régebbi" mocik máshogy reagálnak az üzemanyagokra.Anno én a Suzimba tankoltam csodabenyát, de semmi hathatós változást nem vettem észre rajta.Az Astrába is kipróbáltam az OMV98-at, de nem is ment, meg étvágya is volt belőle.Most Vpower van benne.Minimális különbéset veszek észre a menetteljesítményén, de a fogyasztása lényegesen kedvezőbben alakul a jobb minőségű benyából. a gsi nemszerette az omv-s 98at :) és az utálatnak hangot is adott :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 a gsi nemszerette az omv-s 98at :) és az utálatnak hangot is adott :blink: Én azt tankoltam bele, de nem volt gond.Bár ugye az enyém "csak" C20NE volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Paja! Küld már el a mobilszámodat PÜ-ben légyszi! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Hát én ezt sosem értettem, hogy valamelyik kútnál jobb vagy rosszabb a benya...én változó hol tankolok, de egyformán sokat fogyaszt...lehet, hogy lukas a tankom? Bár most január végéig jó sokat fogok spórolni a benyán...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 A "régebbi" mocik máshogy reagálnak az üzemanyagokra. ilynekor örülök, hogy "kőkorszaki" motorom van! Nem válogatós.:blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Hát én ezt sosem értettem, hogy valamelyik kútnál jobb vagy rosszabb a benya...én változó hol tankolok, de egyformán sokat fogyaszt...lehet, hogy lukas a tankom? Bár most január végéig jó sokat fogok spórolni a benyán...:-) Én most mértem 1500km-re vetített fogyasztást és 9.6 liter jött ki. Ez csak város, illetve egy Eger oda-vissza van benne. Tolós és nem tolós üzemben is kb. ennyit eszik, ezért inkább tolom, biztos, ami biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Azt sosem felejtem el, amikor az utcánkban végignyomtad a keresztutcáig egyesben...mondván, hogy csak időveszteség lenne betenni kettőbe...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Azt sosem felejtem el, amikor az utcánkban végignyomtad a keresztutcáig egyesben...mondván, hogy csak időveszteség lenne betenni kettőbe...:-) Az nem ebben a turnusban volt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 ... ezért inkább tolom, biztos, ami biztos. De csak azért, hogy nehogy ellustuljon! :) :blink: :) Én is csak ezért szoktam időnként meghajtani a ménest! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 ilynekor örülök, hogy "kőkorszaki" motorom van! Nem válogatós.:) :lol: Pontosan egyetértek a tanárnénivel! :blink: Mindig azt hittem a német dizelnél nincs kopogósabb,de a héten hallottam egy 1,9TD fiat-ot,azóta babusgatom a gépsárkányom! :) Olyan hangja volt neki mint egy kovácsműhyelnek!Iszonyat!A digók nem tudnak halk dizelt csinálni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Pontosan egyetértek a tanárnénivel! :blink: Mindig azt hittem a német dizelnél nincs kopogósabb,de a héten hallottam egy 1,9TD fiat-ot,azóta babusgatom a gépsárkányom! :) Olyan hangja volt neki mint egy kovácsműhyelnek!Iszonyat!A digók nem tudnak halk dizelt csinálni! :D Azért rakják azokat is az OPELekbe már ugye mert szarok? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 holnap reggel (31-én) 10-kor a Szilvási Parkolójában találkozunk a Retz Bútor előtt. Aztán megyünk fotózni, helyszínt nézni! Aki csak tud, legyen ott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Én vagyok az első vagy sem BÚÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Én meg a második, BUÉK!!!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 CSatlakozom én is.B.U.É.K. mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Azért rakják azokat is az OPELekbe már ugye mert szarok? :blink: :) Jelezném,hogy az az 1,9TD sosem volt opelbe építve,ami pedig most a GTC-ben van benne teljesen már generációs dízel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Én is szeretnék BUÉK-et kívánni Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 B.U.É.K.!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Na hi mindenkinek!Mindenki aznapos még? :blink: S, hogy tessik néktek ez a csodás locspocs idő, ami az újévvel együtt beköszönt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Na hi mindenkinek!Mindenki aznapos még? :blink: S, hogy tessik néktek ez a csodás locspocs idő, ami az újévvel együtt beköszönt? Nálunk még nem esik! :) Ugye milyen jó nekünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts