Speed Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Ezt sasoljátok meg! Szemelvények a TotalCar "rajongói leveleiből" :blink: Elég kemény! :) Idézet a bevezetőből: "Nap mint nap rengeteg szerető levelet kapunk. Kérem, ha az obszcén kifejezésekkel most nem szeretne találkozni, most kattintson valami más helyre. Mert néha a levélíró örömmel irtaná ki családjainkat, tompa késsel, harmadunokatestvérig. Kalandozzon ###### Paraszttal, Csóró Kisbuzival és Rostos Fasszal 2005 legjobb gyűlöletleveleiben." Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Ezt sasoljátok meg! Szemelvények a TotalCar "rajongói leveleiből" :blink: Elég kemény! :) Idézet a bevezetőből: "Nap mint nap rengeteg szerető levelet kapunk. Kérem, ha az obszcén kifejezésekkel most nem szeretne találkozni, most kattintson valami más helyre. Mert néha a levélíró örömmel irtaná ki családjainkat, tompa késsel, harmadunokatestvérig. Kalandozzon Fasz Paraszttal, Csóró Kisbuzival és Rostos Fasszal 2005 legjobb gyűlöletleveleiben." Ez nem semmi... nagy az Isten állatkertje, de sajnos a kerítés is alacsony! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Szóval akkor Te hajtottad össze a gépedet majdnem! :lol: Még jó, hogy vannak téli gumáid! :D Ugye vannak Wolfi! :blink: :) Vannak, de azokkal is jót lehet csúszni a pitscha jégen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Ezt sasoljátok meg! Szemelvények a TotalCar "rajongói leveleiből" :blink: Elég kemény! :) Idézet a bevezetőből: "Nap mint nap rengeteg szerető levelet kapunk. Kérem, ha az obszcén kifejezésekkel most nem szeretne találkozni, most kattintson valami más helyre. Mert néha a levélíró örömmel irtaná ki családjainkat, tompa késsel, harmadunokatestvérig. Kalandozzon ###### Paraszttal, Csóró Kisbuzival és Rostos Fasszal 2005 legjobb gyűlöletleveleiben." Jókat röhögtem rajtuk! :) Én nem azért nézem a TC-t,mert ez alapján döntök,hogy milyen is egy kocsi!Csipem a stilust,ahogy nyomják,ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Jókat röhögtem rajtuk! :blink: Én nem azért nézem a TC-t,mert ez alapján döntök,hogy milyen is egy kocsi!Csipem a stilust,ahogy nyomják,ennyi! Szerintem ezzel sokan vagyunk így! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Szerintem ezzel sokan vagyunk így! :) Valahogy sokkal inkább az átlagember szemszögéből nézik, és a mindennapos használhatóság, ergonómia, meg ilyenek a lényeg, nem pedig a lökettérfogat, meg ehhez hasonló hüleségek, amit csak a magunkfajta ért meg.Többé kevésbé. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Valahogy sokkal inkább az átlagember szemszögéből nézik, és a mindennapos használhatóság, ergonómia, meg ilyenek a lényeg, nem pedig a lökettérfogat, meg ehhez hasonló hüleségek, amit csak a magunkfajta ért meg.Többé kevésbé. :blink: Persze néha átesnek a ló túloldalára,de hát ők is emberek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Persze néha átesnek a ló túloldalára,de hát ők is emberek! :blink: A legjobban a csomagtartóteszt szokott tetszeni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 És ez is megtörtént!!! 1000. hozzászólás! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 És ez is megtörtént!!! 1000. hozzászólás! :blink: Gratulálok!!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Nem reklamáció vagy ilyesmi, de mostanában mindenütt szakad a hó, nálunk meg csak mutatóban van. Az utak, nem baj, hogy hómentesek, de a télhez a hó is hozzátartozik, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Nem reklamáció vagy ilyesmi, de mostanában mindenütt szakad a hó, nálunk meg csak mutatóban van. Az utak, nem baj, hogy hómentesek, de a télhez a hó is hozzátartozik, szerintem. Meg a karácsony is hozzá tartozik, meg a bejgli!Vannak még 5leteim! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Valóban eshetne már végre egy rendes hó... úgy ca. 30-40 cm-rel beérném így elsőre... aztán pár napra rá még 40-50 cm! :blink: Azzal ki lennék békülve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Valóban eshetne már végre egy rendes hó... úgy ca. 30-40 cm-rel beérném így elsőre... aztán pár napra rá még 40-50 cm! :) Azzal ki lennék békülve! És abban a nagy hóban mi lenne az ótózással? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 És abban a nagy hóban mi lenne az ótózással? :blink: Akkor már a mazsolák nem mernek kijönni az utakra... a tapasztalatlan lámák pedig már rég árokba lesznek! Ekkor lesz csak a miénk az úúút! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Nem nagyképű szöveg :blink: , egy cseppet sem. :) :) :lol: :D :o B) B) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Ma voltam Kecsón és részem volt egy kis ónos havazásban. :blink: Szerencsére épen hazaértem. :) De nem láttam egy szekciótársat sem.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Ma voltam Kecsón és részem volt egy kis ónos havazásban. :blink: Szerencsére épen hazaértem. B) De nem láttam egy szekciótársat sem.... B) Mi vagyunk a láthatatlan sexció!Még egymást sem látjuk! :) :) :lol: :D :o B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Nem nagyképű szöveg :blink: , egy cseppet sem. :) :) :lol: Ez poén! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Akkor már a mazsolák nem mernek kijönni az utakra... a tapasztalatlan lámák pedig már rég árokba lesznek! Ekkor lesz csak a miénk az úúút! :D :blink: Meg a többi elvetemült autópörgetőemberke is akkor szabadul ki az útra! :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Szóval ez az 5000. hozzászólásom!!!!!! :) :lol: :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Amatőr...:-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Amatőr...:-) :-) Na jah,csak ő nem(csak) offolásból szedi össze ezt,mint a forumon pár elvtérs! :blink: Én annyira nem örülnék akkora hónak,essen a hegyekben,itt elég lenne 20centi is! Én kifejezetten utálom a havat,bár ha már választani lehet,inkább a hó mint az ónosgenyó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Valóban eshetne már végre egy rendes hó... úgy ca. 30-40 cm-rel beérném így elsőre... aztán pár napra rá még 40-50 cm! :) Azzal ki lennék békülve! Nemá Speed!! Az 80-90 cm!! Abból már ki sem látszanék!! :lol: :blink: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Amatőr...:-) :-) Azért annyira talán mégse! :) :) Viszont aki szabályozza odafent a hóesést, az biz' amatőr, mert itt pl. egész éjszaka esett az eső.A talaj megfagyva, szal még elszivárogni sem tud.Gratula a hóeséses izének odafent! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts