warwolf Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Marad minden, csak máshol lesznek helyileg... Értem.Biztos ez is valami költségmegtakarítás akkor. Az élet apró örömei.Ma láttam a Széchenyi városban a 10 emeletesek között a volt Suzukimat.DGC-897 volt a rendszáma.Kicsit le van mattulva, meg egy kicsit meg van nyomva a csomitartó, de amúgy egyben van. Nagyon szerettem azt a gépet! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Értem.Biztos ez is valami költségmegtakarítás akkor. Az élet apró örömei.Ma láttam a Széchenyi városban a 10 emeletesek között a volt Suzukimat.DGC-897 volt a rendszáma.Kicsit le van mattulva, meg egy kicsit meg van nyomva a csomitartó, de amúgy egyben van. Nagyon szerettem azt a gépet! :blink: Hess! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Hess! :blink: Nyasgem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Nyasgem! :D :blink: :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 :blink: :) :) :lol: Ez az úri ficsúr nem tudja, hogy milyen is egy 20 éves technikából átülni egy megbízható verdába!l :D Lehet, hogy vékony, lehet, hogy oldalszélérzékeny, és ultrarossz a régi Swift töréstesztje, de alacsony fogyival, okosan vezetve, a világból kimegy.S, ezutóbbit nagyon alá kell húzni, még a mai, csúcstechnikával készült autók között is! Én me tudom igazán lenézni, mert én szerettem nagyon, és lehet, hogy még mindig az lenne a kocsim, ha nem nőjük ki létszámilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Ez az úri ficsúr nem tudja, hogy milyen is egy 20 éves technikából átülni egy megbízható verdába!l :) Lehet, hogy vékony, lehet, hogy oldalszélérzékeny, és ultrarossz a régi Swift töréstesztje, de alacsony fogyival, okosan vezetve, a világból kimegy.S, ezutóbbit nagyon alá kell húzni, még a mai, csúcstechnikával készült autók között is! Én me tudom igazán lenézni, mert én szerettem nagyon, és lehet, hogy még mindig az lenne a kocsim, ha nem nőjük ki létszámilag. Erről a témáról már a másik topikban kifejtettem az állásos pontom! Itt nem fogom, csak röhögök.. :lol: Én büntiből gyalog járatnám Dzsonit mindig mindenhova, és amikor már nagyon unná a banánt mindig felajánlanám az 1.0 Szusit de csak a GA felszereltségűt abból is! És addig jáccanám ezt a felajánlósat amíg kénytelen - kelletlen ele nem fogadná! És akkor azután jól kiröhögném!! :D :o "Nagy arca van", mert minnyá Opellel kezdhette! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Akkor inkább egy trabi! :) Szusit soha! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Akkor inkább egy trabi! :lol: Szusit soha! :blink: Majd meglátnád télen! :) Melyikben jobb a fűtés! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Erről a témáról már a másik topikban kifejtettem az állásos pontom! Itt nem fogom, csak röhögök.. :lol: Én büntiből gyalog járatnám Dzsonit mindig mindenhova, és amikor már nagyon unná a banánt mindig felajánlanám az 1.0 Szusit de csak a GA felszereltségűt abból is! És addig jáccanám ezt a felajánlósat amíg kénytelen - kelletlen ele nem fogadná! És akkor azután jól kiröhögném!! :D :o "Nagy arca van", mert minnyá Opellel kezdhette! :) :) Vettem volna zsigulit vagy skodát? :blink: Csak ha nagyon muszáj lenne tenném a seggem egy szusiba,de ha vennem kéne kocsit egy buznyákot nem adnék érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Én próbáltam a szomszéd új Suzuki Swift-jét. (pontosabban nem az övé... csak bérautó). Nem rossz darab... meglepően masszívnak tűnik. Nem vennék soha... de... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Én próbáltam a szomszéd új Suzuki Swift-jét. (pontosabban nem az övé... csak bérautó). Nem rossz darab... meglepően masszívnak tűnik. Nem vennék soha... de... ...de azé' annyira nem car autó, hogy utálkozni kellene, meg fikázni, meg blamálni.... :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 ...de azé' annyira nem car autó, hogy utálkozni kellene, meg fikázni, meg blamálni.... :) :blink: Nem is a susival van baja, hanem a matyizzal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Nem is a susival van baja, hanem a matyizzal. Úgyvan! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Úgyvan! :) Most akkor döncse má' l, mert akkor nem Szusizni kellene, hanem maty(s)zni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 A Zaporozsec meg tiszta NSU!!! mellesleg azt mondtátok, hogy a kupé az azért kupé, mert 2 ajtaja van... A Calinak meg nem... :blink: Szóval nem coupe! Innentől kezdve meg tényleg csak annyi hasonlóság van köztük, mint a többi opel nagy részével. Mondjuk legjobban télleg a G astrára hasonlít. :) Te lattal hatso ajtot Calibra-n ?? :) ----------------------------------------------------- Az uj suzuki alitolag jo, es konnyen elerheto a kedvezo hitelek miatt, matiz meg a tico felett van, ami volt egy ideig es azzal se volt semmi gond, termeszetesen biztonsagtechnika nulla, de kis varosi cirkalonak jo volt, 5 ev semmi muszaki gond ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Te lattal hatso ajtot Calibra-n ?? :blink: ----------------------------------------------------- Az uj suzuki alitolag jo, es konnyen elerheto a kedvezo hitelek miatt, matiz meg a tico felett van, ami volt egy ideig es azzal se volt semmi gond, termeszetesen biztonsagtechnika nulla, de kis varosi cirkalonak jo volt, 5 ev semmi muszaki gond ! A Cali 3 ajtós, nem? és nem keretnélküliek az ajtók! (ez is Coupe ismérv... mármint, hogy keretnélküli az ajtó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 jaj, ne kezdjétek megint a szuzukizást..... Engem is gy hajszál választott attól el, hogy egy fekete sport szuzit vegyek, már le is volt beszélve, csak nem indult a járgyány meg kiderült, hogy a kp.i zár se jó, törve is volt, igy lemondtam róla. Pedig nagyon tetszett. Fóliázás, spoiler..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 A Cali 3 ajtós, nem? és nem keretnélküliek az ajtók! (ez is Coupe ismérv... mármint, hogy keretnélküli az ajtó) Ez a 3 ajtos kifejezes baromsag, a Calibra-nak van ket ajtaja egy motorhazteteje es egy csomagterteteje, az ajto az az ahol beszall az ember :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Ez a 3 ajtos kifejezes baromsag, a Calibra-nak van ket ajtaja egy motorhazteteje es egy csomagterteteje, az ajto az az ahol beszall az ember :blink: Kedves Sziszi! Akkor hívnak 3 ill. 5 ajtósnak egy autót, ha a hátsószélvédő egyben nyílik a csomagtérajtóval. Ez esetben a calibrák pedig 3 ajtósak! Azért mondod, hogy baromság, mert a tiéd így nem 2 ajtós! De mivel ez egy nemzetközlieg elfogadott megnevezés / megkülönböztetés jópár évtizede... így reklamálj annál, akit érdekel! :) --> A cali nem coupe! :lol: :) (és remélem, nem sértődsz meg ezen, nem akarlak bántani, cseszegetni!) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Kedves Sziszi! Akkor hívnak 3 ill. 5 ajtósnak egy autót, ha a hátsószélvédő egyben nyílik a csomagtérajtóval. Ez esetben a calibrák pedig 3 ajtósak! Azért mondod, hogy baromság, mert a tiéd így nem 2 ajtós! De mivel ez egy nemzetközlieg elfogadott megnevezés / megkülönböztetés jópár évtizede... így reklamálj annál, akit érdekel! :) --> A cali nem coupe! :lol: :blink: (és remélem, nem sértődsz meg ezen, nem akarlak bántani, cseszegetni!) :D coupe definicio: http://www.astracoupe.hu/ --> design --> mi is a coupe tobb helyen is megtalalhato a kovetkezo mondat, pl.: "Három év szünet után bemutatkozott a Calibra utóda..." http://www.99-04.auto2.hu/uj/astrac.htm Calibra nem coupe, megis a google 893 000db talalatot mutat ra :o http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=ope...es%C3%A9s&meta= nem sertodtem meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 apppááámmm...... nektek milyen dolgok fontosak az élethez.... :blink: :) a végeredmény: az asztra COUPE szép, a Calibra szép volt 5-10 évvel ezelött, oszt ennyi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 coupe definicio: http://www.astracoupe.hu/ --> design --> mi is a coupe tobb helyen is megtalalhato a kovetkezo mondat, pl.: "Három év szünet után bemutatkozott a Calibra utóda..." http://www.99-04.auto2.hu/uj/astrac.htm Calibra nem coupe, megis a google 893 000db talalatot mutat ra B) http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=ope...es%C3%A9s&meta= nem sertodtem meg :D Akkor is! :lol: Na jóóó... most megfogtál! B) Azért nem biztos, hogy definíciónak az a bizonyos mondat... B) Szerintem sport... v. sportos autó a Calibra... hogy coupe-e? hm... :) apppááámmm...... nektek milyen dolgok fontosak az élethez.... :blink: :) a végeredmény: az asztra COUPE szép, a Calibra szép volt 5-10 évvel ezelött, oszt ennyi... B) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 a végeredmény: az asztra COUPE szép, a Calibra szép volt 5-10 évvel ezelött, oszt ennyi... :) Mitol csunyult meg ? Az astra COUPE szép, és a Calibra is szép ! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2005 Mitol csunyult meg ? Az astra COUPE szép, és a Calibra is szép ! :blink: igen de a legszebb a gsi astra :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts