greg Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Szerintem én is lecserélném a dizelt, ha nem ZABÁLNA 15- 17 lityit városban...De így, hogy 15-17 lityit zabál, megtartod??? :blink: :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Maradok a MÁRKÁNÁL ....holtomig.... De benzinesben 6 henger alatt nem próbálkoznék... " Kis" köbös benzinesekből már megjöttem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 (mutatja ezt az is, hogy nem sok fut az utakon...) Ez talán azért is van, mert a kétajtós kocsikat kevesen veszik családi vagy cuccolós kocsinak. Inkább második autónak való, vagy csajozós kocsinak. Ha fiatalabb lennék én is meggondolnám, hogy befizessek egy hasonlóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Ez talán azért is van, mert a kétajtós kocsikat kevesen veszik családi vagy cuccolós kocsinak. Inkább második autónak való, vagy csajozós kocsinak. Ha fiatalabb lennék én is meggondolnám, hogy befizessek egy hasonlóra. Pisti lehet ám csajozni többajtóssal is csak vedd ki a gyerekülést! Hozzál nekem légyszi 2 flakon ablakmosót ha tudsz! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Tomi ! Mi a helyzet a péntek 18:00-as talival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 én ezt most kihagyom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 én ezt most kihagyom :blink: És a szombati ebédet Gregiékkel,Tomival,és velünk??Nem jöttök le Katival? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 És a szombati ebédet Gregiékkel,Tomival,és velünk??Nem jöttök le Katival? :) ááááááááá. köszönöm szépen, de én már a családdal ebédelek 13:00 tól... majd máskor, de köszönöm szépen. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 ááááááááá. köszönöm szépen, de én már a családdal ebédelek 13:00 tól... majd máskor, de köszönöm szépen. :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Hozzál nekem légyszi 2 flakon ablakmosót ha tudsz! Köszi! Te iszod? Idén már nem lesz, szabin vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Te iszod? Idén már nem lesz, szabin vagyok. De jóóóóóóóóóóóóóó Neked!!!Ésmit csinálsz ennyi szabadidővel??? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 De jóóóóóóóóóóóóóó Neked!!!Ésmit csinálsz ennyi szabadidővel??? :blink: Szerintem elkölti! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 A fiammal leszünk, szerintem feltaláljuk magunkat. Holnap fenyővásár, meg játékbolt látogatás lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Remélem felfegyverkeztél sok türelemmel (és pénzzel?) :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Remélem felfegyverkeztél sok türelemmel (és pénzzel?) :blink: :) Majd azt is elkölti! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 A fiammal leszünk, szerintem feltaláljuk magunkat. Holnap fenyővásár, meg játékbolt látogatás lesz. Akkor te leszel a Télapó,alias Jézuska? :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Akkor te leszel a Télapó,alias Jézuska? :blink: :lol: alias, vagy aljas??? nimá' nem is olyan nagy a különbség!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Maradok a MÁRKÁNÁL ....holtomig.... De benzinesben 6 henger alatt nem próbálkoznék... " Kis" köbös benzinesekből már megjöttem... Gyere Paja, elviszlek egy karikára... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Pénteken szavadon foglak........Speed ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Pénteken szavadon foglak........Speed ! Pénteken nem megy, mert nem leszek talin. Nem tudok menni. De majd a következőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 http://totalcar.hu/magazin/technika/traffipax!1 Egy kis adalékinfó gyorshajtóknak! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 http://totalcar.hu/magazin/technika/traffipax!1 Egy kis adalékinfó gyorshajtóknak! :) Pl neked? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Dec. 20-án bejelentették, hogy 2006. március 31-i hatállyal megszűnik az OPC (Opel Performance Center)! A jelenlegi OPC modellek gyártása az Adam Opel AG egy jelenlegi részlegéhez kerül át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Dec. 20-án bejelentették, hogy 2006. március 31-i hatállyal megszűnik az OPC (Opel Performance Center)! A jelenlegi OPC modellek gyártása az Adam Opel AG egy jelenlegi részlegéhez kerül át. S, akkor esetleg újra GSI-nek fogják hívni?Vagy a nevet is megveszik hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Marad minden, csak máshol lesznek helyileg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts