Atommanó Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Csak egy kérdés... Az miért F-es Astra, ez kicsit bántja a fülecskémet... :lol: :D Vagy most kupés gés atrás opeled van? :D :D :lol: ;) :D :lol: :D Bocs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Még a feltételezés is felháborító!! ;) :lol: Bocsáss meg, nem akartam a veterán lelkedbe gázolni! :lol: Amúgy elég furán nézett a munkafelvételen a csávó, amikor mondtam neki a tempomatot a coupe-ba! Azt mondta, hogy csináltak már G astrába, de abba egy rakás kábelt be kellett húzni, merthogy nem volt bekötve. Aztán én hivatkoztam egy pesti ismerősre :D , aki 2 perc alatt installálta azt... erre ő meglepődött. Te Ákos... tuti benne van mindben már a kábelezés, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Bocsáss meg, nem akartam a veterán lelkedbe gázolni! :lol: Amúgy elég furán nézett a munkafelvételen a csávó, amikor mondtam neki a tempomatot a coupe-ba! Azt mondta, hogy csináltak már G astrába, de abba egy rakás kábelt be kellett húzni, merthogy nem volt bekötve. Aztán én hivatkoztam egy pesti ismerősre :lol: , aki 2 perc alatt installálta azt... erre ő meglepődött. Te Ákos... tuti benne van mindben már a kábelezés, nem? :lol: az enyimbe benne vót.... a jobbanfelszerelt autókba már beletették..... vedd le a kormányburkolatot, és keress egy szabadon lógó csatit. ha van, akkor be van kábelezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 az enyimbe benne vót.... a jobbanfelszerelt autókba már beletették..... vedd le a kormányburkolatot, és keress egy szabadon lógó csatit. ha van, akkor be van kábelezve. Figy... végülis az enyémbe van BC is... Ezt csak nem hagyták már ki!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Csak egy kérdés... Az miért F-es Astra, ez kicsit bántja a fülecskémet... :lol: :lol: Vagy most kupés gés atrás opeled van? ;) Bocs... Miért Anti az nem F Astra??? ...az meg nem G cupe? :D aranymetálGcupebertone... gondolom az érthetőség kedvérét mondta, hogy Géééé, meg Effff... én is szoktam... :D :D ..mert nekem pl. G Astrám van most, előtte meg F vót! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Na ez az, hogy F Astra, meg G Astra így persze, hogy Okés.. ...de hogy F-es Astra, hát az nem jön be... :lol: :lol: Na erre írtam, hogy gés kupés asztrás opel... ;) ...ugye milyen szépen hangzik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Na ez az, hogy F Astra, meg G Astra így persze, hogy Okés.. ...de hogy F-es Astra, hát az nem jön be... :lol: :lol: Na erre írtam, hogy gés kupés asztrás opel... :D ...ugye milyen szépen hangzik... ;) Aham télleg van abban valami amit monc! :D Aszittem alapvetően is baj van az F G Astraával.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Haga! mennyé inkább kertészkedni!!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Haga! mennyé inkább kertészkedni!!!! :lol: :lol: ;) Ien hidegbe?? Észnél vagy??? :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Haga! mennyé inkább kertészkedni!!!! :lol: :lol: ;) Vagy fürdőszobát festeni.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Vagy fürdőszobát festeni.... :lol: ;) Szevaszáám! :lol: Szólt a főnök! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Szevaszáám! :lol: Szólt a főnök! :lol:Jaja!! :lol: Nem véletlen Turnert kértem a telefonhoz, amikor szóltam, hogy jöjjenek, mert ott vagyunk kecsón.. ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Jaja!! :D Nem véletlen Turnert kértem a telefonhoz, amikor szóltam, hogy jöjjenek, mert ott vagyunk kecsón.. :D :D :D Ravaszdi vagy! :lol: Asszem a jövőben mi is vele vesszük fel a kapcsot, ha aztat akarjuk, hogy Haga is megjelenjen a talin, oldalán Turnerrel! :D :D Mondjuk azért jelezhettétek volna, hogy jöttök, talán akkor én sem betegedtem volna le! :lol: Hogy a macska rúgja meg ezt azt izét, ami itt a 7vége alatt átszáguldott a családunkon! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Háááát nem szabadott ám, mert speed cartárs titokzatoskodni akart. :lol: De megyünk mi még oda sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Ravaszdi vagy! :lol: Asszem a jövőben mi is vele vesszük fel a kapcsot, ha aztat akarjuk, hogy Haga is megjelenjen a talin, oldalán Turnerrel! :D :lol: Jajj ezt ne,mert a Haga végigkergetett a szobán,és azt kiabálta,hogy majd ő velem mingyá felveszi a kapcsolatot....A sorosat.... :D :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Háááát nem szabadott ám, mert speed cartárs titokzatoskodni akart. :lol: De megyünk mi még oda sokat. Meégértem én Speedet, de tőle függetlenül is szólhattatok volna.Ettől függetlenül qva jól néz ki a képen a 2 Bertone Coupe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Meégértem én Speedet, de tőle függetlenül is szólhattatok volna.Ettől függetlenül qva jól néz ki a képen a 2 Bertone Coupe! ;) Az nem Bertone Coupe hanem Astra G Coupe. :lol: Nemtom mér híjják állandóan "Bertone Cuoupénak" :lol: Azért mert az a bácsi tervezte attól még nem az a neve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Az nem Bertone Coupe hanem Astra G Coupe. ;) Nemtom mér híjják állandóan "Bertone Cuoupénak" :lol: Azért mert az a bácsi tervezte attól még nem az a neve. :lol: Na akkor leírom mégeccer! AranysárgaAstraGcupebertone! Az enyim meg... FeketemetálGatrsacaravandízel! Teccik éteni! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Na akkor leírom mégeccer! AranysárgaAstraGcupebertone! Az enyim meg... FeketemetálGatrsacaravandízel! Teccik éteni! :lol: :lol: Mijaza "Gatrsacaravan" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Azért mert az a bácsi tervezte attól még nem az a neve. :lol: Lehet, de sokan így ismerik.Pl. én is.A G coupe meg pl. lehet egy OPC is.De mitől is Coupe egy Cope? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Lehet, de sokan így ismerik.Pl. én is.A G coupe meg pl. lehet egy OPC is.De mitől is Coupe egy Cope? :lol: Az OPC az nem Coupe hanem 3 ajtós. :lol: A Coupe álltalában 2 ajtós ferdehátú karosszériaformát rejt. :lol: Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Az OPC az nem Coupe hanem 3 ajtós. :lol: Nem baj, nekem jó lesz az is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Van OPC caravanban is.... nem? :lol: Kár, hogy a H az nekem nem teccik ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Van OPC caravanban is.... nem? ;) http://www.autointell.de/News-deutsch-2002...van-OPC-100.jpg http://www2.auto.t-online.de/dyn/c/51/01/7...01786,tid=i.jpg Kár, hogy a H az nekem nem teccik ! :lol: :lol: A balos az a G Astra OPC, a jobbos meg a Vectra OPC. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 A balos az a G Astra OPC, a jobbos meg a Vectra OPC. :lol: Persze, persze... És a Tomi se azért írta, hogy az OPC 3 ajtós mert caravan, vagy 4 ajtós nincs, csak ha 3 ajtós az OPC az nem cupe! ...csak én meg nem bírtam ki, hogy ne kötekeggyek, csak sajna közben lelécelt! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts