tgabika76 Elküldve Május19, 2014 Megoszt Elküldve Május19, 2014 Soltvadkerti találkozóról várom a képeket:-) Az én memóriakártyám Gepardnál maradt, amint visszajut hozzám, intézkedem a képeket illetően. Az érintetteknek üzenem hogy a fenti sajnálatos esemény miatt nem tudok felelősséget vállalni a képek publicitását illetően. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május27, 2014 Megoszt Elküldve Május27, 2014 Ha letölthető verzióban (zip) is tudtok nekem küldeni képeket, jöhet. - forum@opelklub.hu . Köszi- Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 A találkozóról készült képeket továbbra is várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Épp most töltöttem fel az enyémeket ide: https://mega.co.nz/#!s1FxwJ4I!1d5lsB1qX9xOLbCQHuq8T8bbMxz0uieM4QK7S9-lo6U 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 http://www.opelforum.hu/gallery/album/496-/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Különösen figyelj, ha japán autóval hoz össze a sors, ugyanis abban nehezítésként minden tükrözve van, tehát az indexet jobb kézzel, az ablaktörlőt bal kézzel kezeled. Ebből aztán könnyen az lehet, hogy a körforgalomba ablakot törölve, index nélkül, hármasban bakkecskéző autóval érkezel, aminek épp megy lefelé az automatikus ablaka. Kínos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 Micsoda japános autót vezetsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2014 Semmit csak atcn volt és mivel én ezt élőben is láttam gondoltam megosztom. De miért nem vagy blitzen vagy legalább sütit kulgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 Majd az évzárón tiszteletemet teszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
855tdi Elküldve Január26, 2015 Megoszt Elküldve Január26, 2015 Sziasztok! Érdekelne, hogy Kecskeméten van-e olyan szerelő vagy magánszaki, akinek van tapasztalata x25dt Omega motorral? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibicsokika Elküldve Február6, 2015 Megoszt Elküldve Február6, 2015 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni van egy 1,4 16v F astrám x14xe! Az 1 es hengerem nem megy és nagyon rázza a kasznit. Már cseréltem gyertyát és semmi változás! Tudna valaki segiteni! Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február7, 2015 Megoszt Elküldve Február7, 2015 Mindkettőtöknek mondom, természetesen vannak jó szakemberek a környéken akik tudják hová kell ütni a kalapáccsal, de ez nem így működik a jó szakik nem a telefonkönyvben vannak :) Javaslom a személyes kapcsolatot valamelyik klubeseményen és onnan könnyebb lesz elindulni. Esetleg nem ártana többet tudni a hibákról! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
855tdi Elküldve Február11, 2015 Megoszt Elküldve Február11, 2015 A "telefonkönyves szakik" nem azoknak valók, akik a konkrét hibáját akarják megcsináltatni az autónak, hanem azoknak, akiknek van egy kis felesleges elbaszandó pénzük :D Viszont pont ezért kérdeztem itt, mert nem akarom "telefonkönyves szakihoz" vinni... Sajnos találkozókra/összejövetelekre nem járok, ráadásul galád módon nagy Volvos vagyok, az autó az édesapámé és meg kell oldanom a problémáját :) Esetleg privátban is beszélgethetünk róla ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hooker Elküldve Február14, 2015 Megoszt Elküldve Február14, 2015 Üdv Mindenkinek .Én is keresek egy megbizható szakit aki cserélne egy hátsó szimeringet meg szelepfedél tömitést ,egy 2.5 v6 benzines omin.Áprilisban husvét hetén lenne aktuális.minden tanácsot szivesen látok.Egy pesti szaki elérhetősége már megvan de mivel eredetileg kecskeméti vagyok igy az kényelmesebb lenne.Köszi mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 +36302577904 jelszo opelclub 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
855tdi Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Köszönöm/jük! Holnap felkeresem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október19, 2015 Megoszt Elküldve Október19, 2015 Programajánló, MOTE Évzáró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2016 Megoszt Elküldve Január25, 2016 Hej most már ide is írnom kell mert facebookom ugye még mindig nincsen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts