Kacsero Elküldve Június10, 2013 Megoszt Elküldve Június10, 2013 Ezt már akkor is megbeszéltük, amikor alatta voltunk a váltóköteg lebontás miatt. Nem véletlen cseréltük a jobbos kormány összekötőt. De nem dumálok bele, mert nincs jogom és nem is értek én az autószereléshez! Nyasgem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június10, 2013 Megoszt Elküldve Június10, 2013 De azt hiszem, ez volt az utolsó kérdésem itt a fórumon... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június10, 2013 Megoszt Elküldve Június10, 2013 Tomi. Sikerült túlélni a klíma fertőtlenítést. Remélem jó lett. :D haza még csak csak, de utána rázártam az ajtót és estig állt, érlelödött a napon :) gomba az nem nö most már benne az biztos :) de bennem sem :) Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2013 Megoszt Elküldve Június10, 2013 haza még csak csak, de utána rázártam az ajtót és estig állt, érlelödött a napon :) gomba az nem nö most már benne az biztos :) de bennem sem :) Köszi szépen! Az avatar képed cseréld már ki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2013 Megoszt Elküldve Június10, 2013 Nyasgem :D Bármikor, csak ne tartson sokáig, elég vastag a rezsi óradíj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Június10, 2013 Megoszt Elküldve Június10, 2013 haza még csak csak, de utána rázártam az ajtót és estig állt, érlelödött a napon :) gomba az nem nö most már benne az biztos :) de bennem sem :) Köszi szépen! Akkor csíny letudva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Az avatar képed cseréld már ki... :) Mire is cserélje? :D Csak a pontosság kedvéért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Kérjen írásbeli engedélyt Johnny-tól. :) Tőlem meg elnézést.... szintén írásban, három példányban. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Mire is cserélje? :D Csak a pontosság kedvéért! :D azért mert Johnnynak nem tetszik még igaz. ...tárgyalok az OPC J Astráról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 örülök, nekem most fehér H Van van azzal a Gabi szokott járni mert azzal könnyen viheti a kutyákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Srácok, egy kis segítség kellene. Pénzért kellene tegyek sürgébe 95000 forintnyi szilcoop vásárlási utalványt. Nyilván senki nem fogja egyben megvenni, de esetleg érdekelne innen valakit valamennyi belőle? Köszi a figyelmet ;) ui: valamikor a jövő hét elején lesz kézben talán a cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Na nekem is van egy történetem az utakról! Történt ma Szegedre menetben, hogy egy 4 karikás verda először felbaxta az agyam a megelőz és 70 én vissza 90-100 stb... aztán harmadjára én már inkább mentem jobban ő nem. x település után ismét mögöttem felbukkant na erre én mondom helló (jobb láb pedálra rendesen) és ő is jön mintha feléledt volna! kb "kicsivel" a megengedett felett, az egyik hosszú egyenes végén feltűnt egy csúnya fehér autó az út mellett én vissza 90 +-10 re ő vidáman elkarcol mellettem és mikor visszatért a sávba, haljátok nemtom mi történt de ilyen csúnya "kékesfeketésszürkés füstöt szikrákkal megtoldva" még sosem láttam kipufogóból kijönni - bakfitty :) - én megelőztem 90-el, ő meg megállt. Amúgy egy "audiklubbos" volt gondoltam megállok megkérdem segíthetek-e (?%?%!?), de mikor mentem el mellette kaptam egy nemzetközi kézjelet (jobb kéz középső ujj nyújtva többi ökölben)háát akkor helló! Één mit tehetek arról, hogy berottyolt a carja?! Gratulálok! Akár egy BajorMotorgyárRt. által összerakott szekérben is ülhetne... Ja amúgy nem rendőr volt az út mellett!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Sokszor gondolom úgy, hogy a jogsit valamilyen pszichológiai teszthez kellene kötni.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Ja, és vizsgáztatást vállalok! :) Amúgy is benne vagyok most az érettségik kapcsán - eldöntjük ki érett, ki nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Sokszor gondolom úgy, hogy a jogsit valamilyen pszichológiai teszthez kellene kötni.... <_< Én meg alapból tiltanám a nőknek a volánhoz ülést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Én meg alapból tiltanám a nőknek a volánhoz ülést! :D Na most ezt nem értem, hogy jön ide. :blink: Strega, kocsi színe, pontosabb tipusa? (rendszám?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Na most ezt nem értem, hogy jön ide. :blink: "Tudok egy viccet...nem vicc, de tudom!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Ha valaki tud a Széchényivárosban vagy a központban albérletet hosszú távra az szóljon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Na most ezt nem értem, hogy jön ide. :blink: Strega, kocsi színe, pontosabb tipusa? (rendszám?) Fehér 80-as :icon4: , rendszámot nem néztem, de a motorja az gatter szerintem :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Sziasztok! lenne egy kérdésem és kérésem felétek... Van itt kecskeméten olyan ember akinek X25XE-je van rajtam kívül? ugyanis az enyém most megmakacsolta magát és nem tudok rájönni h mi baja lehet, most a motorvezérlőnél járok... h esetleg valaki egy próba erejéig tudna nekem adni egy motorvezérlőt immoval együtt? (akkor nem kellene semmit programozni egyikőnknek se) Esetleg tudtok vmi helyet ahol eltudom hozni a motorvezérlőt egy próba erejéig? Köszönöm szépen előre is a válaszokat! A hibát leírom ha valakit érdekel esetleg! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Ajjajj, ki ne fogjalak érettségi elnöknek :D Bár elméletileg nem lenne kizárt dolog, de idén nem vagyok elnök sehol. :) És egyébként is maga vagyok a megtestesült vajszív..... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 És egyébként is maga vagyok a megtestesült vajszív..... ;) :) Na erre majdnem írtam, valamit, aztán mégsem. :blush: :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Most már kíváncsivá tettél!!! Írd le nyugodtan, bírom a kritikát..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Mostanában kapom az ívet mindenkitől. :) eggyel több vagy kevesebb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Sziasztok! lenne egy kérdésem és kérésem felétek... Van itt kecskeméten olyan ember akinek X25XE-je van rajtam kívül? Szia! Biztosan van olyan, csak sajnos köztünk nincs senkinek. Szerintem már x-es motor sem nagyon van a társaság autói közt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts