corsarulez Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Nekem a piros g Van tetszik nagyon - de én erősen elfogult vagyok a G Astrákkal... Mindig is piros Caravant akartam venni, de sosem volt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Ha egyszer megunod, Tomi, ingyen átveszem tőled. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Fóliázzuk át a tied pirosra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 van hozzá i. maszk is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 A maszkra nagyon vágyom.... de akkor elindul a lavina: alufelni, spoiler, stb. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 még megvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Épp a napokban nézegettem ezeket a H Astra Vanokat :D Ha valamikor a - sajnos nem túl közeli - jövőben lecserélem a Civicet, akkor vagy H Astra Caravant, vagy Vant szeretnék helyette. Milyen motor van benne? Természetesen 1,7 100le commonrail isuzu diesel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Nekem a piros g Van tetszik nagyon - de én erősen elfogult vagyok a G Astrákkal... Mindig is piros Caravant akartam venni, de sosem volt. :( Az biztos hogy a piros már sokat le tett az asztalra megbízhatóság és strapabírás terén miközben még most is száguld mint egy ferrari. még a 150Le Vectra c-t is ott hagyja. :evilgrin: DE a fehér is megéri a pémzét. Vétel elött én próbáltam ki. :D Sajna a kéket még nem próbálhattam ki de talán jobb is így mert akkor biztos hogy mindenáron olyat akarnék. És ha megvan az biztos hogy kitaposnám belőle a pókokat. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Sper van benne? Ha jól tudom önzárós a difi a tulaj elmaondása alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Sajna a kéket még nem próbálhattam ki de talán jobb is így mert akkor biztos hogy mindenáron olyat akarnék. És ha megvan az biztos hogy kitaposnám belőle a pókokat. :evilgrin: Kicsit alacsony a veszélyérzeted! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Kicsit alacsony a veszélyérzeted! :D Miböl gondold? Csak nem a varburgból. :evilgrin: Egyszer élünk ki kell mindent próbálni és meg kell nézni hol a határ. :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 esetleg a goodyear excellence az jó nyári gumi lehet? csendes, tapadós sokat kibíros autópályázós :) ja ilyen gumi nincs is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 esetleg a goodyear excellence az jó nyári gumi lehet? csendes, tapadós sokat kibíros autópályázós :) ja ilyen gumi nincs is. Ezt találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 esetleg a goodyear excellence az jó nyári gumi lehet? csendes, tapadós sokat kibíros autópályázós :) ja ilyen gumi nincs is. Vegyél continentalt nekem az bevált. A goodyear zajos és gyorsan kopik. Vagy bridgestont Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Vegyél continentalt nekem az bevált. A goodyear zajos és gyorsan kopik. Vagy bridgestont Nálam pedig a Falken jött be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Nálam pedig a Falken jött be. Kinek mi vált be. Nekem már több autón is leszerepelt a goodyear. még a michelin ami tudom hogy jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Vegyen vágott slickket, az csendes, tapadós, egy nyári! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 A csak a conti :) goodyearral kb 3 szettel jártam már meg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Sziasztok! Hűtőventi vásárlásában szeretném a segítségeteket kérni. Neten 120 ezer felett találtam csak :( Astra H, z18xer. Előre is köszi :) Szia. Mi a a Baj a hűtőventivel mert lehet hogy javítható. És sajna jól láttad méreg drága :o. Bontóba se valószínü hogy találsz mert ez sérül először. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Szia. Mi a a Baj a hűtőventivel mert lehet hogy javítható. És sajna jól láttad méreg drága :o. Bontóba se valószínü hogy találsz mert ez sérül először. Szia Bazsi! van megoldási javallatod a vonóhorog gyári visszajelzés bekötésre Vectra B-nél - tudod amiről már beszéltünk Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 J0hnny, megvetted Petrát? Vagy lízing? Ha nem bírod fizetni akkor átvesszük, már van gyakorlatunk a lízing átvállalásban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 J0hnny, megvetted Petrát? Vagy lízing? Ha nem bírod fizetni akkor átvesszük, már van gyakorlatunk a lízing átvállalásban. :) Ismerőssel beszélgettünk a cégnél, kinek van a nevén a kocsija... Kérdezi tőle a másik: -Az asszony nevén van a kocsid? -Hülye vagy? Az asszony van az én nevemen! :D -Az a legdrágább... :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Bár ha jobban belegondolok fiatalka is lenne hozzám... Inkább egy "Mantát" vennnék.... bérbe... :sneaky: Névre nem, mert ott már van ez az. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 ... Inkább egy "Mantát" vennnék.... bérbe... :sneaky: ... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Srácok nem akarok bunkó lenni, de jól láttam "valami" klub elnök írt a kecskeméti topikba? Elmúlt négy éve hogy köztetek vagyok, de még nem láttam :) ! Kicsit Jeti fillingje van a dolognak tudjuk hogy léteznek de nem láttuk még őket :) Hátha meg ismerem őket a következő négy évben, ha meg tisztelnek minket egy általunk szervezett találkozón! Utána elgondolkozok egy Blitzre való elmenetelen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts