pjoc Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Azért ezek nagyon durva dolgok!!! Szét kell szedni az egyész szekeret, hogy megtudd, nem akarják e ellopni, nincs e valahol egy elrejett kulcs vagy forgalmi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Brill Kft, VW Passat, és hasonló szitu.Zsír új verda, de mégis v.mi gond volt a váltóval.Mivel nem helyi arc vette, a területileg illetékes szervízbe vitte.Váltószoknya felhúz, és lássanak csodát, ott a pótkulcs.Persze feljelentés ismeretlen tettes ellen, asszem a Brillnél volt egy értékesítési vezető váltás is, aztán mivel a biztosító nyomozójának is volt szólva, ő kapásból kicseréltrette az összes ajtózárat, immobit, riasztót. Valszeg kicsit húzós ára volt! :lol: Ez a történet sok verzióban keringett már... :lol: lassan már kezdek vele szkeptikus lenni. Biztos, hogy megtörtént már 1-2 helyen... de már annyi helyről lehetett hallani... hallottam már új Opel Astrára, Passat-ra, az előbb említett használt autóra... (meg még kb. 2 egyéb verzió). Hm. Ha mindegyik megtörtént... az a legdurvább! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 megnyugtatásképpen: még nem találtam a használt autómban pótkulcsot, se pótforgalmit. hacsaknem az olajdekniben van, vagy az egyik hajtókarra rögzítve, (de ha mégis ott lenne az magyarázatot adna a blokkban az asszimetrikus zajra) ezeket még nem szedtem ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 A hozzászólást töröltem. Szeretnélek megkérni, hogy a továbbiakban tartózkodj a személyeskedésektől. Üdv Blitz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 megnyugtatásképpen: még nem találtam a használt autómban pótkulcsot, se pótforgalmit. hacsaknem az olajdekniben van, vagy az egyik hajtókarra rögzítve, (de ha mégis ott lenne az magyarázatot adna a blokkban az asszimetrikus zajra) ezeket még nem szedtem ki Én azért megnézném! :lol: Biztos, ami biztos! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Szombaton átlépte a kisautó a 100 000.ik kilométert! :lol: ;) Egyébként azóta mintha lomhábban menne :lol: és az akksi is nehezebben indit.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Szombaton átlépte a kisautó a 100 000.ik kilométert! :D :D Egyébként azóta mintha lomhábban menne :lol: és az akksi is nehezebben indit.... :lol: Sőt!! Azóta már a kereke is ki akart kéccer esni, meg a gyújtás is elment... a napellenző meg leesett a helyiről, Petinek meg úgy kellett kirúgni az anyósűlést mert beszorult!!! :lol: ;) :D :D Rulezke nem vagyol te hippóhondér?? Tök szuper az az ótó továbbra is!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Ma történt velem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Ma történt velem! Ugye-ugye?Kíííísééért a Matíz! Amúgy ma én is leadtam Gabiéknak a GSI-t.Egy kis ezaz meg lesz rajta csinálva.A sötétben felsejlett előttem Joee gépe.Aztán kitört belőlem a röhögés, mikor Tomi023 gépét láttam a műhelyben.Valaki esetleg nem akarja kivinni a gépét csináltatni? :lol: Amúgy valszeg Tomi nem lesz oly' vidám, mikor elmesélik neki, hogy mimindent kell cserézni a vectrán a műszakihoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Warwolf! A múlt héten láttam a használtautó.hun hogy árultad a gsit,ezek szerint meggondoltad magad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Warwolf! A múlt héten láttam a használtautó.hun hogy árultad a gsit,ezek szerint meggondoltad magad? Prózaibb a dolog annál, mintsem meggondolja magát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Warwolf! A múlt héten láttam a használtautó.hun hogy árultad a gsit,ezek szerint meggondoltad magad? Küldtem P.Ü.t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Küldtem P.Ü.t. Mindig pü-ben küldöd azokat a dolgokat, amikre mindenki kíváncsi. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Srácok, hol lehet Kecskeméten - vagy végülis akárhol az országban - olcsón gumit kapni? Van valami tuti netes oldal? (Pisti egyszer magyarázott valamit...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Srácok, hol lehet Kecskeméten - vagy végülis akárhol az országban - olcsón gumit kapni? Van valami tuti netes oldal? (Pisti egyszer magyarázott valamit...) A klubnak van egy partnere Budapesten, ha jól emléxem.Servico Kft.Ott van kedvezményünk is, nemkicsi.SZtem egy telefont megérne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 A klubnak van egy partnere Budapesten, ha jól emléxem.Servico Kft.Ott van kedvezményünk is, nemkicsi.SZtem egy telefont megérne. De mi a hely száma? Hogy tudom elérni, megtalálni őket? Nincs website-juk? Naa.... megtaláltam. Majd felhívom őket. A Klubkártyára adják a kedvezményt? tudjuk, hogy mennyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 http://www.servico.hu/ S, ne felejtsd el kihangsúlyozni, hogy MOTE tag vagy.Mert akkor máshogy alakulnak az árak. De itt kecskeméten a Puskin utcán is jó árakkal dolgoznak, akárcsak kint a Béres gumiszervízben, az Auchannal féligmeddig szemben.De inkább ahogy a dunaföldvári útról akarnál rákanyarodni az M5-re, na előtte kell lekanyarodni jobbra.Egy széép nagy komplexum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 http://www.servico.hu/ S, ne felejtsd el kihangsúlyozni, hogy MOTE tag vagy.Mert akkor máshogy alakulnak az árak. De itt kecskeméten a Puskin utcán is jó árakkal dolgoznak, akárcsak kint a Béres gumiszervízben, az Auchannal féligmeddig szemben.De inkább ahogy a dunaföldvári útról akarnál rákanyarodni az M5-re, na előtte kell lekanyarodni jobbra.Egy széép nagy komplexum. Na itt találtam is Klébert jó áron! Mit gondoltok a Kléberről? Jó gumi, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Ugye-ugye?Kíííísééért a Matíz! Amúgy ma én is leadtam Gabiéknak a GSI-t.Egy kis ezaz meg lesz rajta csinálva.A sötétben felsejlett előttem Joee gépe.Aztán kitört belőlem a röhögés, mikor Tomi023 gépét láttam a műhelyben.Valaki esetleg nem akarja kivinni a gépét csináltatni? :lol: Amúgy valszeg Tomi nem lesz oly' vidám, mikor elmesélik neki, hogy mimindent kell cserézni a vectrán a műszakihoz. :lol: én le tudtam volna vizsgáztatni igy.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 én le tudtam volna vizsgáztatni igy.... :lol: Tomi kicsit furi! :lol: Szereti rendben tudni a gépét, és inkább rákölti a gatyáját! ;) Bár v.honnan ismerős ez a hozzáállás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 én le tudtam volna vizsgáztatni igy.... :lol: Nekem most fog lejárni a műszakim decemberben... de én sem szeretnék mindent kicserélni rajta... (főleg az optikai tuning miatt...) képzeljétek el, kezdhetném a lámpa cserékkel, aztán futómű, stb.... :lol: Elég gáz lenne! :lol: De a lényeg... KLÉBER??? Használtatok már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Nekem Kleber nyári gummáim vannak, és szerintem elég jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Nekem Kleber nyári gummáim vannak, és szerintem elég jók. Akik feltették, dícsérik.Én is sok jót hallottam már róla.A téliről is.Sztem jó választás.Asszem talán Michelin termék?De ebben nem vagyok biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Nekem most fog lejárni a műszakim decemberben... de én sem szeretnék mindent kicserélni rajta... (főleg az optikai tuning miatt...) képzeljétek el, kezdhetném a lámpa cserékkel, aztán futómű, stb.... :lol: Elég gáz lenne! :lol: Én így ahogy van az enyém, így mentem műszakira a KPM-hez. Nem volt gond, csak jó alaposan átnézték. A függönyt azért leengedtem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Sziasztok, én kléberrel gurulok, ma volt alkalmam színjégen letesztelni. Nem rossz gumi, de csodák nincsenek. Klébernek hívják annak ellenére, hogy Michelin család. Ennek az lehet az oka, hogy a Michelin nem akarta a nevét adni hozzá teljesen. Persze a "családtag" dolog már önmagában feltételezi, hogy nem rossz gumi. Szerintem jó áron érdemes megvenni, de bolti árat sohasem adnék érte (20 ropi körül a 185/akármi R 14). Jó gumi, elég stabil, de Wolfi, visszasírom a Nokian hakkapeliitta H1-eseimet!!! :lol: Az igazi jég és hógumi. Nem drága, mert max 120-130-as tempóig célszerű használni, de nem is szabad többel menni magyarországon, főleg nem télen! Ellenben ezért kaphatsz egy igazi ragadós gumit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts