Sziszi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 ingyenes mi? Az ismerős az első gari szervízen ott hagyott ca. 100e-t (VW Phaeton) Hat a Citroen-nel meg a Daewoo-nal ingyenes volt :roll: Bazs:Szeva, tegad is latni :lol: Kek irast meg nem szoktad le latom :lol: Joe: Koszonom a helyreigazitast :lol: Egyebkent joindulattal 50% szerintem :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 :arrow: Kicsit tudnak vezetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 :arrow: Kicsit tudnak vezetni Nem rossz !!!!!!! :smt109 Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Haga akkor maradjunk ennyiben. Más. Valaki (esetleg aki ráér) tud-e infót az évnyitóról, ki keresett még helyet, kapott ajánlatot, stb... Vagy nekünk csak a szánk jár a talik után, és szervezni senki sem hajlandó semmit? Kb.: hány főben kell kalkulálni ? Körülnézek én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Kb.: hány főben kell kalkulálni ? Körülnézek én is. 100-ra kb.Ennyien szoktak lenni az évadzárón is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Amit Gepard beírt a találkozó topicba, az egész jól hangzik! :lol: Főleg, mert ott is lehet aludni, és ez nekünk meg egy pár messzebbről jövőnek fontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Kb.: hány főben kell kalkulálni ? Körülnézek én is. Kb: 100 fő, ahogy Wolfi is írta. Nem árt ha megoldható a hangosítás, és esetleg az ottalvás sem. (gondolom lesznek páran akik élnek a lehetőséggel) A dátum pedig Február két utolsó szombatja közül valamelyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Wolfi: nem tagadom, néha odalépek neki. Nem mintha egy erőgép volna, de azért egy picit lehet neki nyomni :lol: Én úgy érzem hogy 80% kímélést kap a kocsi. Átlag napokon nem gyepálom, csak néha :oops: Tudom, csaK vicceltem.Alapvetően én is csak a GSI-t kergetem, de ez még a kezdeti stádium.A fehéret is csak ritkán szoktam nyúzni, de annak a 16V miatt nem árt.Különben ellustul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Látom, Paja már teljes jogú tag - a fórumon is! Gratula! Nézd végig az összes topicot!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Látom, Paja már teljes jogú tag - a fórumon is! Gratula! Nézd végig az összes topicot!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: Reggelig szolgálatban vagyok,tehát időm mint a tenger...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Most beszéltem Dénessel. Az ügye már egész jól áll, ha jól emlékszem akkor a nyomozati költéget (26.000 Ft9 kell megfizetnie. Felfüggesztve kapott 56.000 Ft büntit egy évre. De megmarad a jogsija. Aki tudja Chyga számát az küldje már el nekem, vagy Dénesnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Látom, Paja már teljes jogú tag - a fórumon is! Gratula! Nézd végig az összes topicot!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol:idáig is az volt, csak a fórumlakó felirat felejtődött el átalakulni.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Most beszéltem Dénessel. Az ügye már egész jól áll, ha jól emlékszem akkor a nyomozati költéget (26.000 Ft9 kell megfizetnie. Felfüggesztve kapott 56.000 Ft büntit egy évre. De megmarad a jogsija. Aki tudja Chyga számát az küldje már el nekem, vagy Dénesnek. a Hagalexnek megadtam. elküggyem neked is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 a Hagalexnek megadtam. elküggyem neked is? Lusta belépni MSN-re megkérdezni tőle! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Uhu megköszönném. Johnny, zh-ra készül nincs net közelben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Joee találta: CSEKKOLJÁTOK! Ami itt nem derül ki egyértelműen. A címből látszódik, hogy egy M5-ös BMW és egy RS4-es Audi nyomja. Na de az Audi egy MTM által tuningolt 525LE-s változat! :lol: Azért picsázza el így a BMW-t (kigyorsításoknál nagyon elhúz) :lol: Amúgy nagyon állat, ahogy nyomják a srácok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ami itt nem derül ki egyértelműen. A címből látszódik, hogy egy M5-ös BMW és egy RS4-es Audi nyomja. Na de az Audi egy MTM által tuningolt 525LE-s változat! ;) Azért picsázza el így a BMW-t (kigyorsításoknál nagyon elhúz) :lol: Amúgy nagyon állat, ahogy nyomják a srácok. Gondoltam,hogy neked tetszeni fog! :lol: Ilyenkor sajnálod,hogy a kiskörút csak kétsávos,mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Gondoltam,hogy neked tetszeni fog! ;) Ilyenkor sajnálod,hogy a kiskörút csak kétsávos,mi? :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Képzeljétek, ma frankón beszívtam... a beszívni valót! Hazaérve a munkából felhívtam Ákost (alias Uhuhuhu) és beszélgetés közben leülök a számítógéphez, benyomom a POWER gombot... a gép elkezd bootolni, majd patt, és leáll! Hm. Power gomb again... de már semmi. Hát jó esetben szétugrott a tápom. Rossz esetben az alaplapom és a procim is (már jártam így hasonló tünetekkel). (Még jó, hogy apa laptopja itthon van) Amúgy... elkezdtem foglalkozni az autócsere gondolatával... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Es mit neztel ki ? Ebbol meg ki tudsz szallni bukas nelkul ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Es mit neztel ki ? Ebbol meg ki tudsz szallni bukas nelkul ? Bukás nélkül? :lol: Szerintem ez egy nagyon ritka fogalom az autópiacon! :lol: Hát... az a helyzet, hogy most Szerelmes lettem! Ennyi pénzért ajándék! :lol: Nem? Nyilván meg kellene csípni egy ilyet! Illetve nekem egészen pontosan EZ AZ AUTÓ kellene ;) ... csakhát... mire én lépni tudok... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Ennyiért tényleg ajándék, pláne, hogy mellette a Dacia Logant 7200 euróért adják újonnan. És azért a kettő között hatalmas a különbség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Azt azért tegyük hozzá, hogy nem a DACIA javára...:-) :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Szerintem ezt mindenki sejtette! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 most mémongyátok? lehet azt is tunyigóni... Dácsia RS :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts