Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Hééé....Izé.. ide nem kell ám nikket lopkonni kisaccony!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 (Turner) Ad az enyimé ötezret? :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 (Turner) Ad az enyimé ötezret? :?: :) :) :) :P :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 :smt021 Szívatjuk szivatjuk a nééépet??!! :P Sem'baj több is veszett a Koriéknál anno.(Mohács) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Legközelebbi szekciógyűlésen neked meg Hagánénak elmagyarázzuk a dízel motor műkködési elvét! :) 8) Ez nem ér!!!! Én is tudom, hogy mi a különbség (az viszont kiment a fejemből, hogy Hagának nem benzines a gépe)! :evil: Ezért még számolunk! :evil: (1, 2, 3, 4.... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Ez nem ér!!!! Én is tudom, hogy mi a különbség (az viszont kiment a fejemből, hogy Hagának nem benzines a gépe)! :evil: (1, 2, 3, 4.... :P ) De olvasni....... Mert ott van az aláírásában..... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Szóval voltam a Deák Árpiéknál Lakitelken.Kb. 2 óra alatt megvolt a vezműszíj csere, 10e. volt a munkadíj,és a megbeszélt dolgon kívül még cserés lett a hosszbordás szíj, meg annak spanológergőlye,meg átnézte a járgány ától zettig, és még Extraként a TECH2-vel is megvizsgálta. Így az anyag olyan 40e. volt, mert az első betétek is cserélve lettek, és 10e. volt mindezért a fizetés! Sztem én innentől kezdve hozzá fogom hordani a gépem.Remélem nem kell sűrűn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 RulezEz nem ér!!!! Én is tudom, hogy mi a különbség (az viszont kiment a fejemből, hogy Hagának nem benzines a gépe)! Ezért még számolunk! :oops: :oops: én csak gondoltam poenkodok már kicsit...arról én nem tehetek csókolom hogy "rozsdás szegbe teccet lépni"!! :roll: :roll: ...Verekedni mi? Ahhoz volna eszetek mi? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Ok, nincs harag. :wink: :) Én is viszem szervízbe a kocsit, de csak amolyan tél végi átvizsgálásra, meg azért, mert az alvázat normálisan le tudja mosni, nem úgy mint tavaly, mikor Suzuki szervízbe vittem a kocsit, és úgy mosták le alúlról, hogy utána fél óráig szaggatottan járt a motor meg fulladozott! :evil: Meg megnézetem az akksit is, már több, mint 3 éves, néha hidegben már lassabban forgatja a motort, lehet, hogy újat kell vennem. Ti mit ajánlotok? Milyen márkát? Most Opel-es van benne. Mekkorát? 45 vagy 55 Ah-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Sztem a 45Ah elég a Corsának... Hidegben minden autó aksija lassabban teker... Nekem is vinni kéne, de most éppen nincs"kedvem"....majd ha lesz!! :) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Akkor ápr-12 buli? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Nem április 2? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 De április 02. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 helo srácok hovaírjamhovaírjam: szétszedtem a karbit, összeraktam könyvből: pöccre indul!! (gázzal, benyával nem merem ááá) kicsit alacsonyabb az alapjárat, most olyan a hangja, mint egy hosszában félbevágott V8. összeraktam, beállítottam, fölcsavaroztam, megkerestem a slusszkulcsot, gyííí. :) büszke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Gratula!! :) :) látod tucc te ha naon akarsz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Berlina! Le a kalappal előtted! :) Láttam más topicokban is, hogy bőszen fordítgatsz meg kutatsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Én most nagyon azon vagyok, hogy veszek egy Skoda 120-ast.... Amivel tanyára, szőlőbe, kátyúfertőzött utakra és egyéb veszélyes helyekre lehetne menni, meg télen azt vinném ki a sóra! Az Opelt persze megtartanám! Kínálnak eladót, sötétkék metál...... megnézted már, gázos? szerintem az egy tökéletes csataló lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Igen, gázos, 350et kérnek érte. felicia motoros. (opp, off voltam) Mindez azért van, mert kaptam egy kőfelverődést a mocháztetőre, úgyogy egyre jobban féltem az Opelt..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Igen, gázos, 350et kérnek érte. felicia motoros. (opp, off voltam) Mindez azért van, mert kaptam egy kőfelverődést a mocháztetőre, úgyogy egyre jobban féltem az Opelt..... :) 350000 Forintért 120-as Skoda ? :shock: :shock: Az nem semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 ÁÁ, szóval ez AZ A 135-ös? Vagy egy másik egy másik országrészből? Ha 135-ös akkor azt talán nem lenne barátságos télen széthajtani, vagy talán mégis inkább azt mint az OPIt. Akkor majd szalonállapot is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 kezdünk off lenni.... Nem, sima 120-as, csak felicia mocival, kicsit félek az ilyen motorcserés dolgoktól, mert ha felakad az eredetvizsgán, az szívás. A műszaki még oké lenne, mert + 5000 ért még akkor is leműszakiztatják, ha működésképtelen és karikára rohadt a gép..... Gondoltam öreg Kadettre is, néztem is már, 280 körül lett volna egy 4 ajtós, de nagyon rohadt..... asszem 1.6 diesel volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Mélykék írta:350000 Forintért 120-as Skoda ? Az nem semmi. Na ja.... :shock: ...aranyból van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Haga:neked meg osztom kifele sürü pofonokat! :) Há te a reptéren dolgozol,én meg tok róla vazee??? :mrgreen: Mit csinálsz amúgy ott pontosan? Ui: Én is ott dolgozom! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 ?????????????????????????? Miffan?? Izé...hát a multkor nem tisztáztuk esztet?? Igen ottan dolgozok...bajod?? Fáj a karod?? Mennyé az orvoshoz!! ...ezt ismerted? :) :) ...gyerekkorunk debil csúfolódása! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Műszaki vaok..Most éppen jó sűrűn adok nyűgüző szolgálatokat. ....ha ez neked mond valamit. Amúgy meg a Gripen századnál vagyok fedélzeti fegyver -mechamikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts