Turci Elküldve Május20, 2012 Megoszt Elküldve Május20, 2012 Hát igen azt hiszem mi is így jártunk Joeeval annak idején mikor az FGU-t meg törtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2012 Megoszt Elküldve Május20, 2012 Losi!Már kezdtem meg ilyedni hogy le betegedtél mert régen hoztál ily ajándékot :D :D Nyálcsorog RLZ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Amiről tegnap lemaradtam, de egy sporttárs nem.A történet Szentkirályon játszódik! :D Sziasztok ! Gondoltam - mivel kivételesen van egy kis időm – írok egy rövid élménybeszámolót/helyzetjelentést. Szóval Vasárnap a váratlan lehetőséget megragadva(nem túlzok Robi hívását a zuhany alatt vettem fel) dobtam el mindent és rohantam ki Szentkirályra hogy a ragyogó időben szerencsét próbálja. Nagyon ígéretesnek tűnt az égbolt , dolgom nem lévén nem hagyhattam ki J Kerestem vontatáshoz éppen szintén csak henyélő barátot, hátha kelleni fog motorozni. Száguldottunk Szentkirályra ! Amennyire kecsegtető volt az idő, annyira rosszul esett hogy az első két stratnál semmi emelést nem tudtam találni. Sőt az első startnál gyakorlatilag vaj sima (esti órákra jellemző ) levegőben siklottam oda -vissza. Nem így a második repülésnél. Emelés szintén semmi. Na de a leszállás!!!! Az nem volt vaj sima! Olyan 5-8m-en lehettem amikor egyszer csak megemelte az ernyőmet , egy vélhetően éppen elváló „buborék” .Egy pillanatra megtorpant a szárny, aztán igen nagy sebességgel elindultam előre lefelé. Fékeztem én; de nem szépítem atomra odavertem magam. Vagy két méter hosszan felszántottam a mezőt. A baj az hogy ügyetlenül nem páros lábra érkeztem, hanem a jobb lábam ért először talajt. Ha nincs a bakancs tutira eltörik a bokám, és szakadnak a szalagok. Akkor ott felálltam, mozgattam ,járkáltam. Gondoltam minden OK ! Volt már hasonló fájdalom a lábamban úgy éreztem hogy nincs komoly baj. Nagyot estem de minden rendben nem tört, nem szakadt el semmi Egy búcsú lesiklást megbeszéltünk Robival. Most is mint a korábbiaknál 250-en oldottam. Megbeszéltük hogy a kocsiknál szállok le. De nem vettük számításba hogy ez a mágikus 3. felszállásom. És harmadikra mindig összejön J Szépen becsipogott. Először csak óvatosan 0,5-0,7 aztán ahogy igyekeztem centrírozni szépen emelt 1,5-el. Ebből a termikből szentkirály fölé tekertem olyan 460-470-re amikor valahogy elveszítettem. Indultam vissza .És 300-on ismét elkezdett emelgetni (1,5-el) . Ebből viszont el tudtam tekerni 700m fölé amikor megszűnt az emelés ereszkedek vissza megint , mivel igen eltávolodtam a tanyák fölé. Gondoltam nem ott kellene fájós lábbal leszállni. Jövök-jövök (gyorsítóval 500-on merültem 2.5-öt) amikor megint érzem hogy belefutottam valamibe most olyan 350m körül! És ez volt az amit jó néhány körön keresztül is sikerült úgy megtekerni, ahogyan azt szeretném/képzelem és a nagykönyvben meg van írva. Folyamatosan 2 fölött csipogott a varió, határozottan éreztem a centrifugális erőt és közben nem estem ki egyik irányba sem belőle . Persze ez túl sokáig azért nem tartott L Valószínű valamelyik szűkítést tágítást elrontottam, mert egyszer csak kint voltam belőle és 720-at mutatott a műszer. Fölöttem egy sötétlő aljú kumulusz. Pedig már láttam leki szemeim előtt amint az alapig kitekerek :-) De majd legközelebb. Leszálló irányba fordultam egy hatalmas felhőárnyék felé. tudtam ha elérem akkor vége , de hátha még addig lesz valami. Nem volt! Leszálltam a rét közepére és sajgó bokával , de boldogan csomagoltam 50-55 perc repülés után a cuccomat:-) Persze a nagy örömünkben a szélzsák leszúrót kint felejtettünk. Azért még visszamentünk! De kit érdekel?! :-) Belefért :-) Szuper volt ! Még Még sok ilyet! Viszont este kezdett a bokám egyre jobban fájni és ugyan tovább nem dagadt, de már alig tudtam ráállni. Bár biztosra vettem hogy nem tört- , szakadt el azért csak hagytam magam rábeszélni és bementem a balesetire. Röntgen, gyors szemrevételezés! „Mi történt? „ „Leestem a lépcsőn! J” Látszott: Tök leszarták! „Nem tört nem szakadt. Pihentessem , borogassam ,jegeljem.” Szóval tegnap mindenből debütáltam : Magasság , időtartam, sérülés ! Remélem az előbbi kettőből ez volt a minimum az utóbbiból pedig életem végéig ez lesz az egyéni rekordom. Kb. 1 hét betegállomány (reggel csak egy lábon ugrálva tudtam kimenni a WC-re) Na ezért írhattam kisregényt :-( Remélem hét végére már jó lesz és tudom használni! De ha kell én fél lábbal is felszállok , majd gyorsabban ugrálok :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Hello Skacok, Olyan kerdesme lenne, hogy lakik valaki Kecskemeten Panelba, vagy e valakinek ismerös aki le tudja nekem merni egy panelnak a konyhajat. Esetleg 1-2 Fotoval együtt, eleg fontos es SOS informaciora lenne szüksegem. Köszi Dini Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Már felhívtam a biztosítót... Sajnos mind1 ki vezeti az autót, az üzembentartó a hunyó.... :closedeyes: hello :) ja sajna ez igy igaz ezt a pärom is megszivta amikor az asträjät összecsuktam tavaj üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 hello :) ja sajna ez igy igaz ezt a pärom is megszivta amikor az asträjät összecsuktam tavaj üdv. Corsa ok? :) Fiad ok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Corsa ok? :) Fiad ok? :) persze ok minden de köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Jól sikerült a tejfakasztó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Hello Skacok, Olyan kerdesme lenne, hogy lakik valaki Kecskemeten Panelba, vagy e valakinek ismerös aki le tudja nekem merni egy panelnak a konyhajat. Esetleg 1-2 Fotoval együtt, eleg fontos es SOS informaciora lenne szüksegem. Köszi Dini Én lakok, de csak eddig minimum 5 féle konyhát láttam panel lakásban. Attól is függ, hogy melyik városrész, hány éves az épület, mekkora a lakás összalapterülete és szerintem minimum még függ vagy 3-4 körülménytől. Úgyhogy pontosíts ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Hello Skacok, Olyan kerdesme lenne, hogy lakik valaki Kecskemeten Panelba, vagy e valakinek ismerös aki le tudja nekem merni egy panelnak a konyhajat. Esetleg 1-2 Fotoval együtt, eleg fontos es SOS informaciora lenne szüksegem. Köszi Dini Én is láttam pár panel konyhát itt kecsón. Ahogy aXXon is írta pontosíts kicsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Azt meg én nem értem, hogy ha annyira SOS, a telefon ismeretlen készülék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Azt meg én nem értem, hogy ha annyira SOS, a telefon ismeretlen készülék? Mi az a telefon?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Jól sikerült a tejfakasztó. :) az tuti tej van meg lessz is :) köszi mindenkinek :) jo volt amire emlekszem hehe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Amiről beszéltünk?PMR/Baofeng UV200? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Beszéltem ma Karlóval és megemlítette, hogy egyik ismije eladná az Astra F-be való injolájsz lámpáját xenyonnal együtt 30 péézért.Gyanítom, a dolog alkuképes is lehet, szóval ha valakit érdekel, hílja fel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Ma láttam az ex-Corsámat! Egész nap a munkahelyem előtt állt, nem tudom, kié. DE olyan jó volt látni, még mindig nagyon szép. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 hali valaki esetleg tudja mi a C-s vectraknak a gyari tompitott izzo tipusa es ahhoz milyen foglalat kell mert ugy vettem hogy ki van cserelve xenonra de szeretnem vissza allitani a gyari vilagitast meg mielott megbuntetnek. koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 ha jól emlékszem akkor H7 van benne (4db) és remélem hogy a xenon beszerelésekor nem vágták le az izzó gyári foglalatát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 ha jól emlékszem akkor H7 van benne (4db) és remélem hogy a xenon beszerelésekor nem vágták le az izzó gyári foglalatát. nem tudom majd kiderul meg nem szedtem szet Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Ma láttam az ex-Corsámat! Egész nap a munkahelyem előtt állt, nem tudom, kié. DE olyan jó volt látni, még mindig nagyon szép. :wub: Mi pedig éppen mögöttetek jöttünk ma a Kossuth-on, miután beértünk Kiskőrösre kb. 11:52 körül! :D Szép az Caravan! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Stefán vett egy A1-es Spidert.Állítólag gombokért.Kíváncsian várom a fotókat és egy rövid leírást a gépsasról! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Stefán vett egy A1-es Spidert.Állítólag gombokért.Kíváncsian várom a fotókat és egy rövid leírást a gépsasról! :D Vááá, hamár így kiszivárgott... Tényleg korrekt áron adták, igaz már pár éve áll és forgalomba is kell helyezni, de garázsban tartják és meglepően jó állapotban van a kritikus helyeken. 13NB motor van benne és mivel ritka típusról van szó, NEM lesz benne XE! :) Egy karbisort azért lehet, hogy majd kap, az olyan autentikus :D Lesz vele mit csinálni, de szerintem eléggé fanatikushoz kerül ahhoz, hogy mindent megkapjon :) Egyelőre le van foglalózva, ha minden jól megy 1-2 héten belül elhozom, akkor ígérem körbefotózom, mert a nagy izgalomban elfelejtettem képeket is csinálni és jó alaposan leírom mi van vele. Lehet, hogy valami kis cikket összedobok, elvileg már van valami ilyesmi is itt ha jól rémlik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Jó a Camaro teszt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 nem tudom majd kiderul meg nem szedtem szet na megoldodott csak az izzo volt kicserelve ugyan ugy nezett ki mint a H7 es izzo a xenon.csak csere meg a trafo lehuzgalasa es kesz is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts