Kacsero Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Megértelek, én is sajnálom, kár érte. Nekem is emlék, azzal voltunk először Szerbiában. Hidd el nekem is rengeteg élményem, és emlékem van vele... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Csabi semmi baj, lövünk hozzá egy donort itt kint 150 euroért láttam a múltkor, megkalapáljuk kicsit és mehet a piacra mint sérülésmentes autó Tomi,ha tudsz ilyet, az érdekel... küldj kontaktot, vagy linket emailben... :lurker: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Tomi! Manta Janiék tudnak egy B Corsa C14SE-t klímával, baráttól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 miért kell kivenni? Azért, mert nálam az olajpumpa csöve nem fért el tőle ki kellett vágni belőle különben nem lehetett volna felrakni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Egy kis jogi segítség kellene: mikor vettem az Astrát, kötöttem rá biztosítást a kereskedésben. Az alkusz fickó kiszámolta az Astra biztosítóra, de én nem akartam ott kötni, így K&H lett. Aláírtam, ahogy kell. Ki is jött a csekk, befizettem, oké. Igen ám, de rá két hétre jött az Astrától is csekk. Csak egy csekk. Felhívtam az alkuszt, átküldtem a káendhás kötvényt faxon, azt mondták, az Astránál nem is látják a szerződést. Megnyugodtam. Erre ma jön a A-tól KÖTVÉNY és megint csekk. Dehát alá sem írtam semmit, hogy lenne kötvény?? Mindjárt felrobbanok. Mivel este láttam csak a levelet, nem lehetett senkit felhívni. De be vagyok tojva hogy ha nem fizetem be, akkor malusba megyek és megszűnik a kocsimra a bizotsítás..... Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 A központi BM adatbázisból kiderül, hogy melyik biztosítónál vagy....eleve nem is engedi egy autóra 2 biztosító bejegyzését. Nálam is érdekes volt a szitu, váltottam biztosítót és a régi nem dec 31-el mondta fel ahogy a többiek szokták és a Netrisk is kérte hanem január 1-el, ezért az új biztosító nem tudta a központi adatbázisba bejegyezni a biztosításomat. 3 hétig szaladgáltam utána a régihez mire törölték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Köszi! De ha nem írtam alá, csak a K&H-sat, akkor az érvényes, ugye? Vagy az Astra biztosító, mert arra kötötte (ezek szerint) előbb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Köszi! De ha nem írtam alá, csak a K&H-sat, akkor az érvényes, ugye? Vagy az Astra biztosító, mert arra kötötte (ezek szerint) előbb? alkuszok szokták csinálni,hogy valami nem hivatalos "előszerződésként" elküldik aláírás nélkül meg adatokkal a pépört, mondjuk véleményezésre és erre reagál a biztosító ha nem ok valami csak az érvényes amit aláírtál Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Beszéltem Turcival (köszönöm!) és úgy tűnik, futni kell pár kört, mielőtt rendben lezárhatnám ezt a dolgot. :goofy: A kedves alkusszal pedig külön el fogok beszélgetni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Netrisk-et ajánlom neked is, alkuszokkal már volt gondom anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Netrisk-et ajánlom neked is, alkuszokkal már volt gondom anno. 4 vagy 5 éve ők intézik nekem, semmi gond nem volt még. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Amúgy nekem is minden netrisek-es, de akkor ott a kereskedésben csak alkusszal tudtam kötni. Persze, amint lehet, eljövök onnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Nem, én úgy tudom,h akkor is a hátulja kapott, úgy hozták be, és hátsó futómű volt kompletten cserélve... Még remekebb! :unsure: Most ugrott be, hogy még hiteles a géped......ebből lehet gáz, ha a bank fülébe jut a dolog.Már pedig a káresemény miatt sajnos fog.Ilyenkor vissza szokták venni a gépet, de ez nem 100. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 elcsavarta a nyomaték a kasznit :) 125HP a pokolban is 125HP! :D Vagy ez már 140? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Még remekebb! Most ugrott be, hogy még hiteles a géped......ebből lehet gáz, ha a bank fülébe jut a dolog.Már pedig a káresemény miatt sajnos fog.Ilyenkor vissza szokták venni a gépet, de ez nem 100. Augusztusban jár le a hitel... eddig fizetve volt rendesen,meg ezután is lesz...(remélem) szvl,nem hiszem,h belekötnek már... Engem inkább az idegesít, h a bónusom,megint leugrik 2-vel, és ilyenkor hogy lesz majd az átírás a nevemről... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 125HP a pokolban is 125HP! :D Vagy ez már 140? 125 csak de azert nem egy gyorsulo bajnok.viszont cserebe tetszik hogy nem kell 5. bol levaltanom ha elozok :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Engem inkább az idegesít, h a bónusom,megint leugrik 2-vel, és ilyenkor hogy lesz majd az átírás a nevemről... <_< Tudom, hogy menjek az anyámba, de ezen akkor kellett volna agyalni, amikor így "eladtad". Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Elintéztem az ügyet (talán) :D Törölték a másik téves biztosítást, de csak akkor hiszem el, ha tényleg nem jön több levél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Augusztusban jár le a hitel... eddig fizetve volt rendesen,meg ezután is lesz...(remélem) szvl,nem hiszem,h belekötnek már... Engem inkább az idegesít, h a bónusom,megint leugrik 2-vel, és ilyenkor hogy lesz majd az átírás a nevemről... <_< Nos, erről meg kell kérdezni egy biztosítós embert. 125 csak de azert nem egy gyorsulo bajnok.viszont cserebe tetszik hogy nem kell 5. bol levaltanom ha elozok :icon1: ........csak ne lenne olyan dög nehéz..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Május18, 2012 Megoszt Elküldve Május18, 2012 Nos, erről meg kell kérdezni egy biztosítós embert. ........csak ne lenne olyan dög nehéz..... :D hat igen eleg sulyos nade nem is versenyezni van :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május18, 2012 Megoszt Elküldve Május18, 2012 Augusztusban jár le a hitel... eddig fizetve volt rendesen,meg ezután is lesz...(remélem) szvl,nem hiszem,h belekötnek már... Engem inkább az idegesít, h a bónusom,megint leugrik 2-vel, és ilyenkor hogy lesz majd az átírás a nevemről... <_< Az nem számít, hogy nem te vezetted az autót? Mindenképp a te bónuszod bánja? Ezt meg kellene érdeklődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 Sínbohóc?Blokkolnám.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 volt egy jó napja a mozdonyvezetőnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 Losi!Már kezdtem meg ilyedni hogy le betegedtél mert régen hoztál ily ajándékot :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május19, 2012 Megoszt Elküldve Május19, 2012 Az nem számít, hogy nem te vezetted az autót? Mindenképp a te bónuszod bánja? Ezt meg kellene érdeklődni. Már felhívtam a biztosítót... Sajnos mind1 ki vezeti az autót, az üzembentartó a hunyó.... :closedeyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts