corsarulez Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Hűha, ezt honnan tudod? :) Amúgy igen, onnan van. Alapból pirosat szerettem volna, de abból nincs sok eladó. Viszont amint megláttam ezt az autót, máris megtetszett. ;) Deréktámaszos, combtámaszos(vagymi) ülése van, belül is nagyon szép és kazettás magnó van benne, ami szintén feltétel volt, mert a kazettáimat csak a Skodában tudtam hallgatni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Hűha, ezt honnan tudod? :) Amúgy igen, onnan van. Voltam már ott, ismerős volt a hely! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Köszi, Losi. Íme az autók: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Gratulálok én is a nyolcszelepes választásért tényleg sok hűhótól megkímélitek magatokat. Jók a rendszámok sokba voltak? :-)) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Köszi! :) A Corsám is 8 szelepes volt és nagyon szerettem. Egyébként ez sem sokkal lomhább, mint a 16 szelepes 1.6-os előző Astrám volt. Két dolgot hiányolok még belőle, ebből az egyik pótolható: vonóhorog és napfénytető. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Köszi, Losi. Íme az autók: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Gratula hozzá, szép outó! Sok beleset mentes km-ert!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Na, ha nagy hülyeséget írnék, ne hurrogjatok le, de szükségem lenne egy IC vezérelt indexrelére, nincs valakinél kallódva elfekvőbe, amitől egy-két sörért megválna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Múlt héten hétfőn a szembe szomszéd vitte a Corsa b 1.0-át műszakira a Birizdóhoz. Füri féle vonal. Miután végzett, megállt az Univer mintaboltnál.Mikor ott is végzett és menni akart, a korzi megmakacsolta magát. Mivel az anyukáját ápolja és nem tudott kit felhívni, ill. be is pánikolt, hogy ha ott hagyja az autót és haza megy akkor lelopják a kerekeit meg ilyenek, elhúzatta a gépet a Tormásiékhoz, akik 126e.ft-ért kicserélték az AC pumpát. Mikor elmesélte, azt hittem a pofám leszakad! Így lehúzni valakit egy bontottan 5-10e.ft-os alkatrészért és maximum 1 órás melóért..... :angry2: :angry2: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Még az is lehet, hogy bontottat szereltek be, de ha nem akkor szerencséje volt. Hallani érdekes dolgokat mostanság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Cartársak itt a tavasz megérkezett az első benzinszívó szúnyog! :blink: Tegnap estefelé melóztam és arra járhatott még a zárható tanksapkát is elvitte, de otthon biztosan meglepődött bioetanollal kicsit másképp indulhat a mocija. :confused: Egy kis nosztalgia a gyermekkorból: http://www.youtube.com/watch?v=UnaMR8MCQ0Q Mától a tankfedél is riasztóra van kötve! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Tomi! Neked ez tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Cartársak itt a tavasz megérkezett az első benzinszívó szúnyog! :blink: Tegnap estefelé melóztam és arra járhatott még a zárható tanksapkát is elvitte, de otthon biztosan meglepődött bioetanollal kicsit másképp indulhat a mocija. :confused: Ha rátölti, akkor max. kicsit fulladni fog a technika ha elb.@szabta a keverési arányt. Ha nagyon, akkor fog átkozódni! :D Tomi! Neked ez tetszik? Élőben egész autó benyomását kelti, és a totalcaros teszt is jót szólt róla. Nekem bejön. Részrehajlás nélkül is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Én amúgy imádom az Alfákat, de ez a kocsit kicsit fura. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Ronda bociszemű... Inkább ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Ez már jöhetne!!! :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Ez már jöhetne!!! :sneaky: 3.2 V6-tal persze :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Tomi! Neked ez tetszik? Tudom, hogy Tomit kérdezted, de az alfa nekem soha nem tetszett. Női autó... Udi, hol melózol te, hogy ilyen veszélyes a környék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Helyben melóztam, persze mindenhol vannak "szúnyogok". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/zafira/opel_zafira_2.0_opc_foglalozva_foglalozva-5614695 Valkai Zsolt részére foglalózva. Azért most már elég messzire elszárnyalt a suzukitól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 http://www.hasznalta...lalozva-5614695 Valkai Zsolt részére foglalózva. Azért most már elég messzire elszárnyalt a suzukitól :) Kiváncsi vagyok meddig lesz nála! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Kiváncsi vagyok meddig lesz nála! Az erősen függ a fogyasztástól szerintem, de biztosan nem fog sokat enni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 http://www.hasznalta...lalozva-5614695 Valkai Zsolt részére foglalózva. Azért most már elég messzire elszárnyalt a suzukitól :) kár érte szép autó volt. majd figyelek mit szól az étolajos gázolajos benzinhez meg a 150 rúd szalámihoz és az olajos alkatrészek repüléséhez a csomagtartóban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 kár érte szép autó volt. majd figyelek mit szól az étolajos gázolajos benzinhez meg a 150 rúd szalámihoz és az olajos alkatrészek repüléséhez a csomagtartóban :) Úgy tudom, hogy az asszony autója lesz. Annak meg már mi értelme? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Üdv Ismét feltenném a kérdést, hogy ki az aki jönne szombaton Lacházára Opeles találkozóval egybekötött gyorsulásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 én már biztosan nem közbe jött egy munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Üdv Ismét feltenném a kérdést, hogy ki az aki jönne szombaton Lacházára Opeles találkozóval egybekötött gyorsulásra. Szerintem snowman megy, de ő már Honda klubbos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts