Kacsero Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Qrva faca... 3 hete cserélték a szélvédőmet, és ma délelőtt megint megrepedt... :unsure: :angry: Remélem gariba kicserélik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Üdv 24.-én Lacházán Opel találkozó. Én megyek egy Opeles cimborámmal. Innen velünk tart valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Skacok valaki szólna Kis Kaszának hogy nem jött meg hozzám a cucca!Megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 én megyek turci szólok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Üdv 24.-én Lacházán Opel találkozó. Én megyek egy Opeles cimborámmal. Innen velünk tart valaki? Sajnos az idén ezt is kihagyom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Köszi!Ha otthon leszek megyünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 hoppá: http://www.streetfire.net/video/lamborghini-aventador-crashes-into-snow-bank_2378296.htm és itt a cikk: http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2012/03/03/ha_fotozol_utok/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 az állatok: http://www.streetfire.net/video/volkswagen-golf-engine-chained-to-a-tree_2378334.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 itthon még pénzt adtak volna ezért az autóért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 egy példa hogy hová süllyed az autógyártás, vagy a másik oldalró hol tart a fiat de mivel nekem egy ilyenem van csak nem opel embléméval így joggal mondhatom, hogy ez inkább süllyedés. figyeljük csak meg a mérnöki kreativitást a dísztárcsán. ua mint a fiat csak nincs rajta a fiat logo ennyire gagyi legyen valami, meddig tart feltenni egy corsa dísztárcsát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Srácok!Régóta téma de egy időre mindig feledésbe merül a klubbos verda kérdése!Most lenne egy lehetőség még pedig egy munkatársamnak feleslegessé vált egy II WV Golfl!Mondtam nekem kell ingyen ide adja!Komoly baja nincs a kocsinak annyi csak Októberig van rajta műszaki meg hogy marad német rendszámos!Ha gondoljátok beszéljünk róla ha nem akkor marad itt kinn a kocsi és itt elszaladgálok vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Srácok!Régóta téma de egy időre mindig feledésbe merül a klubbos verda kérdése!Most lenne egy lehetőség még pedig egy munkatársamnak feleslegessé vált egy II WV Golfl!Mondtam nekem kell ingyen ide adja!Komoly baja nincs a kocsinak annyi csak Októberig van rajta műszaki meg hogy marad német rendszámos!Ha gondoljátok beszéljünk róla ha nem akkor marad itt kinn a kocsi és itt elszaladgálok vele! Sajna csak 1 napig vezetheti a tulaj a külföldi rendszámos gépeket- vagyis ha van igazolásod, hogy életvitelszerűen kint élsz, ezzel bizonyítva, hogy jogszerűen használod itthon a saját külföldi rendszámú autódat. Nem régóta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Beszéltem egy másik fényezővel egy munkatársammal!A Nyárlőrinci 330 ezer helyett ő adott egy 190 ezres ajánlatot egy komplett külső-belső fényezéssel valamint a 2 garnitúra alufelnivel együtt!Igaz Várpalotára kell levinni majd az autót de ennyiért leviszem!A neten láttam munkáját meg az ő kocsiját és nem dolgozik csúnyán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 egy példa hogy hová süllyed az autógyártás, vagy a másik oldalró hol tart a fiat de mivel nekem egy ilyenem van csak nem opel embléméval így joggal mondhatom, hogy ez inkább süllyedés. figyeljük csak meg a mérnöki kreativitást a dísztárcsán. ua mint a fiat csak nincs rajta a fiat logo ennyire gagyi legyen valami, meddig tart feltenni egy corsa dísztárcsát? Elég sok autógyártó játszik mostanság erre.A Fiat a Chryslerrel kezdte, talán még jól is áll neki hiszen autószerűvé változtatták a gagyi amerikai műanyag autókat.Most nem a motorra kell gondolni, hiszen a kinti motorpaletta itthon életképtelen, hanem a beltérre, extrákra, miegymásra. Ez az autó Doblóként bejön.Combóként több mint gagyi. u.u.: Valaki árulja már el végre, hogy hogyan lehet a képet kilőni, mikor idézném azt a hozzászólást amiben benne van?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 ... u.u.: Valaki árulja már el végre, hogy hogyan lehet a képet kilőni, mikor idézném azt a hozzászólást amiben benne van?? Én egyszer úgy csináltam, hogy a képre vittem a nyilat, az egérrel jobb gomb-klikk, törlés és kész- ez tűnt a legegyszerűbbnek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Igen képre jobb klikk aztán törlés és eltűnik a kép az idézésből Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Én egyszer úgy csináltam, hogy a képre vittem a nyilat, az egérrel jobb gomb-klikk, törlés és kész- ez tűnt a legegyszerűbbnek... :D Köszi az infót.Próbáltam, de amint kijelölés után arra kattintottam volna hogy törlés, nem történt semmi.Még gyakorolnom kell! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 (edited) Sziasztok Meg tudná nekem valaki írni Udi telefonszámát? E85Power kérdéssel fordulnék hozzá. Előre is köszi :) Szerk.: Köszönöm már közben megoldódott. Szóval tárgytalan. :) Módosítva Március10, 2012 : Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Sziasztok! Örömmel jelentem, hogy családunk ma egy újabb 4 kerekű taggal bővült: G Astra , hófehér, 1.6 8 szelepes Caravan. :) A Vectra marad, a Skoda helyett lesz ez. Képeket hamarosan rakok fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Sziasztok! Örömmel jelentem, hogy családunk ma egy újabb 4 kerekű taggal bővült: G Astra , hófehér, 1.6 8 szelepes Caravan. :) A Vectra marad, a Skoda helyett lesz ez. Képeket hamarosan rakok fel. Sziasztok! Örömmel jelentem, hogy családunk ma egy újabb 4 kerekű taggal bővült: G Astra , hófehér, 1.6 8 szelepes Caravan. :) A Vectra marad, a Skoda helyett lesz ez. Képeket hamarosan rakok fel. Csak gyorsan... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Örömmel jelentem, hogy családunk ma egy újabb 4 kerekű taggal bővült: G Astra , hófehér, 1.6 8 szelepes Caravan. :) Gratula hozzá! Jó választás, hogy nem 16V-t újítottatok be.A színért pedig külön.Nekem bejön a fehér. Ezzel alapból nem lehet annyi probléma.Sok balesetmentes, és meghibásodás mentes megtett kilométert kívánok hozzá! :) más: A hirtelen jött jó idő erősen megvisel néhány közlekedőt. Ezen a hétvégén annyi idiótával találkoztam, hogy pl. tegnap örültem annak, hogy végre haza értem anélkül, hogy nekem jöttek volna. Pedig a Puntóval aztán végképp nem álltam le büntetni senkit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Köszi, Losi. Íme az autók: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Egyébként rengeteg ipari hulladékot is láttunk keresés közben... 900 000-ért szanaszéjjel szakadt belsővel, hátul meg betonmaradékokkal, körbetörve, 14 éves autó.... nem is értem, mikor ennyire áll a piac, miért nyomják fel ennyire az árakat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Egyébként rengeteg ipari hulladékot is láttunk keresés közben... 900 000-ért szanaszéjjel szakadt belsővel, hátul meg betonmaradékokkal, körbetörve, 14 éves autó.... nem is értem, mikor ennyire áll a piac, miért nyomják fel ennyire az árakat? Minden alkuképes manapság. De lepukkant hulladékért nem érdemes a kereskedő vagy tulaj tenyerét csapkodni. Árulja csak tovább a fos@át! :D A múlt héten voltam bent a merkantilnál, egy ismerős kért meg rá, hogy nézzek meg neki egy autót. Hát volt bent minden. Zömében Suzukikból lehetett volna Dunát rekeszteni, de volt más is. Egy-két darab egész jónak tűnt, de a feltüntetett kilométereket látva az ilyesmit ma már meghagynám a vállalkozó kedvű usereknek. :D Tegnap itt a közön előttünk nem sokkal egy fekete CDTi Zafira II.-t nézegetett a Taxis tulaja.....Megadta magát a kincsem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Köszi, Losi. Íme az autók: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Ez a dunaföldvári Opel kereskedés volt? :D Amúgy szép ótó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts