paja Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 A Gamf csapat is megoldotta , ha jól emlékszem Bosch aksis kéziszerszámok akumlátorából... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 "A MÁV-TRAKCIÓ Zrt. gördülőállománya A vasúti közlekedés jellegzetessége, hogy a vasúti járműveknek csak egy csoportja, a vontatójárművek rendelkeznek önmaguk, illetve a hozzájuk kapcsolt járművek vontatásához (azaz a jármű, illetve járművek menetellenállásainak leküzdéséhez) szükséges gépi berendezéssel." :) vagyis van benne motor. a szerk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 "A MÁV-TRAKCIÓ Zrt. gördülőállománya A vasúti közlekedés jellegzetessége, hogy a vasúti járműveknek csak egy csoportja, a vontatójárművek rendelkeznek önmaguk, illetve a hozzájuk kapcsolt járművek vontatásához (azaz a jármű, illetve járművek menetellenállásainak leküzdéséhez) szükséges gépi berendezéssel." :) vagyis van benne motor. a szerk. Miket nézegetsz te? :D Inkább ilyet nézzél: http://www.napiszar.com/uploads/2012/02/01/0b67a492e7ac9dfb8c8a878e2ef54519.jpg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 Modellvasút és igazi ez egy hobbi csak sok idő és nagy hely kell egy komolynak, most éppen azon gondolkodom, hogy a H0-át lecserélem TT-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 mutatom: a kék egy MÁV Taurus mozdony 1047 006-0 pályaszámmal élőben: A másik egy ER-20 Hercules dispolok 009 munka közben: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 Modellvasút és igazi ez egy hobbi csak sok idő és nagy hely kell egy komolynak, most éppen azon gondolkodom, hogy a H0-át lecserélem TT-re. mid van eladó H0 -ból és mennyiért? Ja és még alkudni akarok ám a feléből is még valamennyit :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 Modellvasút és igazi ez egy hobbi csak sok idő és nagy hely kell egy komolynak, most éppen azon gondolkodom, hogy a H0-át lecserélem TT-re. Az egyik kollégám egy Pözsó Partnert cserélt le egy TT-re :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 mid van eladó H0 -ból és mennyiért? amit a képeken láttál A Taurus Piko digitális a Hercules Roco digitális a sínszet Roco geoline ágyazatos az íves váltó dekóderrel vezérelhető. a többi még nem :) az árat meg a vevő mondja meg én max elfogadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 amit a képeken láttál A Taurus Piko digitális a Hercules Roco digitális a sínszet Roco geoline ágyazatos az íves váltó dekóderrel vezérelhető. a többi még nem :) az árat meg a vevő mondja meg én max elfogadom. Hú ezek szép darabok, de én kicsit másabb irányban kezdtem neki a gyűjtésnek majd az építés lassan kezdetét veszi. Volt nekem is ilyen "nagy" mozdonyom de végül a gőzös irányba indultam, valahogy azok jobban tetszenek. A terv az, hogy egy bánya és egy kis vasút szeli majd a tájat. Bánya+bányász falu és egy kis város. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Például ez: http://www.hasznalta...ktromos-5447681 Lambo ajtós. :D :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Lambo ajtós. :D :omg: Akkor már inkább Lambo tetős, nem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Nno harcostársak az van, hogy a régi reg.emmel nem tudok belépni a fórumba sem otthonról, sem pedig anyuméktól.Hálás lennék, ha valamelyik szakértő megnézné, hogy mijarákvan. Nem ismeri fel sem a régi nickem, sem pedig az emailemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Nno harcostársak az van, hogy a régi reg.emmel nem tudok belépni a fórumba sem otthonról, sem pedig anyuméktól.Hálás lennék, ha valamelyik szakértő megnézné, hogy mijarákvan. Nem ismeri fel sem a régi nickem, sem pedig az emailemet. Megnéztem, de nem láttam semmi különset. Írok az adminnak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Megnéztem, de nem láttam semmi különset. Írok az adminnak! ;) Thx.Amúgy ma leteszteltem a Puntót téli körülmények között. Ezzel a használt téli gumival is iszonyat jót autóztam Kiskőrösre.Nagyon jól tapadt, és mellé párosult a jó futómű is.Tisztára mint valami Rallye-s videójáték! :D Éppen ezért a sok tötymörgőt nem igazán toleráltam. Viszont itt kméten reggel meg teli volt kreténnel az út. Élen a terepjárósok, aztán a többi luxuskotla.Remek volt.Idióták egy rakáson. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Thx.Amúgy ma leteszteltem a Puntót téli körülmények között. Ezzel a használt téli gumival is iszonyat jót autóztam Kiskőrösre.Nagyon jól tapadt, és mellé párosult a jó futómű is.Tisztára mint valami Rallye-s videójáték! :D Éppen ezért a sok tötymörgőt nem igazán toleráltam. Viszont itt kméten reggel meg teli volt kreténnel az út. Élen a terepjárósok, aztán a többi luxuskotla.Remek volt.Idióták egy rakáson. :omg: Menetek mint az eszetlen egymás seggében. Kapubejáróból kiparkoló barom, le nem takarított abalakokkal majdnem belém toltaott... Persze az utakat nem takarítják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Thx.Amúgy ma leteszteltem a Puntót téli körülmények között. Ezzel a használt téli gumival is iszonyat jót autóztam Kiskőrösre.Nagyon jól tapadt, és mellé párosult a jó futómű is.Tisztára mint valami Rallye-s videójáték! :D Éppen ezért a sok tötymörgőt nem igazán toleráltam. Viszont itt kméten reggel meg teli volt kreténnel az út. Élen a terepjárósok, aztán a többi luxuskotla.Remek volt.Idióták egy rakáson. :omg: erre ne válaszolj de minnyárt elfogy a napi limited Losi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Már tud írni Losi, hiba javítva. (mail cím miatt nem tudott belépni, aki teheti csekkolja le, hogy jó van-e neki beállítva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Lambo ajtós. :D :omg: Ha tuningra kerül sor ez legalább alap, mondjuk a nagy zene már okozhat problémát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Srácok! Nem tudja valaki,hogy hol lehet kölcsönözni szőnyeg takarító gépet, kecsón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Srácok! Nem tudja valaki,hogy hol lehet kölcsönözni szőnyeg takarító gépet, kecsón? Ramirent Kft http://www.ramirent....ecskemetSzőnyeg és kárpittisztító gép: http://www.ramirent....rmekadatlap=474 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Már tud írni Losi, hiba javítva. (mail cím miatt nem tudott belépni, aki teheti csekkolja le, hogy jó van-e neki beállítva) Thx a segítséget.Újra itt.Valami megtréfált! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Ramirent Kft http://www.ramirent....ecskemetSzőnyeg és kárpittisztító gép: http://www.ramirent....rmekadatlap=474 Köszi! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Köszi! :icon1: bocs nem volt netem :) Emőke a tulaj a kecskeméti Raminél Kedves szőke lány :) hivatkozhatsz rám kint van az István király krt-on be kell menni a Bátori raktár felé mintha a Weasler felé mennél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Egy kis játék hétvégén: Link hamarosan..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Egy kis játék hétvégén: http://www.youtube.com/watch?v=8vPXnq_6WBw&feature=share az EMI letiltotta a videót szerintem csak más néven töltsd fel újra! Xerintem az abaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts