Róóóland Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Doosan! Gyálról, biogáz moci. Kicsontozva kaptátok, csak a főtengely volt benne, hengerfejek nem voltak rajta. Na így már rémlik. Eyébként, ahhoz képest, elég sok ilyen gázos motort illetve hengerfejet javítunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Bazsit csak arra kértem, hogy mesélje el, hogy kell kivenni, erre hoz egy csavarhúzót, és mint az óvodás a legót szétkapja. Visszapakolás után pedig láss csodát működni kezdett.. Én ezt régen sem értettem, de biztos én vagyok a hülye... Bazsi nagy művész! :D Volt pár ilyen már a kezében! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Na így már rémlik. Eyébként, ahhoz képest, elég sok ilyen gázos motort illetve hengerfejet javítunk. És a Janbacher is a tiétek volt nem? Valamelyik nap lett kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 És a Janbacher is a tiétek volt nem? Valamelyik nap lett kész. Yep!Szögedi cucc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Hy! Tud valaki nekem ajánlani olyan helyet kecsón,ahol szélvédőt cserélnek omegába? Jó,gyors,és persze ne veszett drága legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Losi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Hy! Tud valaki nekem ajánlani olyan helyet kecsón,ahol szélvédőt cserélnek omegába? Jó,gyors,és persze ne veszett drága legyen :D Omega B: első, zöld, kék napvédősáv 14 200 FT http://www.bestglass.hu/Kecskemet Hívd fel őket, időpont egyeztetés miatt. Bőven jó a kínai szélvédő, Baranyi Ferivel anno én is beszéltem és igaza volt abban, hogy harmad annyiba kerül, ergo 3x cserélheted, ha bevágja a kavics a pilkington árából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Omega B: első, zöld, kék napvédősáv 14 200 FT http://www.bestglass.hu/Kecskemet Hívd fel őket, időpont egyeztetés miatt. Bőven jó a kínai szélvédő, Baranyi Ferivel anno én is beszéltem és igaza volt abban, hogy harmad annyiba kerül, ergo 3x cserélheted, ha bevágja a kavics a pilkington árából. Köszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Losi! http://img6.indafoto.hu/9/5/64205_a41e67d5eda4148f550121b1a7d76792/11870879_c19c2362c63ae30bc0b9fa4f3370941e_l.jpg Klafa cucc, de nagyon bokorugró! :D Amúgy hogyan lehet kilőni az img-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Az én tapasztalatom, hogy kínaiból van nagyon vacak is, ismerős kasznis befürdött vele párszor... Érdemes megkérdezni Szilvesztert az Énekes utcán (szuzuki bontós) Nekünk az F-ben ő cserélt anno, 20 lett volna a kínai 24 lett a nem kínai utángyártott... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Az én tapasztalatom, hogy kínaiból van nagyon vacak is, ismerős kasznis befürdött vele párszor... Érdemes megkérdezni Szilvesztert az Énekes utcán (szuzuki bontós) Nekünk az F-ben ő cserélt anno, 20 lett volna a kínai 24 lett a nem kínai utángyártott... ;) Sony tv-ből is van kaka... :) Amúgy az nem pont a bestglass-os csávó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Az én tapasztalatom, hogy kínaiból van nagyon vacak is, ismerős kasznis befürdött vele párszor... Érdemes megkérdezni Szilvesztert az Énekes utcán (szuzuki bontós) Nekünk az F-ben ő cserélt anno, 20 lett volna a kínai 24 lett a nem kínai utángyártott... ;) Kontaktod tudsz adni? Amúgy az nem pont a bestglass-os csávó? jó a kérdés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 nekem a halasi út végén tettek egy ablakot a pirosba kb 12ért kínai de át lehet látni rajta és nem tört el, nem ázik be Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Érdemes-e még ilyenkor megvenni az alukereket nyárra és ha igen, hol érdemes érdeklődnöm Kecskeméten, illetve az interneten? NEM újat akarok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Attól függ mire kell és mennyi pénzed van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Hát a Swiftemre természetesen :) elvileg, ha jól tudom, akkor 4X114,3-AS 5X13-AS ET45 Pénz? Hát nem tudom, 40ért lenne gyári Swift alufelni, jó állapotú nyári gumikkal... Ez már jó lenne, de ha lenne kevesebbért, az lenne a legjobb. Ha nincs rajta gumi, az nem baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Hát a Swiftemre természetesen :) elvileg, ha jól tudom, akkor 4X114,3-AS 5X13-AS ET45 Pénz? Hát nem tudom, 40ért lenne gyári Swift alufelni, jó állapotú nyári gumikkal... Ez már jó lenne, de ha lenne kevesebbért, az lenne a legjobb. Ha nincs rajta gumi, az nem baj. az elég jó ár néztem vakerán ami occsó az festék hibás ami viszont szerintem vmi.re való az 14 col: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1538645138&bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_login_vatera&bk_campaign=gravity&bk_term=4x114_3_swift_2c_matiz_alufelni_gumival&bk_content=login&bk_referral=https%3A%2F%2Fwww.vatera.hu%2Fuser%2Faccount%2F Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Érdemes-e még ilyenkor megvenni az alukereket nyárra és ha igen, hol érdemes érdeklődnöm Kecskeméten, illetve az interneten? NEM újat akarok :) www.regiswift.hu ill. racing-bazar.hu v. duen.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Köszi mindenkinek, megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 az elég jó ár néztem vakerán ami occsó az festék hibás ami viszont szerintem vmi.re való az 14 col: http://www.vatera.hu...er%2Faccount%2F A 195ös gumik vajon milyen fogyasztásnövekedést jelentenének, ha egyáltalán jelentenének? Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Axxon Nem tudod meddig vannak nyitva a felnisek a Ceglédi úton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Axxon Nem tudod meddig vannak nyitva a felnisek a Ceglédi úton? A nevem aXXon egyébként :) és sajnos nem tudom. Viszont megtudtam ma, hogy egy 1,6os hengerenkénti G Astrát 200ezerért alakítanak gázossá, lepapírozva. Ha központi befecskendezős jóval olcsóbb. Csak gondoltam hátha érdekel valakit a mai benzin árak mellett. Kint van a műhelyük velünk egy udvarban a Külső-Szegedin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 A nevem aXXon egyébként :) és sajnos nem tudom. Viszont megtudtam ma, hogy egy 1,6os hengerenkénti G Astrát 200ezerért alakítanak gázossá, lepapírozva. Ha központi befecskendezős jóval olcsóbb. Csak gondoltam hátha érdekel valakit a mai benzin árak mellett. Kint van a műhelyük velünk egy udvarban a Külső-Szegedin. Ne haragudj aXXon. Boncsánatért esedezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 A 195ös gumik vajon milyen fogyasztásnövekedést jelentenének, ha egyáltalán jelentenének? Valaki? Milyen motor van a szusiban? Alkarod mennyire erős? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Ne haragudj aXXon. Boncsánatért esedezem... No para, el van nézve, nem tudhattad... :D J0hnny : 1,3-as, 68 lovas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts