warwolf Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Érdekes változás, szokni kell de jó lesz ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Érdekes változás, szokni kell de jó lesz ez. ja de nagyon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 nekem is :) csak nincs bent az opel sans betűtípus :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Nincs valakinek kiszedője Sony CDX-GT20, vagy hasonló típusú fejegységhez? Holnap elhoznám, visszavinném, kiszedném :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Nincs valakinek kiszedője Sony CDX-GT20, vagy hasonló típusú fejegységhez? Holnap elhoznám, visszavinném, kiszedném :) JVC-hez való van, az ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 JVC-hez való van, az ilyen. Sajnos ez nem jó :( most lehet lesz majd egy. Ha nem, lehet veszek a Mediaban egy ugyanilyen rádiót, kiveszem annak a szerszámával készüléket, majd visszaviszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Sajnos ez nem jó :( most lehet lesz majd egy. Ha nem, lehet veszek a Mediaban egy ugyanilyen rádiót, kiveszem annak a szerszámával készüléket, majd visszaviszem :) Van ám pénz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Van ám pénz.... Hát most nézd, a kosztpénzből nyilván tudom nélkülözni pár órára azt a max 20kt, amibe a rádió fáj, mikor visszaviszem, úgyis visszaadják. Egyébként megoldottam, a Kőhíd utcai autóhifis srác segített ki, nem kérdezett semmit, a kezembe nyomta és közölte, hogy délig van nyitva. Ezúton is köszönöm neki. Ui: egyébként így utólag lehet a tied is jó lett volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Hát most nézd, a kosztpénzből nyilván tudom nélkülözni pár órára azt a max 20kt, amibe a rádió fáj, mikor visszaviszem, úgyis visszaadják. Egyébként megoldottam, a Kőhíd utcai autóhifis srác segített ki, nem kérdezett semmit, a kezembe nyomta és közölte, hogy délig van nyitva. Ezúton is köszönöm neki. Ui: egyébként így utólag lehet a tied is jó lett volna JVC Pioneer sony általában ugyanolyan vagy hasonló, az elv mint láttad az, hogy a fej oldalán egy "pöcköt" benyomjon ja és ha valakit érdekelne Eladóvá vált : Blaupunkt Velocity Vb300-as mélyládám meguntam,kinőttem belőle azt hiszem, hibátlan http://www.vatera.hu...1537549907.html csere is érdekel, árat megbeszéljük! érdeklődni Pü-ben vagy emailben ijl80kukaccitromailponthu Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Mi ez a punnyadas hsz nelkuli uj forum, mivan mindenki elerte az 5 hszt. Mi volt a meccsen Johnny? Losi nincs nalad veletlen gorkori meg a Csillas idoszakbol Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Mi ez a punnyadas hsz nelkuli uj forum, mivan mindenki elerte az 5 hszt. Mi volt a meccsen Johnny? Losi nincs nalad veletlen gorkori meg a Csillas idoszakbol Tomi piros (vagy "vectrám" lila) átlátszó fóliátok nincs véletlenül? Hátsó lámpára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 A lampaburat inkabb autofenyezore biznam mint joee. Nekem nincs ra Megfelelo foliam Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 A lampaburat inkabb autofenyezore biznam mint joee. Nekem nincs ra Megfelelo foliam ok köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Mi volt a meccsen Johnny? A meccs jó volt, a szerbek továbbra is köcsögök! Elvették Sutyi összes aprópénzét, mert azzal fog dobálózni...de mondtuk hogy bent vannak árusok és ott is adnak aprót...nem, ez a szabály...úgy 1500Ft-nyi eurót és Ft-ot basztak bele a KUKÁBA! :icon11: Én egy kapuval arrébb léptem be, ott leseszarták a pénztárcámban mi van. Másik havertól a pulcsiját akarták levenni, mert az volt ráírva Dombovár Fanatics...a fanatics szó baszta a csőrüket...kijött egy "főnök", röhögött egyet és beengedte a srácot... A környező utcák tele voltak rohamrendőrökkel, ha nem jól néztél rájuk, igazoltattak, elvették a söröd stb stb... Mocskos egy népség na... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Losi nincs nalad veletlen gorkori meg a Csillas idoszakbol De igen, ha kell szívesen oda adom.Nincs kihasználva.Tavaly nem volt a lábunkon. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Aki keresi a balhét, megkaphatja :) http://auto.indavideo.hu/video/Konfliktuskezeles_az_orosz_utakon A mercis valami igazi köcsög lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Ha valakinek hengerfejes a gépe, szóljon. Jó helyen dolgozom.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Ha valakinek hengerfejes a gépe, szóljon. Jó helyen dolgozom.. :) Melyik gépműhelynél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Melyik gépműhelynél? Börönde motorfelújító műhely. Kadafalva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Börönde motorfelújító műhely. Kadafalva. Hehe, oda hordjuk a céges cuccokat! :) Múltkor nem volt nálatok egy V8-as felújításon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Hehe, oda hordjuk a céges cuccokat! :) Múltkor nem volt nálatok egy V8-as felújításon? Actros? Vagy mi? Van egy pár egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Actros? Vagy mi? Van egy pár egyébként. Doosan! Gyálról, biogáz moci. Kicsontozva kaptátok, csak a főtengely volt benne, hengerfejek nem voltak rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Ezt ismeritek? http://dicsak.hu/vicces-kepek/2012/01/Rejtvény1.jpg Bár gondolom úgy terjed facebookon, mint a pestis :DD istenem, de jó is, hogy nem vagyok regisztrálva :) bár lassan már a wcre menéshez is kelleni fog, hogy fent legyél a facebookon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Bazsi ma Vectrát szerelt. Nem ment az ablakfűtés, bizticsere után sem. Megbeszéltük, hogy valószínűleg a klímapanelnél van a hiba, mondom majd otthon megnézem a számát és rákeresek ebay-en. Bazsit csak arra kértem, hogy mesélje el, hogy kell kivenni, erre hoz egy csavarhúzót, és mint az óvodás a legót szétkapja. Visszapakolás után pedig láss csodát működni kezdett... Ezt ismeritek? http://dicsak.hu/vic...1/Rejtvény1.jpg Bár gondolom úgy terjed facebookon, mint a pestis :DD istenem, de jó is, hogy nem vagyok regisztrálva :) bár lassan már a wcre menéshez is kelleni fog, hogy fent legyél a facebookon... Én ezt régen sem értettem, de biztos én vagyok a hülye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Bazsi ma Vectrát szerelt. Nem ment az ablakfűtés, bizticsere után sem. Megbeszéltük, hogy valószínűleg a klímapanelnél van a hiba, mondom majd otthon megnézem a számát és rákeresek ebay-en. Bazsit csak arra kértem, hogy mesélje el, hogy kell kivenni, erre hoz egy csavarhúzót, és mint az óvodás a legót szétkapja. Visszapakolás után pedig láss csodát működni kezdett... Én ezt régen sem értettem, de biztos én vagyok a hülye... Nem értem, minek kujtorogni, rögtön a mesterhez kell vinni és kész! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts