J0hnny Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Szóval igen! :lol: Nem! Egyik jóbarátommal ültünk a hétvégén két sör mellett és arra jutottunk, hogy lépni kell otthonról. Ennyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Nem! Egyik jóbarátommal ültünk a hétvégén két sör mellett és arra jutottunk, hogy lépni kell otthonról. Ennyi! :D Idő kérdése a nő projekt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Idő kérdése a nő projekt! :D Ez sosem volt kérdés, csak én nem hajtom olyan könnyen a fejem igába! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Ez sosem volt kérdés, csak én nem hajtom olyan könnyen a fejem igába! :lol: Blablablabla! :D :devlish: :devlish: De má' mikó'? :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Blablablabla! :lol: :D :devlish: De má' mikó'? :devlish: Neked nem szorít? :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Neked nem szorít? :devlish: Rendben vagyok! :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Rendben vagyok! :lol: :D :devlish: Blablablabla! :devlish: :icon13: :icon13: De má' mikó'? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Blablablabla! :lol: :D :devlish: De má' mikó'? :D Feszegeted az intim szférámat! :devlish: :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Feszegeted az intim szférámat! :lol: :D :devlish: Éreztem hogy pali van a dologban! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Éreztem hogy pali van a dologban! :lol: Pajának ehhez semmi köze.......vagy ti ketten? :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Feszegeted az intim szférámat! :lol: :D :devlish: Azt majd megteszi Rocco papa! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Éreztem hogy pali van a dologban! :lol: Szegény Paja miattad csuklik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Azt majd megteszi Rocco papa! :lol: Promo filmet nézel? :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Szííváás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Szííváás! :lol: Az a szívás, hogy a Kamazba nem találtak egy faca pilótát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 9 évesen elég meggyőző.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Szegény Paja miattad csuklik! :lol: Na-na !!! Essen le a gatya ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Na-na !!! Essen le a gatya ! Melegfront? :lol: :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Melegfront? :lol: :D :devlish: :devlish: Felém még hideg van! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Felém még hideg van! :D Ezt is csak azért mondod, hogy arra menjen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Ezt is csak azért mondod, hogy arra menjen :lol: De süti!Te is tudod hogy kell ki forgatni az ember szavait! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Üdv A környékben nem tudtok olyan alufelnikkel foglalkozó emberkét, aki ET módosítást vállalna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Üdv A környékben nem tudtok olyan alufelnikkel foglalkozó emberkét, aki ET módosítást vállalna? http://www.polirfelni.hu <---- őt kérdezd meg, mond, hogy én küldtelek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Üdv A környékben nem tudtok olyan alufelnikkel foglalkozó emberkét, aki ET módosítást vállalna? ET módosítás felnin? :lol: Maximum esztergályossal, de óriási veszéllyel jár hozzányúlni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 http://www.polirfelni.hu <---- őt kérdezd meg, mond, hogy én küldtelek :lol: Én is őket akartam ajánlani azt hiszem - Ez az a csapat ahol az egyik srácnak bravoja van vagy volt? Pl.: az egyik esztergályosuk az én szomszédom, na ő egy általam hasonló kérdésre azt mondta hogy nem vállalja! Pedig én csak egy acél kereket akartam vele szétvágatni. Régi vágású fazon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts