J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Háááát, ez így nekem nem jön be. Egy felni miatt meg soha nem faragnám a gépsast széjjel...inkább csere olyanra, ami illik is rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 A koptató ennyire lenne a földtől. Teljesen jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Teljesen jó. :D Van egy két utca, ahol az aknafedőknél necces lenne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Teljesen jó. :D Kb. az alja is, már mint a legalsó pont sem lehet sokkal messzebb a talajtól.Ezért kell alá a kartervédő! :lol: Nekem kb. 8cm-re volt a 40es csüccsel az egyhatnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Kb. az alja is, már mint a legalsó pont sem lehet sokkal messzebb a talajtól.Ezért kell alá a kartervédő! :lol: Nekem kb. 8cm-re volt a 40es csüccsel az egyhatnál. Én megmértem, a kartervédő és a talaj közt pontosan 7 centi volt. Ja, és még eladó, ha kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Ja, és még eladó, ha kell.... :D A GT féle kazánlemez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 :D A GT féle kazánlemez? :lol: Nem, én Herkulest vettem. 4 csavaros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Nem, én Herkulest vettem. 4 csavaros. Múltkor Turciét szedtem le Bazsinál, hát elszidtuk annak a kontárnak a kezét, aki kitalálta és felrakta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Múltkor Turciét szedtem le Bazsinál, hát elszidtuk annak a kontárnak a kezét, aki kitalálta és felrakta. :D De nem is busztam le sem én, sem pedig Joe a kartert. :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Múltkor Turciét szedtem le Bazsinál, hát elszidtuk annak a kontárnak a kezét, aki kitalálta és felrakta. :lol: Az enyém egyszerűen szerelhető. A futóműves amikor meglátta nagyon boldog lett, azt mondta olyan erős, hogy a kocsit is fel lehet vele emelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Az enyém egyszerűen szerelhető. A futóműves amikor meglátta nagyon boldog lett, azt mondta olyan erős, hogy a kocsit is fel lehet vele emelni. Az elejét igen.Hátul már azért nem olyannyira erős az.Mondjuk nem is arra találták ki. :D Emléxem, mikor Anti jött a porig ültetett GSi-vel Vadkertre, aztán felakadt a kapukődökön, és úgy kellett betolni az udvarba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 De nem is busztam le sem én, sem pedig Joe a kartert. :lol: :D Akkora ronda kazánlemezzel nem is csodálom. :devlish: - nagyon rontja a motor/tér hűtését - pontatlanul fúrt lyukak - legalább az olajleeresztőnek vágtak volna lyukat Amúgy jó... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Akkora ronda kazánlemezzel nem is csodálom. :D - nagyon rontja a motor/tér hűtését - pontatlanul fúrt lyukak - legalább az olajleeresztőnek vágtak volna lyukat Amúgy jó... :devlish: Azellennemvéd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Azellennemvéd! :lol: Mondjuk Bazsi adott neki marógéppel, én meg flexel akartam rá lyukat vágni, de Turci nem engedte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Mondjuk Bazsi adott neki marógéppel, én meg flexel akartam rá lyukat vágni, de Turci nem engedte. :lol: Soselesz igazi kóórzás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Soselesz igazi kóórzás! :lol: Le se vettem volna, ott a helyén megvágtam volna...nagyflexel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Találtam pár m@rhaságot.Remélem sikerül belikelnem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Olyan kis kegyetlen vagy.... :lol: De egy húron pedültök!Genyák :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 De egy húron pedültök!Genyák :lol: :icon13: Az ellenségem ellensége a barátom! :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Losi holt találtad ezt?Nagyon állat de a húgomnak kellene! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Nagyon állat de a húgomnak kellene! :devlish: A kecske? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 A kecske? :lol: :D Pedig egy már van otthon :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Parasztok! :lol: A családi pótlékos marhaság! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Parasztok! :lol: A családi pótlékos marhaság! :D Kinagyítod, aztán jobb egérgomb rajta, a kép címének másolása és már rajta is van a vágólapon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 De nem is busztam le sem én, sem pedig Joe a kartert. :lol: :devlish: Én valóban nem, pedig a védő sosem került fel a kocsira. Úgy ahogy megkaptam tovább adtam egy idő után Turcinak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts