aXXon Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 inkább valami meleg beülősre szavazok Ez elé meleg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 A papirkutyak ma sem jottek pedig meg tart a mathiasban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 A papirkutyak ma sem jottek pedig meg tart a mathiasban :lol: Van aki dolgozik is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Van 4db C Corsa dísztárcsám 14-es. Beviszem, kedvezményes áron van, hátha valakit érdekel. Mennyit engedsz a feléből? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Van aki dolgozik is... Én is most értem haza.Korábban kezdtem, így korábban is jöttem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Van aki dolgozik is... Mit dolgoztal te ilen keson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Üzemanyag szűrőt cseréltem ma bilincsel együtt!Én állat jobb időt nem választhattam volna mint ezt a szeles hideg vacak napot!1 hónapja hurcibálom a kocsiba a szűrőt ma rászántam magam erre a képességeimet figyelembe véve nagy munkára! én meg olajat es homerseklet jeladot csereltem tegnap délután. Jo ido volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Mit dolgoztal te ilen keson? 7-re itthon voltam, de olyan fáradt voltam, hogy sehova nem volt kedvem menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 7-re itthon voltam, de olyan fáradt voltam, hogy sehova nem volt kedvem menni. Heeeeeeeeeeeeeeeeee! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Ez inkább a BP-i Nagycirkusz :icon13: Amiről te beszélsz az a Föld :lol: :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Ez inkább a BP-i Nagycirkusz :icon13: Amiről te beszélsz az a Föld :lol: :D :devlish: :devlish: Ja de végülis nincs nagy különbség a két hely között! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Ja de végülis nincs nagy különbség a két hely között! :lol: Hát Turci.. A GSI kecske eléggé lecsücsült a rugóktól. Majd nem sokán teszek fel képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Hát Turci.. A GSI kecske eléggé lecsücsült a rugóktól. Majd nem sokán teszek fel képeket. Erre nem tudok mit mondani!Ültetni akartál! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Erre nem tudok mit mondani!Ültetni akartál! :lol: Azt nem mondtam, hogy rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Hát Turci.. A GSI kecske eléggé lecsücsült a rugóktól. Majd nem sokán teszek fel képeket. Pedig ez csak 4 centi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Azt nem mondtam, hogy rossz :devlish: Azé!A pénztártól való távozás után reklamálhatsz de nem érdekel senkit! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Azé!A pénztártól való távozás után reklamálhatsz de nem érdekel senkit! :lol: :D Kapugaranciás. :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Pedig ez csak 4 centi... Csak az XE+F20 elég jó kis súlyt képvisel.Tehát Turgonyi Úr X14NZ-je elöl könnyebb, ezért nála valószinűsithetőleg kisebb volt a csüccs mint a GSi esetében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Csak az XE+F20 elég jó kis súlyt képvisel.Tehát Turgonyi Úr X14NZ-je elöl könnyebb, ezért nála valószinűsithetőleg kisebb volt a csüccs mint a GSi esetében. F16 egyébként.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 F16 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Kapugaranciás. :lol: :devlish: Turcit, meg a kaput ha lehet ne említsük egy mondatban :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 F16 egyébként.. Valami olyasmi volt az én ekotek asztrámban ish......vagy F15.Manó se' tuggya'! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Turcit, meg a kaput ha lehet ne említsük egy mondatban :D :devlish: Olyan kis kegyetlen vagy.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 A koptató ennyire lenne a földtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts