paja Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Nah, ma meg volt Tomi pirosdobozosának a fékupgradeje. A mart Brembók elöl sztem bemelegedve orraesős feelinget fognak adni.A Textar betéttel kombinálva. Nékem morogtak is rendesen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 ... Csak, mert Tomi nem értette, mikor nekiláttam E-zni a bimmerekkel kapcsolatban! :D E?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 hmmm.. írtam még egy levelet a Jézuskának, lehet eltévesztette a zoknikat :lol: Ha legalább V8 lenne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Nah, ma meg volt Tomi pirosdobozosának a fékupgradeje. A mart Brembók elöl sztem bemelegedve orraesős feelinget fognak adni.A Textar betéttel kombinálva.A hátuljára kíváncsi leszek, mennyire sikerült jól, vagy kevésbé jól belőni. Viszont az a gép brutálul megy, ahhoz képest, hogy "csak" 1.7 DTi. Gyorsul úgy, mint anno a vektor tette. :lol: Tomi! E34 E38 E39 E46 E60 Csak, mert Tomi nem értette, mikor nekiláttam E-zni a bimmerekkel kapcsolatban! :D Ott van a fönök fiának verdája szétcsapva a céges udvarban 530D, de nem kell neki. :devlish: Hugomék begazoltak mikor kiderült, hogy megtörte, én telipofából röhögtem. :devlish: Idő kérdése volt csak...az öccse rallyizik bigulival, de még ő is fosik a bömbitől havas úton. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Ott van a fönök fiának verdája szétcsapva a céges udvarban 530D, de nem kell neki. :D Pedig E39-hez is van bontva cucc xarásig... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Pedig E39-hez is van bontva cucc xarásig... :lol: Ez sem rossz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Ez sem rossz... Szép/jó, de eszembe jut Demó amit mondott, találj már hozzá bármit is jó állapotban bontva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Szép/jó, de eszembe jut Demó amit mondott, találj már hozzá bármit is jó állapotban bontva. :D Tomit ez mikor zavarta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Tomit ez mikor zavarta? :lol: A másik pedig, hogy ezt az Euro +/-2-es motort regisztráld már be itthon.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 A másik pedig, hogy ezt az Euro +/-2-es motort regisztráld már be itthon.... :lol: Egy labanc munkásnak ez sem probléma. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Egy labanc munkásnak ez sem probléma. :D Kuruc az! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Kuruc az! :lol: Kimonóban van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Kimonóban van! :lol: Biztos a kendő miatt! :D Amúgy mennyire élték le azt az E39-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Amúgy mennyire élték le azt az E39-et? Kell pár dolog hozzá, de majd Baranyi Feri helyre rakja, Deák Árpi úgyis oda visszi. :lol: Jobb eleje kapott: lámpa, motortető, sárvédő, turóhűtő, lökös, merevítője stb. 300-ból talpra áll, ha színhelyeset találnak még kevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Kell pár dolog hozzá, de majd Baranyi Feri helyre rakja, Deák Árpi úgyis oda visszi. :lol: Jobb eleje kapott: lámpa, motortető, sárvédő, turóhűtő, lökös, merevítője stb. 300-ból talpra áll, ha színhelyeset találnak még kevesebb. Sipiék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Sipiék? Én nem fogok senkinek sem telefonálgatni, majd a fönök intézi a kisfiának a szarát. :devlish: Amúgy van pesten komplett gép éppen bontásban, pont 530d, szétkapnám a gépet otthon, aztán ami kell felírni, alku és menni érte. De hát valahogy majd a visszaszámlázásból is kell pénz...érted! :lol: :D Amúgy amikor összetörte én csak röhögtem, már akkor mondtam, amikor megvették, hogy nem kéne. Idő kérdése volt, mikor következik be. Tanuló autónak nem 192 lovas hátulhajtóst veszünk ótómatát. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Amúgy meg a jóédesanyját a sok barom mezeinek, aki nem tud parkolni... A malomban a P3-on is van egy pár seggarc, aki kersztbe áll be a nagy fosával, mert egyrészt félti, másrészt nem tud vele parkolni. Ma voltam bent 3-kor az arany jános utcán fodrásznál. Előttem egy nagy bálna mergával gurult egy fazon, ahogy a könyvtártól kifordultunk a régi Tisza bolt előtt akkora hely volt, hogy bőven befértünk volna ketten is....de nem. Ő úgy parkolt be, hogy 2 helyet foglaljon, nehogy valaki elé és mögé álljon. Rábacott, mert elé még pont befértem a corsával. Behajtogattam a corsát úgy pestiesen hátrafelé, jobbra beállva centizve. Az öreg az egész manőverem végignézte mellettem állva. Kiszálltam, miközben ő a merga orrát stírölte, hogy megnyomtam-e. Kérdi tőlem, hogy miért nem kerestem máshol helyet? Mondom egyrészt mert máshol nincs, másrészt ha megtanult volna parkolni a bálnával, akkor befértünk volna mindeketten kényelmesen. Én vettem parkolójegyet és otthagytam. Érdekes módon ő nem vett. Úgy kb 40 perc múlva jöttem vissza és látom a parkolósok nézik a corsán a jegyet, érvényes volt még. Az öreg öltönyös férfinemiszerv verdáján se jegy, se bérlet, valami noteszt nézegettek és tovább mentek...magyarország... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 kérdezd meg légyszi mire gondolnak eladási árban? el akarják adni egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 J0hnny? mobilosparkolás nincs felétek? Mert ahhoz se jegy, se bérlet nem kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Amúgy meg a jóédesanyját a sok barom mezeinek, aki nem tud parkolni... A malomban a P3-on is van egy pár seggarc, aki kersztbe áll be a nagy fosával, mert egyrészt félti, másrészt nem tud vele parkolni. Ma voltam bent 3-kor az arany jános utcán fodrásznál. Előttem egy nagy bálna mergával gurult egy fazon, ahogy a könyvtártól kifordultunk a régi Tisza bolt előtt akkora hely volt, hogy bőven befértünk volna ketten is....de nem. Ő úgy parkolt be, hogy 2 helyet foglaljon, nehogy valaki elé és mögé álljon. Rábacott, mert elé még pont befértem a corsával. Behajtogattam a corsát úgy pestiesen hátrafelé, jobbra beállva centizve. Az öreg az egész manőverem végignézte mellettem állva. Kiszálltam, miközben ő a merga orrát stírölte, hogy megnyomtam-e. Kérdi tőlem, hogy miért nem kerestem máshol helyet? Mondom egyrészt mert máshol nincs, másrészt ha megtanult volna parkolni a bálnával, akkor befértünk volna mindeketten kényelmesen. Én vettem parkolójegyet és otthagytam. Érdekes módon ő nem vett. Úgy kb 40 perc múlva jöttem vissza és látom a parkolósok nézik a corsán a jegyet, érvényes volt még. Az öreg öltönyös ###### verdáján se jegy, se bérlet, valami noteszt nézegettek és tovább mentek...magyarország... :lol: Megnézték, véletlenül nehogy valakinek a valakijét zaklassák. Sajnos téged zokszó nélkül megb.tak volna... És szomorú vagyok, mert már nem elég alanyi jogon a luxus autó, már "tagnak" is kell lenni... Mennyit változott a világ, mindig mások a kivételek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 J0hnny? mobilosparkolás nincs felétek? Mert ahhoz se jegy, se bérlet nem kell. :D Hol élsz apukám? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Hol élsz apukám? :lol: Hát, a jelek szerint nem felétek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Hát, a jelek szerint nem felétek :lol: Tirland... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Hol élsz apukám? :lol: Én Kecskeméten és itt lehet mobillal fizetni a parkolást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Én Kecskeméten és itt lehet mobillal fizetni a parkolást :D És azt noteszből ellenőrzik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts