Turci Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Jól nézek ki benne én is!Főleg hogy tesóméba hello kittis az ülés huzat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Az engem is felidegesített, meg a tc is állandóan villogott. Így beraktam a garázsba mikor leesett a hó és a matíznak rángattam a kézifékét :lol: Nem lehet kikapcsolni a TC-t? ha nem, akkor bizti ki, azt had'cóóljon! :D Mondjuk kis tengelytávú taligával jobban lehet pörögni! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Nem lehet kikapcsolni a TC-t? ha nem, akkor bizti ki, azt had'cóóljon! :lol: Mondjuk kis tengelytávú taligával jobban lehet pörögni! :D A TC-ét ki lehet kapcsolni, de a fékpedál még mindig rugdossa a lábamat. Na meg hát valahogy a matyit nem sajnálom annyira és tényleg jobban lehet vele pörögni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Mivel mindenki ezt a topikot használja és kivételesen Jhonny is hátha meg bocsájtja szeretnék mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Hehehe, mindjárt jönnek a modik - de addig is Boldog karácsonyt! Egész jókat forgok a Skodával a jeges havon az udvarban....igaz, sokszor csak akadozik a gyújtás...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Mivel mindenki ezt a topikot használja és kivételesen Jhonny is hátha meg bocsájtja szeretnék mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánni! Mivel a nevem még mindig nem megy, megbocsájtom neked papi! :lol: Amúgy tényleg karácsony van...én másnaposan vigyorgok és hallom, hogy mindenki üvöltözik! :D Boldog ünnep ez a karácsony...mindig is utáltam! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog dolog ez a karácsony, nézem a meleg szobából ahogy olvad a hó, várom, hogy a hal beevezzen a bográcsba, eszem a sütit közben megfáztam és kijönnek a bajaim amik év közben nem voltak mert nem volt rá idő. Most pihenek és beteg lettem. De van jó hír is, 28-án Bazsi garázsában a Piros Astra nagy szervize lesz. Losival megyünk ki olyan 9 körül, és összes fék csere, kézifék, olaj összes szűrő és vezérlés csere, most mondom, Johnny nem hívtalak még de ha éppen nem dolgozol gyere ki mint kari ajándék :lol: Természetesen aki éppen ráér és van kedve a dög körül mint éhes keselyű körözgetni, szívesen látjuk :D legalább vihetek széket :devlish: Bazsi dolgozik de délután jön majd Ő is, addig elleszünk :devlish: Boldog karácsonyt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog dolog ez a karácsony, nézem a meleg szobából ahogy olvad a hó, várom, hogy a hal beevezzen a bográcsba, eszem a sütit közben megfáztam és kijönnek a bajaim amik év közben nem voltak mert nem volt rá idő. Most pihenek és beteg lettem. De van jó hír is, 28-án Bazsi garázsában a Piros Astra nagy szervize lesz. Losival megyünk ki olyan 9 körül, és összes fék csere, kézifék, olaj összes szűrő és vezérlés csere, most mondom, Johnny nem hívtalak még de ha éppen nem dolgozol gyere ki mint kari ajándék :lol: Természetesen aki éppen ráér és van kedve a dög körül mint éhes keselyű körözgetni, szívesen látjuk :D legalább vihetek széket :devlish: Bazsi dolgozik de délután jön majd Ő is, addig elleszünk :devlish: Boldog karácsonyt! Ez konkrétan hol lesz? El látogatnék szivesen :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog dolog ez a karácsony, nézem a meleg szobából ahogy olvad a hó, várom, hogy a hal beevezzen a bográcsba, eszem a sütit közben megfáztam és kijönnek a bajaim amik év közben nem voltak mert nem volt rá idő. Most pihenek és beteg lettem. De van jó hír is, 28-án Bazsi garázsában a Piros Astra nagy szervize lesz. Losival megyünk ki olyan 9 körül, és összes fék csere, kézifék, olaj összes szűrő és vezérlés csere, most mondom, Johnny nem hívtalak még de ha éppen nem dolgozol gyere ki mint kari ajándék :lol: Természetesen aki éppen ráér és van kedve a dög körül mint éhes keselyű körözgetni, szívesen látjuk :D legalább vihetek széket :devlish: Bazsi dolgozik de délután jön majd Ő is, addig elleszünk :devlish: Boldog karácsonyt! Szerdán még dolgozom, csütörtöktől szabi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog dolog ez a karácsony, nézem a meleg szobából ahogy olvad a hó, várom, hogy a hal beevezzen a bográcsba, eszem a sütit közben megfáztam és kijönnek a bajaim amik év közben nem voltak mert nem volt rá idő. Most pihenek és beteg lettem. De van jó hír is, 28-án Bazsi garázsában a Piros Astra nagy szervize lesz. Losival megyünk ki olyan 9 körül, és összes fék csere, kézifék, olaj összes szűrő és vezérlés csere, most mondom, Johnny nem hívtalak még de ha éppen nem dolgozol gyere ki mint kari ajándék :D Természetesen aki éppen ráér és van kedve a dög körül mint éhes keselyű körözgetni, szívesen látjuk :devlish: legalább vihetek széket :devlish: Bazsi dolgozik de délután jön majd Ő is, addig elleszünk :icon13: Boldog karácsonyt! Pont szolgálok, így kiesik... :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog karácsonyt kívánok minden cartársnék!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok nektek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Mindenkinek, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Sokadikként Kellemes Karácsonyt mindenkinek! És finom falatokat az asztalokra, hasznos ajándékokat a fa alá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 hmmm.. írtam még egy levelet a Jézuskának, lehet eltévesztette a zoknikat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 hmmm.. írtam még egy levelet a Jézuskának, lehet eltévesztette a zoknikat :lol: Újra érezni akarod a szar ízét a szádban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Kicsit késve, de Boldog Karácsonyt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Kicsit késve, de Boldog Karácsonyt! Már féletem, hogy nem tellik meg egy oldal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Mikor veszi ugyan észre.... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Kellemes Ünnepeket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 hmmm.. írtam még egy levelet a Jézuskának, lehet eltévesztette a zoknikat :lol: Zsiráf efekt! :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Nah, ma meg volt Tomi pirosdobozosának a fékupgradeje. A mart Brembók elöl sztem bemelegedve orraesős feelinget fognak adni.A Textar betéttel kombinálva.A hátuljára kíváncsi leszek, mennyire sikerült jól, vagy kevésbé jól belőni. Viszont az a gép brutálul megy, ahhoz képest, hogy "csak" 1.7 DTi. Gyorsul úgy, mint anno a vektor tette. :lol: Tomi! E34 E38 E39 E46 E60 Csak, mert Tomi nem értette, mikor nekiláttam E-zni a bimmerekkel kapcsolatban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts