Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Na hali mindenkinek!

Vktr jóvoltából immár van egy laptop nálam használatban.

Joe, köszi Eszternek a felajánlást, de nem akartam tőlük sem elvenni a gépet.

Szóval úgy néz ki ismét tudok majd netezni, és követem az itteni eseményeket.

Üdv Újra itt :lol: ;) :) :)

Ha befizetem a tagdíjat külön kell jelezni hogy a Kecskeméti klubbhoz vagy MOTE klubbhoz akarok csatlakozni vagy automatikusan Kmét?

Megosztás:

Üdv Újra itt :lol: ;) :) :)

Ha befizetem a tagdíjat külön kell jelezni hogy a Kecskeméti klubbhoz vagy MOTE klubbhoz akarok csatlakozni vagy automatikusan Kmét?

Ha nekem adod ide akkor még utalnod sem kell.

A Kecskemétet, pedig akár én is beállítom a neved mellé. :P

Amúgy a kecskeméti csapat a MOTE szerves része.

Megosztás:

Na ma éjszakám volt. Muteréknak volt éjjel egy besurranó tolvajuk.

Persze ki volt készítve a székre a táska, benne 35000 plusz a hozzá járó csekkek + személyi stb.

(nemtom befizeti-e majd a csekkeket) :lol:

Mire rájöttünk sikerült minden újlenyomat gyanús helyet összefogdosni, bár nem hiszem hogy puszta kézzel dolgozik az ilyen.

Szereznem kell egy kinti kutyát, bár az sem ér sokat, de hátha felébreszt legalább ilyen esetben.

Nem elég, hogy a gerincsérvem is megbolondult és feküdnöm kellene 48 órát......

Megosztás:

Na ma éjszakám volt. Muteréknak volt éjjel egy besurranó tolvajuk.

Persze ki volt készítve a székre a táska, benne 35000 plusz a hozzá járó csekkek + személyi stb.

(nemtom befizeti-e majd a csekkeket) :lol:

Mire rájöttünk sikerült minden újlenyomat gyanús helyet összefogdosni, bár nem hiszem hogy puszta kézzel dolgozik az ilyen.

Szereznem kell egy kinti kutyát, bár az sem ér sokat, de hátha felébreszt legalább ilyen esetben.

Nem elég, hogy a gerincsérvem is megbolondult és feküdnöm kellene 48 órát......

Olyan EBET kell szerezni, aki az ilyen betolakodónak a torkát elharapja. Elnézést, ha nyersen fogalmaztam.

Megosztás:

A riasztó senki fejében nem fordul meg...

Dehogynem. Már banyát rá izzítottam a témára, hátha lenne egy áron aluli darab :lol:

Egyenlőre erősítettem az ajtózárrokon és most már anyuék is zárni fogják az ajtókat.

Elkövették ezt a hibát, hogy nem zárták mert még sosem fordult velük elő ilyesmi.

Most már másként látják a világot.

Viszont egy némát juhászt rég óta akarok, de most már lesz legalább értelme is.

Megosztás:

Dehogynem. Már banyát rá izzítottam a témára, hátha lenne egy áron aluli darab :lol:

Egyenlőre erősítettem az ajtózárrokon és most már anyuék is zárni fogják az ajtókat.

Elkövették ezt a hibát, hogy nem zárták mert még sosem fordult velük elő ilyesmi.

Most már másként látják a világot.

Viszont egy némát juhászt rég óta akarok, de most már lesz legalább értelme is.

Én inkább vizslát vennék.

Egyrészt nem kell rá ebadó, másrészt vadászkutya, iszonyatosan éber.

Jaaa és dolgozó lány okkos és szép. ;)

Megosztás:

Némi fejlemény az éjszakai kalandról, kezd összeállni a kép. Mikor a kutyák kirontottak akkor menekülhetett a tolvaj. Befutott az egyik utcába, de az egy zsákutca volt. Én kb 2-3 percen belül már ott voltam és ö egy másik kertben próbált menekülni. Ott eldobta az anyámtól zsákmányolt kabátot és egy mászásnál leverte a cserepet stb-t a kerti kamráról. Tehát nem sokon múlott, hogy elcsípjem. Lehet ha nem ugrok vissza egy nadrágért és kabátért még látom hova ugrik be a sz@rházi.

Megosztás:

van egy minimális alapjárati ingadozásom, de főleg párás nyirkos időben, és csak reggel.A délutáni haza jövetelkor már nem jelentkezik a felhasználó állítása szerint.Sztem pénteken megyek egy kört Kiskőrösre vele, mert nem volt mostanság hosszú távon, szal kell neki a tisztulás. Haza felé majd lehet, picit forszírozom...... :lol:

Nos, helyre állt a lelkivilága.Tegnap picit megkergettem.Jobban ki lett húzatva minden sebességi fokozatban, ill. utazgattam vele 120-130km/h-t olykor-olykor.Elméletileg a fogyija megint valahol 6l körül lesz.De inkább alatta mivel holnap is vár rá még 100km hosszú táv, így a megtett kilóméterek valahol 50-50%-ben lesznek város ill. hosszú táv.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.