aXXon Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 A téma a régi, internet.Mikrós uninstall, és valami ilyesmi jöhet szóba helyette a jelenlegi lakhelyem adottságait is figyelembe véve. Szakértők mi a véleményetek erről? Telenor Hipernet kell neked. A héten édesanyám előfizet, majd beszámolok róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Telenor Hipernet kell neked. A héten édesanyám előfizet, majd beszámolok róla! A voda is ezt reklámozza már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Ha jó a térerőd és a közelben nem használják ugyanezt sokan, akkor ok. Jah és ha nem töltesz le szinte semmit, csak olvasol a neten. Ha filmet nem is,de jutyubolni szeretnék, mert az azért kell.....ene... :lol: Telenor Hipernet kell neked. A héten édesanyám előfizet, majd beszámolok róla! Oks, Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 A téma a régi, internet.Mikrós uninstall, és valami ilyesmi jöhet szóba helyette a jelenlegi lakhelyem adottságait is figyelembe véve. Szakértők mi a véleményetek erről? Nálunk is mikró van, néha gáz de általában használható...el ne kiabáljam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Nálunk is mikró van, néha gáz de általában használható...el ne kiabáljam... :lol: Egy cégnél vagyunk, csak én ráuntam, olykor sőt inkább zömében annyira xar. Mondjuk annyiba is kerül..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Ez meg egy állat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Ha filmet nem is,de jutyubolni szeretnék, mert az azért kell.....ene... :lol: Én jobban szavaznék inkább valami kábelen jövő világhálóra, amennyiben van rá lehetőség. Amúgy a mikrós melyik cégnél van? Egyiknél van szerelő ismerősöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Én jobban szavaznék inkább valami kábelen jövő világhálóra, amennyiben van rá lehetőség. Amúgy a mikrós melyik cégnél van? Egyiknél van szerelő ismerősöm. Nálunk nincs kábel...tanyán lakunk... :lol: Deltakom (ez itt nam a reklám helye !) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 ... Lassan én is úgy leszek vele vagy ha én már nem is, de a gyerekeimet igen is arra fogom ösztönözni, hogy lépjenek le ebből az elárult, szétrabolt országból mint sokan mások.Tudom, hogy külföldön sincs kolbászból a kerítés, de az embernek legalább pénzt kap a munkájáért cserébe amiből meg tud élni és nem csak tengődni, vannak jogai, és az nem a hallgatással merül ki. :lol: ;) :) Na ezt mondom már én is régóta, itt nem sok babér lesz nekik, menjenek csak ki, látogatni bármikor haza tudnak jönni, élni meg legalább rendesen élni fognak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Nálunk nincs kábel...tanyán lakunk... :lol: Deltakom (ez itt nam a reklám helye !) Az én ismerősöm az opticon-nál van sajnos. Más: Valaki nem tud olcsón hízót hasítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Üdv Valaki nem tud valami szerelői állást a környékben? Bármi érdekel, esetleg futárkodás is. Németben nincs meló, januárban megyünk csak ki, addig meg ne verjem a lompost itthon.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Na ezt mondom már én is régóta, itt nem sok babér lesz nekik, menjenek csak ki, látogatni bármikor haza tudnak jönni, élni meg legalább rendesen élni fognak! ;) És nyugodtabb leszek vén nyögdíjas éveimben, hogy lesz, aki el tud tartani.... mert az állam és az öngondoskodás még éhen halni is kevés lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Üdv Valaki nem tud valami szerelői állást a környékben? Bármi érdekel, esetleg futárkodás is. Németben nincs meló, januárban megyünk csak ki, addig meg ne verjem a lompost itthon.. Merre mész németbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Merre mész németbe? Júliusban mentem ki dolgozni, október elején jöttem haza. Építőipar, és a tél agy ellenségek. Attól függ hol lesz meló. Voltam már Duisburgban, Lübeckben, Dortmundban, Bad Salzuflen, meg Dánia is képbe került párszor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 És nyugodtabb leszek vén nyögdíjas éveimben, hogy lesz, aki el tud tartani.... mert az állam és az öngondoskodás még éhen halni is kevés lesz! :lol: Te komolyan azt hiszed megéled a nyugdíjat? Ilyen egészségügy mellett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Te komolyan azt hiszed megéled a nyugdíjat? Ilyen egészségügy mellett? A reményhal meg utoljára! :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Te komolyan azt hiszed megéled a nyugdíjat? Ilyen egészségügy mellett? A mázlifaktor kiszámíthatatlan... ha nem lesz semmi bajom, ezer évig is élhetek! :lol: A realitás talajától nem rugaszkodtam el, én maradtam magánnyugdíj pénztári tag. Azt a kevéske valamit ÖRÖKÖLHETI a család, a bizonytalan lóf@sznyi nyögdíjat nem! Az én pénzem volt, nem adtam a nagy rablónak, és egyelőre még nem vette el erővel... szemtől szemben nem is meri. Majd valamelyik hűbérese, M.GY. vagy P.S. Ezeket nem kisbetűvel kellett volna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 A reményhal meg utoljára! :lol: ;) :) NEM! Én. Jelenleg az motivál, hogy ezeket túléljem, különben nem lesz, aki körbe hugyozza a sírjukat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Júliusban mentem ki dolgozni, október elején jöttem haza. Építőipar, és a tél agy ellenségek. Attól függ hol lesz meló. Voltam már Duisburgban, Lübeckben, Dortmundban, Bad Salzuflen, meg Dánia is képbe került párszor. Vazze, csupa jó sörös hely!!! :) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Majd valamelyik hűbérese, M.GY. vagy P.S. Ezeket nem kisbetűvel kellett volna? Betüvel sem..fejfára majd csak X-et rakunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Betüvel sem..fejfára majd csak X-et rakunk! ;) Az már le van foglalva. X-Man... :) :lol: Vagy X Faktor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 ma elhoztam a fijatot a 30 ezres szervizről, 315 euro egy olajcsere meg levegőszűrő egy külső mosással. de itt is olvashatatlanul írnak a szervizkönyvbe és a klímát bekapcsolva hagyják :lol: viszont adtak 2 év garanciát és teljes segélyszolgálatot ha netán megáll a vas. amire kicsi az esély bár ne feledjük ez egy fiat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Segítséget kérnék! ;) Van-e valakinek hibaolvasó interfésze-opcomja? Van egy kis indítási problémám "hidegben" a napi első indítás alkalmával! Hibát nem jelez, beindul 2-3-ik alkalomra és utána akár azonnali leállítás után is indul simán. Tanácsolták egr "vakolását" megtörtént, előtte 4-5-re indult. Interfészzel nézném meg az aktuális üzemi és hideg indításkori adatait pl.: hőmérséklet jeladók, légtömegmérő, lambda szondák stb... Kit keressek ezekkel a problémákkal akinek rugalmas idő vagy hibaolvasó lehetősége lenne emberi áron a hiba megtalálására. Én magam is megcsinálnám ha lenne kéznél olvasó, program már van a notihoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Segítséget kérnék! ;) Van-e valakinek hibaolvasó interfésze-opcomja? Van egy kis indítási problémám "hidegben" a napi első indítás alkalmával! Hibát nem jelez, beindul 2-3-ik alkalomra és utána akár azonnali leállítás után is indul simán. Tanácsolták egr "vakolását" megtörtént, előtte 4-5-re indult. Interfészzel nézném meg az aktuális üzemi és hideg indításkori adatait pl.: hőmérséklet jeladók, légtömegmérő, lambda szondák stb... Kit keressek ezekkel a problémákkal akinek rugalmas idő vagy hibaolvasó lehetősége lenne emberi áron a hiba megtalálására. Én magam is megcsinálnám ha lenne kéznél olvasó, program már van a notihoz. :lol: Subucz Balázs, ma este megyünk hozzá Turcival Nyárlőrincre, ha gondolod gyere ki, ott leszünk egy ideig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Subucz Balázs, ma este megyünk hozzá Turcival Nyárlőrincre, ha gondolod gyere ki, ott leszünk egy ideig. mikor indultok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts