aXXon Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Mostmár főleg, elég hideg van, drága a virág! ;) Téged úgy sem hívlak meg a temetésemre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Mi a legnehezebb a műkorcsolyázásban? Elmondani apádnak, hogy meleg vagy. ;) ;) Na erre egy régi vicc, remélem azért nem mindenki ismeri. Srác az apjának: - Édesapám! Sajnos nem lesznek unokáid, mert én meleg vagyok! Morog az öreg a bajsza alatt: - Modern világban élünk, de én már nem nagyon értem a dolgokat! Mi az, hogy meleg? - Én a fiúkat szeretem! - Aha! Édes fiam, van a bankszámládon legalább 10 millió? - Nincs. - Áll a garázsodban minimum 3 méregdrága sportautó? - Nem. - Vezető beosztásban vagy egy sikeres cégnél? - Nem. Mire az öreg: - Hát akkor te nem meleg vagy, hanem egy kis köcsög buzerátor!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 ...de mivel én nyögtem a hitelt 3évig a fosomra, megérdemeltem a luxust és nem költöttem az asszony verdájára. :lol: ;) Ja és még annyi: inkább tenném a seggem egy szakadt B Corsába, mint Mk1 Szusiba, bár megbízhatóságban a szusi köröket ver rá, az érzet és a kényelem mindent kárpótol. ;) Meg van a feelingje.Én szerettem. Nem sokkal másabb mint a Corsa A. Amúgy az első valamire való autóm nekem is stifti volt, és bele tekertünk 60e.km-t, hiba nélkül.Még Horvátországot is megjártuk vele, pedig akkor Flóra még csak 1.5 éves volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Nálam állandó probléma ez a párásodás, akkor lehet nálam is valami ilyesmi gebasz van? Rossz kocsiban ülsz, az enyém nem párásodik. ;) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Rossz kocsiban ülsz, az enyém nem párásodik. :lol: :lol: ;) Bele ülök én a tiedbe is akármikor szívesen ;) mármint az autódba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Axxon, még szerencse, hogy javítottál... Chuck Norris egyszer kipróbálta a siklóernyőzést, de megfogadta, hogy ez volt az egyetlen és utolsó alkalom. Egy Grand Kanyon bőven elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Axxon, még szerencse, hogy javítottál... Chuck Norris egyszer kipróbálta a siklóernyőzést, de megfogadta, hogy ez volt az egyetlen és utolsó alkalom. Egy Grand Kanyon bőven elég. Bungee jumpinggal is próbálkozott valamikor Japánban. A Marianna árok azóta is a világ legmélyebb pontja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Valkai-nak szüksége lenne egy 1.4-es 8 szelepes f astra hengerfejre. Udi utána néz, hogy meg van-e még neki, de ha másnak van ötlete akkor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Valkai-nak szüksége lenne egy 1.4-es 8 szelepes f astra hengerfejre. Udi utána néz, hogy meg van-e még neki, de ha másnak van ötlete akkor.... Felhívjam Kemesey Janit? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Felhívjam Kemesey Janit? ;) Nem ismerem, de ha itt van a közelben megkérdezhetnéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Nem ismerem, de ha itt van a közelben megkérdezhetnéd. Zánkán ők voltak a kis kék Corsával. Amúgy meg Kemsey..., és Etyekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Udi megtalálta már a hengerfejet, de egyenlőre bizonytalannak tűnik az ügyfél fizető készsége. Tehát várat magára a dolog kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Sajnos nem olcsó egy ilyen mutatvány a verdán...én még nem láttam hengerfej + vezérműtengely cserés C14NZ-t, mit csinált vele a tulaj? Olajcseréket hanyagolta vagy lpg-s autó ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Sajnos nem olcsó egy ilyen mutatvány a verdán...én még nem láttam hengerfej + vezérműtengely cserés C14NZ-t, mit csinált vele a tulaj? Olajcseréket hanyagolta vagy lpg-s autó ? ;) Feri mondaná: tuti az etanol! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 ;) ;) :lol: Mostanában ezt mondja: - Udi mikor lesz Audi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Sajnos nem olcsó egy ilyen mutatvány a verdán...én még nem láttam hengerfej + vezérműtengely cserés C14NZ-t, mit csinált vele a tulaj? Olajcseréket hanyagolta vagy lpg-s autó ? ;) Este leállította és reggel nem indult. Egyenlőre nem tudok többet, de majd fülelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 ;) :lol: :lol: Mostanában ezt mondja: - Udi mikor lesz Audi? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Bazsinak köszönhetően be lett kötve az ülés fűtés működik jaffa a popinak!Meg kicserélte a lambdaszondát gyertyákat van most már utastér világításom is ;) !Mint kiderült izzó baja volt amire nem gondoltam csak háromszor alázott meg a nap folyamán ;) !Ja és ki fertőtlenítette a befúvó rendszert is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Bazsinak köszönhetően be lett kötve az ülés fűtés működik jaffa a popinak!Meg kicserélte a lambdaszondát gyertyákat van most már utastér világításom is :lol: !Mint kiderült izzó baja volt amire nem gondoltam csak háromszor alázott meg a nap folyamán ;) !Ja és ki fertőtlenítette a befúvó rendszert is! te meg megfogtad a bokád ;) de én is szeretném megköszönni, hogy kivittél a TanyaTuningba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 te meg megfogtad a bokád :lol: de én is szeretném megköszönni, hogy kivittél a TanyaTuningba! Fijatos labanc maradjámán! :lol: Ma felajánlotta a fönök az "új" mözsant, amit múlthéten vettek, hogy használjam én. Nemet mondtam. 1.5DCi...kell a francnak. Beálltam mellé a fijattal és a csomagtere a mözsannak kisebbnek tünt. ;) Kártyás indítós lófütty, ezer relé kattog benne indításnál leállásnal, meg a tököm hiszi el a 90EKm-t... Amúgy murva kényelmes, meg minden, de a motorja miatt nem merek beleülni...Jani barátom az 1.5DCi-vel úgy megszívta...ha 1.9HDi lenne más lenne a helyzet. Amúgy a boardja szerint az 1.5DCi eszik 7,5l-t, nekem a punto 5,1l-ben állt meg most. Szal ma kapott a punto új műszakit és olajat, visszapakoltam bele és inkább maradok ennél. Ezzel a kis tuningolt 1-3-al egész jókat autózom, csak a dízel bándzsi dzsámping kötél ne lenne benne... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabcsi74 Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 sziasztok! vettem egy 17DTI motoros G Astrát Olaszból Nem egyenletesen jár a motorja, vibrál a világítás /lüktet/ A számítógép hibakódot nem észlel minden tökéletes a gép szerint elvittem autóvillamosság szerelőhöz aki ránézésből generátor vagyis feszültség szabályzó hibát mondott. de amikor hozzáfogott a szereléshez semmilyen hibát nem talált és kitakarított sok visszajelző érzékelőt.És azt mondta használjam addig amíg más hiba elő nem jön mert ő így nem jön rá mi a probléma eredete. az autó még induláskor 2000 alatti fordulatig lomhának tűnik de ezt nem mindig produkálja. végsebessége jelenleg 150 km/h. De 3600-as fordulatnál, 5-dikben nem forog többet ami nekem kevésnek tűnik egy 1,7-es turbós motortól. valaki tud-e segíteni. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 sziasztok! vettem egy 17DTI motoros G Astrát Olaszból Nem egyenletesen jár a motorja, vibrál a világítás /lüktet/ A számítógép hibakódot nem észlel minden tökéletes a gép szerint elvittem autóvillamosság szerelőhöz aki ránézésből generátor vagyis feszültség szabályzó hibát mondott. de amikor hozzáfogott a szereléshez semmilyen hibát nem talált és kitakarított sok visszajelző érzékelőt.És azt mondta használjam addig amíg más hiba elő nem jön mert ő így nem jön rá mi a probléma eredete. az autó még induláskor 2000 alatti fordulatig lomhának tűnik de ezt nem mindig produkálja. végsebessége jelenleg 150 km/h. De 3600-as fordulatnál, 5-dikben nem forog többet ami nekem kevésnek tűnik egy 1,7-es turbós motortól. valaki tud-e segíteni. Előre is köszönöm. Akihez vinned kell, úgy hívják, hogy Subucz Balázs, és a Tormásinál villamosságszerelő. Nem mellesleg érti is a szakmát ill. ismeri a típust.ha Ő nem tud rájönni a bajára, akkor kb. senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Akihez vinned kell, úgy hívják, hogy Subucz Balázs, és a Tormásinál villamosságszerelő. Nem mellesleg érti is a szakmát ill. ismeri a típust.ha Ő nem tud rájönni a bajára, akkor kb. senki. Így van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Szombaton lesz még indításgátlóm is Bazsi jó voltából!Köszi te Amper vadász nagy isten! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Szombaton lesz még indításgátlóm is Bazsi jó voltából!Köszi te Amper vadász nagy isten! ;) Most ez komoly? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts