warwolf Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Tegnap éltemben először láttam a levegőből a minimális talaj menti szélben max. 5m magasan kúszó és terülő füstöt.Egyszerűen gyönyörű volt.Erősen naplemente körüli időszak volt, így még szebbek voltak a fények. :D Korzi meg produkált egy 6.5L-es fogyit, vegyesben.Sztem igen csak meg lehetek vele elégedve. Puntóról nem tudok érdemileg nyilatkozni, kb. 1.5 hete ültem benne utoljára. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Tegnap éltemben először láttam a levegőből a minimális talaj menti szélben max. 5m magasan kúszó és terülő füstöt.Egyszerűen gyönyörű volt.Erősen naplemente körüli időszak volt, így még szebbek voltak a fények. :P Korzi meg produkált egy 6.5L-es fogyit, vegyesben.Sztem igen csak meg lehetek vele elégedve. Puntóról nem tudok érdemileg nyilatkozni, kb. 1.5 hete ültem benne utoljára. :P :D Ezaz! Ne hagyd magad, maradj csak a villámosnál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Tegnap éltemben először láttam a levegőből a minimális talaj menti szélben max. 5m magasan kúszó és terülő füstöt.Egyszerűen gyönyörű volt.Erősen naplemente körüli időszak volt, így még szebbek voltak a fények. :D Korzi meg produkált egy 6.5L-es fogyit, vegyesben.Sztem igen csak meg lehetek vele elégedve. Puntóról nem tudok érdemileg nyilatkozni, kb. 1.5 hete ültem benne utoljára. :P Corsa a cégnél áll bent, puntoval járok egész nap...rühellem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Corsa a cégnél áll bent, puntoval járok egész nap...rühellem. :P Esőben tök jó lesz.sztem jobb, mint ha gyalog kellene járnod nem? :P Sógorom vállalt egy kis maszekot.Ford kókusz fékbetét csere.Na mondom, kis pénz nagy szerencse, bevállaltam.Mikor oda értem,akkor mondta, hogy hátul is...... :D Elöl gyerekjáték volt, bár a 7-esimbusznak hasznát vettem! :D Hátul volt némi legózás, mert olyan a féke, mint a Sharané, tehát a fékdugattyú a kézifék is.....Végül azért csak jó lett, bár a hátulja egyszer nyert egy újra táblát, mert fordítva tettem be a betéteket......bement......csak nem volt kézifék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Esőben tök jó lesz.sztem jobb, mint ha gyalog kellene járnod nem? :P Sógorom vállalt egy kis maszekot.Ford kókusz fékbetét csere.Na mondom, kis pénz nagy szerencse, bevállaltam.Mikor oda értem,akkor mondta, hogy hátul is...... :D Elöl gyerekjáték volt, bár a 7-esimbusznak hasznát vettem! :P Hátul volt némi legózás, mert olyan a féke, mint a Sharané, tehát a fékdugattyú a kézifék is.....Végül azért csak jó lett, bár a hátulja egyszer nyert egy újra táblát, mert fordítva tettem be a betéteket......bement......csak nem volt kézifék! :D Nem megy rosszul a piszkált 1.3jtd, a klímát is használom serényen, de a konfort érzet(vagyis hiánya) a belső térben...az valami vicc. A futóműve jó, tényleg jól elnyeli a hibákat, de a rohadt elektromos szervó miatt (főleg CITY üzemmódban) olyan, mintha valaki más vezetné helyettem az autót. A féke pont fordítva müxik mint a corsámé: itt ha kicsit lépek rá, fejelem a szélvédőt, de ha taposom keményen pályán, akkor meg elfogy...corsában pont fordítva van. Ma hoztam el a fékeket, amiről beszéltünk...30E lett a vége brembo tácsák és textar betétek. A 7-es induszom (egyik kollegám hívja így, persze senki nem szól neki, hogy ez így baromság, mindenki röhög rajta) pedig meg kell néznem van-e, vasárnap reggel csere. Rézpasztám van itthon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Nem megy rosszul a piszkált 1.3jtd, a klímát is használom serényen, de a konfort érzet(vagyis hiánya) a belső térben...az valami vicc. A futóműve jó, tényleg jól elnyeli a hibákat, de a rohadt elektromos szervó miatt (főleg CITY üzemmódban) olyan, mintha valaki más vezetné helyettem az autót. A féke pont fordítva müxik mint a corsámé: itt ha kicsit lépek rá, fejelem a szélvédőt, de ha taposom keményen pályán, akkor meg elfogy...corsában pont fordítva van. Én annyit kértem az asszonytól, hogy ha egy mód van rá, a CITY gombócot ne macerákodja, mert drága mulaccság ha elromlik, lévén típushibája volt anno a II.-es szériának az elektromos szervó elromlása.Normál helyzetben is kellő rásegítés van. A belseje tényleg kopogós, de ugye ez kis kategóriás autó. :D Viszont a zajszigetelése meglepően jó nálam a benzines mivoltához mérten.Utazó 80-90km/h-nál semmi futómű, és motorzaj ami beszűrődne. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 nyissunk fijat topikot :D en ma a tempomat kapcsolojat festem feketere mert ezüst volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 nyissunk fijat topikot :D en ma a tempomat kapcsolojat festem feketere mert ezüst volt Privit megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Privit megkaptad? meg de nem beszeltünk erröl. Tegnap kesön ertünk haza... szerintem küld el dininek is mer akkor hamarabb lesz en leghamarabb hetfön talälkozom vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 meg de nem beszeltünk erröl. Tegnap kesön ertünk haza... szerintem küld el dininek is mer akkor hamarabb lesz en leghamarabb hetfön talälkozom vele Okés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Öreg Astra, nem vén Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Öreg Astra, nem vén Astra zsír :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Öreg Astra, nem vén Astra Hasonlót tudnak az egykettes kórzák is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Öreg Astra, nem vén Astra ezanemsemmi.... :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba87 Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Sziasztok Van valakinek tapasztalata a környékbeli szervizekről? (bács-kiskun, csongrád) Hová lenne érdemes járni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Sziasztok Van valakinek tapasztalata a környékbeli szervizekről? (bács-kiskun, csongrád) Hová lenne érdemes járni? Attól függ milyen mélységű munkáról van szó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Öreg Astra, nem vén Astra nekem pontosan ilyen kell! úgysem építettünk mostanában semmit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 nekem pontosan ilyen kell! úgysem építettünk mostanában semmit! Adj 1,5 milkát nekem és Losinak és megoldjuk! :D Losi! Kész lett a G astra, nem kellett levenni semmit, nem olyan a nyereg, mint ami a corsán vagy a régebbi astrán van. :D A tárcsák felvoltak gyógyulva ugyan, de samuka megint segített. :P Adtam neki Losisan! :P Megszünt a nyekergő zaj is és a pollenszűrőt is kivadásztam neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 nem tudjuk ki árulja Érden az IZC-562-es cabrio g astrát? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...2.2_16v-5150294 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 nem tudjuk ki árulja Érden az IZC-562-es cabrio g astrát? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...2.2_16v-5150294 Na ilyet vehetnél, aztán tépnénk vele horvátba vagy olaszba bivaj márkás nőkért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba87 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Attól függ milyen mélységű munkáról van szó... Csak a kötelező olajcsere. Szakszervizbe kell hordani még 3 évig ha ragaszkodom a garanciámhoz. Kecskeméten már jártam az 5ös út mellettiben de egyből azzal kezdték hogy nem kell 3000-nél szervizelni. Azért én elvinném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Csak a kötelező olajcsere. Szakszervizbe kell hordani még 3 évig ha ragaszkodom a garanciámhoz. Kecskeméten már jártam az 5ös út mellettiben de egyből azzal kezdték hogy nem kell 3000-nél szervizelni. Azért én elvinném. Milyen sasról beszélünk? J Astra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba87 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Milyen sasról beszélünk? J Astra? Astra h GTC 1.6 szíjas Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Astra h GTC 1.6 szíjas Olyan szerelő kell aki megcsinálja vagy olyan aki be is írja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 nem tudjuk ki árulja Érden az IZC-562-es cabrio g astrát? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...2.2_16v-5150294 Nem, de a mellette álló coupe tulaját ismerem. Attilának hívják, szokott kijárni Lurdyhoz is, Vectrája volt régen, a csén Atyx néven fut. Talán ő tud bővebben még valamit a kabrióról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts