Joee Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Miért nem szólsz, nekem vagy Turcinak,hogy hozzunk kintről, én most vettem kint, 30€-ért! :D Hát mert nem olvasok a gondolataidban :), de amint cserés lesz szólni fogok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Hát mert nem olvasok a gondolataidban :D, de amint cserés lesz szólni fogok :D :D Nem olvasni kell, hanem kérdezni :lol: Anno is voltak dolgok kint, amik jóval olcsóbbak voltak, sajnos (vagy szerencsére) ez nem sokat változott 4 év óta... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Ma délután,voltunk J0hnnynál, megpróbáltuk lecserélni az omiban az olajat, de sajnos a leeresztő csavart nem tudtuk kiszedni... THX a segítséget! :D (nagyon kellene már "valakinél" csinálni 1 aknát), így majd marad hétfőre... Hazafelé jövet, Tomi piros astráját láttam a széchényibe az univer parkolóba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Ma délután,voltunk J0hnnynál, megpróbáltuk lecserélni az omiban az olajat, de sajnos a leeresztő csavart nem tudtuk kiszedni... THX a segítséget! :D (nagyon kellene már "valakinél" csinálni 1 aknát), így majd marad hétfőre... Hazafelé jövet, Tomi piros astráját láttam a széchényibe az univer parkolóba... :) Igen ott volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyib Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Igen ott volt. Nálam a tanyán van akna holnap ugyis inni kellene /illetve tejet fakasztani/ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 :D Nem olvasni kell, hanem kérdezni :D Anno is voltak dolgok kint, amik jóval olcsóbbak voltak, sajnos (vagy szerencsére) ez nem sokat változott 4 év óta... :) Még egy dolgot nézhetnél nekem kint. Annó te hoztad Gepinek az a fajin nagy elektromos hűtőtáskát. Turci nézett kint és 50 eruóért látott. Ha esetleg belebotlanál olcsóbban gondolj már rám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Nálam a tanyán van akna holnap ugyis inni kellene /illetve tejet fakasztani/ :) Gratulálok nektek! :D Nálam is van akna az egyik garázsban, de sajna, be kell temetni, mert omlik a fala... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Van, ahol így zárják rövidre a sztrítrészinget :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Délután elléptem Losi pajtihoz!Pajtás nézőbe meg kicsit dumálni!No szerelés lett a móka vége!Persze nem nagy csak kuplung bovden csere volt!Köszke a közre működést!Bazsinak így csak a légkürtöt kell beszerelnie holnap! :) De fincsi lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Délután elléptem Losi pajtihoz!Pajtás nézőbe meg kicsit dumálni!No szerelés lett a móka vége!Persze nem nagy csak kuplung bovden csere volt!Köszke a közre működést!Bazsinak így csak a légkürtöt kell beszerelnie holnap! :D De fincsi lesz! Így van ez. Vagy ivás vagy szerelés lesz a vége.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Délután elléptem Losi pajtihoz!Pajtás nézőbe meg kicsit dumálni!No szerelés lett a móka vége!Persze nem nagy csak kuplung bovden csere volt!Köszke a közre működést!Bazsinak így csak a légkürtöt kell beszerelnie holnap! :D De fincsi lesz! Nincs mit.Nem nagy bonyolultság, Bazsi meg így ráér mókázni az IFA kürt készlettel! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Így van ez. Vagy ivás vagy szerelés lesz a vége.... :) :D Vagy automata vagyis ATM! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 namostanmegazvan, hogy megvettem nagy erőkkel a Nokia C5 telefonomat. De sajnos használni nem tudom. most lehet kövezni de kérem vissza a régi nokiámat. sajnos az felújításra szorul, ami 19.000 Ft-ba kerül. Tehát ha valaki adna az 1 hónapos C5-ért ennyit akkor én nagyon boldog lennék és lenne egy igazi classic nokiám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Pontosan melyik altípusról van szó? pl: C5-00, C5-03 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Pontosan melyik altípusról van szó? pl: C5-00, C5-03 c5-00 http://europe.nokia.com/support/product-support/c5-00 a nokia boltban tettek rá nekem gyári nokia software-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Ismerősöm a 03-as érintőképernyőst keresi, sajna ez nem kell neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 sajnálom... na majd beadom valami telefonos kereskedésbe azt kész mert nekem ez nem kell amíg a régi nincs kész addig marad de az max 2 hét... Köszi Udi! Tempomat esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Tomi023! Találtam tempomatot hozzá, mivel e.gázpedálos kell hozzá egy "T" elosztókábel és egy AP900 tempomat vezérlő, kapcsolók, kábelek stb. Mindent egy szettben is meg lehet venni kb. 103e Ft-ért. http://www.metroman.hu/product/index.php/A...juszkapcsoloval Ilyen kábelt kérjél a szetthez: http://www.metroman.hu/product/index.php/T...AI-KIA-01280052 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Még egy dolgot nézhetnél nekem kint. Annó te hoztad Gepinek az a fajin nagy elektromos hűtőtáskát. Turci nézett kint és 50 eruóért látott. Ha esetleg belebotlanál olcsóbban gondolj már rám. Ok,majd szétnézek! :D Amit adtál kütyüt,sajnos nem jó,beszéltem Bazsival is, mondta, hogy nem tudta Ő sem,hogy jó-e... :D Így holnap irány a bontó, remélem sikerül szerezni jót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Ok,majd szétnézek! :D Amit adtál kütyüt,sajnos nem jó,beszéltem Bazsival is, mondta, hogy nem tudta Ő sem,hogy jó-e... :D Így holnap irány a bontó, remélem sikerül szerezni jót :) Lambda Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Köszi Udi! elküldtem a fiat szerviznek, hogy beszerelik-e úgy hogy a gari megmaradjon. Meg megkérdezem kint! Ha minden összeáll szeptemberben megrendeljük és lehet Bazsinál betesszük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Ok,majd szétnézek! :lol: Amit adtál kütyüt,sajnos nem jó,beszéltem Bazsival is, mondta, hogy nem tudta Ő sem,hogy jó-e... :D Így holnap irány a bontó, remélem sikerül szerezni jót :) Hát benne volt a pakliban sajna :D Azért ne dobd ki, elrakom. Hátha a csati jó lesz még egyszer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Köszi Udi! elküldtem a fiat szerviznek, hogy beszerelik-e úgy hogy a gari megmaradjon. Meg megkérdezem kint! Ha minden összeáll szeptemberben megrendeljük és lehet Bazsinál betesszük :) Ok, rendben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Köszönöm J0hnny a mai segítséget... Tökéletesen működik a szekér. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Köszönöm J0hnny a mai segítséget... Tökéletesen működik a szekér. :D :) :D Lassan tényleg kiírom, hogy Opel szervíz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts