J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Kelleni fog hozzá még egy új gumigyűrű ill. kartertömítés is. Megcsináltuk haver, na adj egy ötöst! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 ...és azt is, hogy a mesterpapírjával a kezében már a turbócsövet nem tudja visszarakni? Tomi vízcsövéről és olajleeresztő csavarjáról ne is beszéljünk és még sorolhatnám...de biztos bennem van a hiba. :) Ja és ugye én az ovis szintről is eltávolodtam, mivel nem a háta mögött beszélem ki azokat, akik pénzt vittek a házhoz és nem a barátaimat húzom le pénzzel, amikor szarban vannak...hagyjuk ezt inkább. :D Várjál Papi!Én vicceltem!Ha gondotok van rendezzétek el nekem semmi közöm hozzá!Nekem nem csináltak szart ha meg igen ki javította és ennyi!De ha nem gond ebbe nem folynék bele!Senki se tökéletes még én se ill. te se!Én nem rád kiabálni akartam semmit!De ahogy érzed! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Várjál Papi!Én vicceltem!Ha gondotok van rendezzétek el nekem semmi közöm hozzá!Nekem nem csináltak szart ha meg igen ki javította és ennyi!De ha nem gond ebbe nem folynék bele!Senki se tökéletes még én se ill. te se!Én nem rád kiabálni akartam semmit!De ahogy érzed! Nem is rád haragszom! :) Csak tudod, hogy nekem van annyi vér a tökömnél, hogy ha bajom van, azt a szemedbe mondom.Van, akinek nincs...sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Nem is rád haragszom! :) Csak tudod, hogy nekem van annyi vér a tökömnél, hogy ha bajom van, azt a szemedbe mondom.Van, akinek nincs...sajnos. Ez nagyon szép és gratulálok hozzá!Csak nem jó helyre mondod hogy mi is a bajod!Mivel elvileg nem velem van bajod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Ez nagyon szép és gratulálok hozzá!Csak nem jó helyre mondod hogy mi is a bajod!Mivel elvileg nem velem van bajod! Beszótá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Művelet elvégezve, várjuk a fejleményeket.... Eddig száraz (kop kop kop) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Művelet elvégezve, várjuk a fejleményeket.... Eddig száraz (kop kop kop) AZ is marad, ha jó lett a gyűrű. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Mesélte!Papírkutya! :) :D Veled néztünk farkasszemet tegnap a városközponti elbandinál? Ha igen, bocs, hogy nem köszöntem, kellene egy erősebb szemüveg már nekem és egyúttal érezd magad lebaszva, mert te is rám kiabálhattál volna :DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Veled néztünk farkasszemet tegnap a városközponti elbandinál? Ha igen, bocs, hogy nem köszöntem, kellene egy erősebb szemüveg már nekem és egyúttal érezd magad lebaszva, mert te is rám kiabálhattál volna :DDD Erősen kétlem, hogy vele szemeztél :) Kint van Deutschland-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Erősen kétlem, hogy vele szemeztél :) Kint van Deutschland-ban. Akkor van egy ikertestvére :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Akkor van egy ikertestvére :DD Kár volna. Belőle egy is bőven sok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Kár volna. Belőle egy is bőven sok :D Nem én mondtam :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Kár volna. Belőle egy is bőven sok :D Ilyen egy igaz barát! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok, Akksicsere előtt állok de nem tudok dönteni. Szóval A vagy B? C, nekem 5 évig volt az Astrában egy Banner. (osztrák, jó minőség, a céges targoncák zöme is ilyet kapott) Amikor kivettem a telet töltés nélkül pihente a garázsban. Turcinak így vitték el menteni, és a kocsija pöccre indult tőle. Jelenleg a kollegám használja egy mitsuban lassan fél éve.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Nekem is vennem kellene, mert ha már 2 napig nem járok a géppel lemerül és utána is csak 3 amperrel veszi a töltést. Eddigi legjobb ajánlat a meteorból 70-es Powerblock plus mindenféle kedvezménnyel 17.000 (2év gari) Nem vittek vissza még a boltba belőle. Neten rákerestem, de sok info nincs róla. Mindenhol csak teherautó aksikat találok ilyen néven, ami mondjuk rosszat nem jelent azért. Délután futok egy kört még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 C, nekem 5 évig volt az Astrában egy Banner. (osztrák, jó minőség, a céges targoncák zöme is ilyet kapott) Amikor kivettem a telet töltés nélkül pihente a garázsban. Turcinak így vitték el menteni, és a kocsija pöccre indult tőle. Jelenleg a kollegám használja egy mitsuban lassan fél éve.... Bannert nekem is mondták, hogy ilyet kellett volna fennem a fosch helyett(ami nem mellesleg ismét lemerült pedig péntek hajnalban még közlekedtem) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Ne xarakodj a polgármesterrel bakkker! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 :) :D :D Nem rossz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 hát ez kész: ferrari Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 hát ez kész: ferrari Az egyik kollégám jár fotózni erre-arra.Nem is olyan régen Etyeken volt fotózáson, ahol ez a jómunkásember is megjelent ezzel a foss@al. Azzal kezdte, hogy lefikázta az egyébként űbertutifrankó hostesslányokat, no meg előadta a devagányvagyok keverve jóó nagy adag bunkózással.A kolléga sem egyszerű eset, de ha valakit már Ő is kőbunkónak tart, ott lehet valami. Amúgy mindig is unszinpatikus volt a CsontiCar autóeladási dumája. Lehet, hogy a fővárosi autópiacon ez menő, de nálam baróóra nem jön be. Vagy nem jön át...... (szánalmas). :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Az egyik kollégám jár fotózni erre-arra.Nem is olyan régen Etyeken volt fotózáson, ahol ez a jómunkásember is megjelent ezzel a foss@al. Azzal kezdte, hogy lefikázta az egyébként űbertutifrankó hostesslányokat, no meg előadta a devagányvagyok keverve jóó nagy adag bunkózással.A kolléga sem egyszerű eset, de ha valakit már Ő is kőbunkónak tart, ott lehet valami. Amúgy mindig is unszinpatikus volt a CsontiCar autóeladási dumája. Lehet, hogy a fővárosi autópiacon ez menő, de nálam baróóra nem jön be. Vagy nem jön át...... (szánalmas). :D és amúgy is lenyomod a Corsával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 és amúgy is lenyomod a Corsával :) Kevered a színeket, a fekete B corsa a büntető autó nálunk:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Kevered a színeket, a fekete B corsa a büntető autó nálunk:)) Még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Kevered a színeket, a fekete B corsa a büntető autó nálunk:)) Hehe! Nyugger... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Bazsi ajánlatára lehet, hogy ilyen lesz a következő autóm: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...orszagi-4928576 :) (de lehetőleg fehérben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts