Joee Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Akadt egy kis problémám. Az olajszint jelző körül szivárog az olaj. Valaki járt már így? Ötlet? (vectra fórumba is beírtam, csak nemtom mennyire olvassák a helyi szakik :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Akadt egy kis problémám. Az olajszint jelző körül szivárog az olaj. Valaki járt már így? Ötlet? (vectra fórumba is beírtam, csak nemtom mennyire olvassák a helyi szakik :D ) Ha jól látom bajonet záras, szerintem Ó gyűrűs, valszeg nem tömít már. Kiszed, megnéz, ha más nem akkor szilót neki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Losi, ezt néztük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Losi, ezt néztük. És tényleg olyan jó állapotban van, mint ahogy a képeken látszik? Mechanikusan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 És tényleg olyan jó állapotban van, mint ahogy a képeken látszik? Mechanikusan? Szépen kivan takarítva, be ugyan nem indítottam, de valszeg holnap jobban megnézem és kerülünk vele egyet, ha Losi is velem jön. Ádám barátomnak lenne, a régi rönó 19-ét is beszámolnák neki és kicsi hitel is beleférne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Ha jól látom bajonet záras, szerintem Ó gyűrűs, valszeg nem tömít már. Kiszed, megnéz, ha más nem akkor szilót neki! :) Kicsit nagyobb szívás, ugyanis befelé jön ki.tehát bontani kell hozzá, kezdve a kipuffal, ésatöbbiésatöbbi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Kicsit nagyobb szívás, ugyanis befelé jön ki.tehát bontani kell hozzá, kezdve a kipuffal, ésatöbbiésatöbbi...... Tiszta öröm és boldogság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Losi, ezt néztük. Névre írva Ez is ott áll meg, és TDI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Tiszta öröm és boldogság :) Egyébként egy gumigyűrű van alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Névre írva Ez is ott áll meg, és TDI. Nem kell neki dízel. Itt beszámolják a régi rönót is, nem kell neki az eladással bibelődni. Másrészt ajánlottam neki a vecit, lehet a héten azt is meglesi. Holnap van időd ezt velem megsasolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Nem kell neki dízel. Itt beszámolják a régi rönót is, nem kell neki az eladással bibelődni. Holnap van időd ezt velem megsasolni? Meló után ráérek.14:00 Rlz.Egyébként ha elég nyomott áron tolja be a keróba a renót, lesz az az aberrált aki megveszi! :) Nagyon magas labdára ezektől sem kell tartania.Piaci ár -50-80e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Egyébként egy gumigyűrű van alatta. Kapott felülről egy kis pampucot, ha még mindig szivárog akkor reggel szétszedem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Kapott felülről egy kis pampucot, ha még mindig szivárog akkor reggel szétszedem :D Hát ez nem jött össze úgy látom, marad a holnap reggeli szétszedés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Hát ez nem jött össze úgy látom, marad a holnap reggeli szétszedés :) Kelleni fog hozzá még egy új gumigyűrű ill. kartertömítés is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Kelleni fog hozzá még egy új gumigyűrű ill. kartertömítés is. Gumigyűrűt is kapok meteorban szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Gumigyűrűt is kapok meteorban szerinted? Szvsz igen, csak vidd a jeladót is, hogy arra kell.Nem tudom mikor cseréltél olajat, de ha időszerű, mivel amúgy is le kell engedni a karter levétele előtt, érdemes azokba a cumókba is beruházni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Gumigyűrűt is kapok meteorban szerinted? Olaj le, karter le. Kitakarít, elmos. Ha kell gyári tömítőpaszta szójjá, van. Hol és mikor csinálod? Mennék kontárkodni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Szvsz igen, csak vidd a jeladót is, hogy arra kell.Nem tudom mikor cseréltél olajat, de ha időszerű, mivel amúgy is le kell engedni a karter levétele előtt, érdemes azokba a cumókba is beruházni. :D 3000 km van kb az olajba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Olaj le, karter le. Kitakarít, elmos. Ha kell gyári tömítőpaszta szójjá, van. Hol és mikor csinálod? Mennék kontárkodni! :) Holnap délelőtt, itthon. (Gabinál szabadság van, és Zánka előtt jó lenne megcsináljam) Este megyek melózni, addig be kellene fejezzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Holnap délelőtt, itthon. (Gabinál szabadság van, és Zánka előtt jó lenne megcsináljam) Este megyek melózni, addig be kellene fejezzem. Kabbe! :D Pedig van campingszékem, gyönyörűen tudom róla osztani az észt! Kérdezd csak meg Gabit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Kabbe! :D Pedig van campingszékem, gyönyörűen tudom róla osztani az észt! Kérdezd csak meg Gabit! :) Lehet meg kellene várjalak, mert akkor legalább beleülnék a campingszékbe :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Lehet meg kellene várjalak, mert akkor legalább beleülnék a campingszékbe :) :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Kabbe! :D Pedig van campingszékem, gyönyörűen tudom róla osztani az észt! Kérdezd csak meg Gabit! :) Mesélte!Papírkutya! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Mesélte!Papírkutya! :) :D ...és azt is, hogy a mesterpapírjával a kezében már a turbócsövet nem tudja visszarakni? Tomi vízcsövéről és olajleeresztő csavarjáról ne is beszéljünk és még sorolhatnám...de biztos bennem van a hiba. :D Ja és ugye én az ovis szintről is eltávolodtam, mivel nem a háta mögött beszélem ki azokat, akik pénzt vittek a házhoz és nem a barátaimat húzom le pénzzel, amikor szarban vannak...hagyjuk ezt inkább. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts